Pasirodysiu margutes
QUOTE(daisy5693 @ 2011 12 07, 16:47)
Net juokas paėmė - pernai megzdama pati sau tokius klausimus uždavinėjau, o dabar jau galiu kitoms patarti
Taip, baigus 10 eilių motyvą vėl viskas iš pradžių.
Blogoje pusėje megzti išvirkčiomis akimis ta dalį kur pynė, o tos dvi akys tarp pynių - gerosiomis.
Taip, baigus 10 eilių motyvą vėl viskas iš pradžių.
Blogoje pusėje megzti išvirkčiomis akimis ta dalį kur pynė, o tos dvi akys tarp pynių - gerosiomis.
Labai aciu,darbelis stos i eile,is karto po to kai baigsiu blauzdinukes mazai damutei is stai tokio siuliuko
Papildyta:
QUOTE(rasa32 @ 2011 12 07, 21:43)
Pasirodysiu margutes
isimylejau
Pasirodysiu margutes
fantastika! as tokiu niekada nenumegsciau
labai grazu
QUOTE(rasa32 @ 2011 12 07, 22:43)
Pasirodysiu margutes
Labai gražios ir tokios šiltos atrodo. Smagu bus kojytėms
Pasirodysiu margutes
Labai gražios, pasaka Vieną numegzt įmanoma, bet kaip antrą? Antrą vienodą megzt jau sunku Šaunuolė
Pasirodysiu margutes
.
.
labai fainutes blauzdinukes mielos tokios
o cia pats siulas toks margas? ir spurgeliui kiek akuciu ir kiek eiluciu mezget?
is pradziu meginau su spurgeliais, bet man jie gigantiski gavosi
numezgiau vienas, veliau foto ikelsiu.
ir vat paziurejus i jusu foto matau kad ir man taip reikejo daryti turiu galvoje tiesius stulpelius, as tik riesus padariau stulpeliais, o visa kita blogom, ir uzsidejus pagalvojau kad reikejo per visa ilgi stulpeliu.
Ir dar viena beda, kad pirmoji kadangi skysciau buvo megzta ilgesne gavosi ale nebeardysiu siulu tip top suejo, tai nebutu kuom susiuna pernauja
Aciu visoms tikrai nesitikejau sulaukti tiek atsiliepimu i toki paprasta darbeli Na,man butu graziau vienspalves,bet taip norejo uzsakove.
Siulai patys margi,tik atsitiktinumo deka gavosi toks spalvu susiderinimas tarp abieju blauzdiniu.
O kodel antra sudetinga numegzti? juk mezgi tais paciais virbalai,tiek pat akiu
Spurgeli darau taip:is akies ismegu 5akis,tada apsuku mezgini,megzu tas akis gerai,tada vel apsuku-mezgu blogai,dar apsuku-mezgu gerai ir jau gerojoj pusej visas sumezgu i viena.Jei norisi didesnio spurgo,reik daryt daugiau eiliu,arba maziau,jei norisi mazesnio.
Siulai patys margi,tik atsitiktinumo deka gavosi toks spalvu susiderinimas tarp abieju blauzdiniu.
Spurgeli darau taip:is akies ismegu 5akis,tada apsuku mezgini,megzu tas akis gerai,tada vel apsuku-mezgu blogai,dar apsuku-mezgu gerai ir jau gerojoj pusej visas sumezgu i viena.Jei norisi didesnio spurgo,reik daryt daugiau eiliu,arba maziau,jei norisi mazesnio.
QUOTE(rasa32 @ 2011 12 08, 10:45)
Spurgeli darau taip:
Man išvis antrą kojinę sunkiau numegzt, jau reikia skaičiuot, galvot O čia maniau, kad dar ir siūlus parinkai, taip tankiai pamarginta
Va, ačiu už pamoką Nei vienoj vietoj internete neradau tokio aiškaus paaiškinimo. Pagal aprašus kiek bandžiau - nieko nesigavo. O dabar, kai parašei, prisiminiau, kad senų senovėj viena draugė mane mokino taip - prisiminiau
Rasa32,labai grazu
Labas vakaras visoms.
Turiu klausimeli. Ar kai mezgate blauzdines, kur nors platinate arba siaurinate, kad jos nesmuktu?
Turiu klausimeli. Ar kai mezgate blauzdines, kur nors platinate arba siaurinate, kad jos nesmuktu?
QUOTE(rasa32 @ 2011 12 08, 11:45)
Aciu visoms tikrai nesitikejau sulaukti tiek atsiliepimu i toki paprasta darbeli Na,man butu graziau vienspalves,bet taip norejo uzsakove.
O kiek akių dedate blauzdinei? Aš tai vaikiškas mezgiau abi iš karto, tai jos visiškai vienodos gaunasi ir skaičiuoti nieko nereikia