Įkraunama...
Įkraunama...

Blauzdinės

sveikos, mamytes, o gal kas mezga blauzdinukes pagal uzsakymus?
Atsakyti
Gal kam bus idomu- Kaune parduotuveje ABC, Taikos pr.117a ivairiu –vilnoniu, pusvilnoniu, sintetiniu siulu ispardavimas !!! Siulai kamuoliukuose, tik be etikeciu. Ivairiausios spalvos. Kaina – 10lt./1kg.
Atsakyti
Primezgiau ir as blauzdiniu tongue.gif -mamytei su dukrytem..
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Knopkute3 @ 2011 10 06, 15:39)
sveikos, mamytes, o gal kas mezga blauzdinukes pagal uzsakymus?

Mano mama mezga, is ivairiu siulu ir su ivairiais rastais. Jei domina rasykit i az
Atsakyti
Ir aš parodau paskutinį darbelį biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Soni, labai grazu wub.gif
turiu klausima - kaip jus jungiat tuos siulus? blush2.gif nutraukiat ir surisat, ar paliekat kabet ir prijungiat kita spalva, veliau vel tesiat pries tai buvusia?
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2011 10 09, 19:44)
Soni, labai grazu  wub.gif
turiu klausima - kaip jus jungiat tuos siulus?  blush2.gif nutraukiat ir surisat, ar paliekat kabet ir prijungiat kita spalva, veliau vel tesiat pries tai buvusia?

aciu 4u.gif siulus,kurie nesikartos mezginy nutraukiu, ir vaseliu paslepiu, o kai kuriuos, kurie tesiasi per visa mezgini, palieku kaboti ir tesiu , o paskui visitiek reikia nutraukti biggrin.gif siaip mezgant ivairiaspalvius mezginius buna makalyne kitoj pusej, bet as ipratus ir nesusinarplioju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Soni @ 2011 10 09, 21:00)
aciu  4u.gif  siulus,kurie nesikartos mezginy nutraukiu, ir vaseliu paslepiu, o kai kuriuos, kurie tesiasi per visa mezgini, palieku kaboti ir tesiu , o paskui visitiek reikia nutraukti  biggrin.gif siaip mezgant ivairiaspalvius mezginius buna makalyne kitoj pusej, bet as  ipratus ir nesusinarplioju  biggrin.gif

aciu 4u.gif
as jau su vienu siulu ir tais penkiais virbalais taip susipainioju kartais, kad reikia pora eiliu nuardyt, nes ne tuo virbalu pradedu megzt doh.gif lotuliukas.gif tai isivaizduoju kas butu su keliom spalvom blush2.gif doh.gif jus saunuole, kad jums taip pavyksta smile.gif nes mano mergina irgi tokiu jau uzsimane, reikes kazkokiu budu pabandyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2011 10 09, 20:23)
aciu  4u.gif
as jau su vienu siulu ir tais penkiais virbalais taip susipainioju kartais, kad reikia pora eiliu nuardyt, nes ne tuo virbalu pradedu megzt  doh.gif  lotuliukas.gif tai isivaizduoju kas butu su keliom spalvom  blush2.gif  doh.gif jus saunuole, kad jums taip pavyksta smile.gif nes mano mergina irgi tokiu jau uzsimane, reikes kazkokiu budu pabandyt  ax.gif

tai tokias rastuotas as dviem virbalais mezgu biggrin.gif o paskui gale labai graziai susisiuna 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Soni @ 2011 10 09, 21:30)
tai tokias rastuotas as dviem virbalais mezgu  biggrin.gif o paskui gale labai graziai susisiuna  4u.gif

aisku, supratau, aciu labai 4u.gif reiks ir man taip pabandyt biggrin.gif
Atsakyti
Drąsiai mezgėjai
user posted image
Atsakyti
Sunelio blauzdines blush2.gif
user posted image
Atsakyti