Įkraunama...
Įkraunama...

Blauzdinės

Pasirodysiu margutes smile.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(daisy5693 @ 2011 12 07, 16:47)
Net juokas paėmė - pernai megzdama pati sau tokius klausimus uždavinėjau, o dabar jau galiu kitoms patarti  cool.gif
Taip, baigus 10 eilių motyvą vėl viskas iš pradžių.
Blogoje pusėje megzti išvirkčiomis akimis ta dalį kur pynė, o tos dvi akys tarp pynių - gerosiomis.

Labai aciu,darbelis stos i eile,is karto po to kai baigsiu blauzdinukes mazai damutei wub.gif is stai tokio siuliuko blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(rasa32 @ 2011 12 07, 21:43)
user posted image

isimylejau wub.gif lotuliukas.gif
Atsakyti

fantastika! as tokiu niekada nenumegsciau blush2.gif
Atsakyti
labai grazu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rasa32 @ 2011 12 07, 22:43)

Labai gražios ir tokios šiltos atrodo. wub.gif Smagu bus kojytėms smile.gif
Atsakyti

Labai gražios, pasaka wub.gif Vieną numegzt įmanoma, bet kaip antrą? lotuliukas.gif Antrą vienodą megzt jau sunku blush2.gif Šaunuolė thumbup.gif
Atsakyti
.

labai fainutes blauzdinukes wub.gif mielos tokios

o cia pats siulas toks margas? g.gif ir spurgeliui kiek akuciu ir kiek eiluciu mezget?
is pradziu meginau su spurgeliais, bet man jie gigantiski gavosi doh.gif

numezgiau vienas, veliau foto ikelsiu. smile.gif
ir vat paziurejus i jusu foto matau kad ir man taip reikejo daryti g.gif turiu galvoje tiesius stulpelius, as tik riesus padariau stulpeliais, o visa kita blogom, ir uzsidejus pagalvojau kad reikejo per visa ilgi stulpeliu.

Ir dar viena beda, kad pirmoji kadangi skysciau buvo megzta ilgesne gavosi doh.gif ale nebeardysiu ax.gif siulu tip top suejo, tai nebutu kuom susiuna pernauja rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sirvita: 08 gruodžio 2011 - 09:08
Aciu visoms 4u.gif tikrai nesitikejau sulaukti tiek atsiliepimu i toki paprasta darbeli biggrin.gif Na,man butu graziau vienspalves,bet taip norejo uzsakove.
Siulai patys margi,tik atsitiktinumo deka gavosi toks spalvu susiderinimas tarp abieju blauzdiniu.

O kodel antra sudetinga numegzti? g.gif juk mezgi tais paciais virbalai,tiek pat akiu biggrin.gif

Spurgeli darau taip:is akies ismegu 5akis,tada apsuku mezgini,megzu tas akis gerai,tada vel apsuku-mezgu blogai,dar apsuku-mezgu gerai ir jau gerojoj pusej visas sumezgu i viena.Jei norisi didesnio spurgo,reik daryt daugiau eiliu,arba maziau,jei norisi mazesnio.
Atsakyti
QUOTE(rasa32 @ 2011 12 08, 10:45)

O kodel antra sudetinga numegzti? g.gif juk mezgi tais paciais virbalai,tiek pat akiu biggrin.gif

Spurgeli darau taip:

Man išvis antrą kojinę sunkiau numegzt, jau reikia skaičiuot, galvot lotuliukas.gif O čia maniau, kad dar ir siūlus parinkai, taip tankiai pamarginta thumbup.gif

Va, ačiu už pamoką 4u.gif Nei vienoj vietoj internete neradau tokio aiškaus paaiškinimo. Pagal aprašus kiek bandžiau - nieko nesigavo. O dabar, kai parašei, prisiminiau, kad senų senovėj viena draugė mane mokino taip - prisiminiau thumbup.gif
Atsakyti
Rasa32,labai grazu 4u.gif
Atsakyti
Labas vakaras visoms.
Turiu klausimeli. Ar kai mezgate blauzdines, kur nors platinate arba siaurinate, kad jos nesmuktu?
Atsakyti
QUOTE(rasa32 @ 2011 12 08, 11:45)
Aciu visoms 4u.gif tikrai nesitikejau sulaukti tiek atsiliepimu i toki paprasta darbeli biggrin.gif Na,man butu graziau vienspalves,bet taip norejo uzsakove.
Siulai patys margi,tik atsitiktinumo deka gavosi toks spalvu susiderinimas tarp abieju blauzdiniu.

Spurgeli darau taip:is akies ismegu 5akis,tada apsuku mezgini,megzu tas akis gerai,tada vel apsuku-mezgu blogai,dar apsuku-mezgu gerai ir jau gerojoj pusej visas sumezgu i viena.Jei norisi didesnio spurgo,reik daryt daugiau eiliu,arba maziau,jei norisi mazesnio.

O kiek akių dedate blauzdinei? Aš tai vaikiškas mezgiau abi iš karto, tai jos visiškai vienodos gaunasi ir skaičiuoti nieko nereikia mirksiukas.gif
Atsakyti