Įkraunama...
Įkraunama...

Blauzdinės

stai keletas ir mano blauzdiniu-uzsakymuku mazosioms princesems wink.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo makse*: 30 lapkričio 2010 - 14:31
labai grazus jusu darbeliai, saunuoles thumbup.gif as vis neprisiruosiu pabandyti, vis kojines ir slepetes mezgu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aderaa @ 2010 11 16, 13:06)
blauzdinės ir sarafanas

Kokios nuotraukytes blink.gif ir sarafanas, ir blauzdines, moliugas blink.gif , modeliukas thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(eliukė @ 2010 11 19, 11:38)
zuikuli, o ka tu tobulini savo blauzdinėse? kad man lyg tavo pirmosios tobulesnės atrodė. šitų pats gėlės viduriukas tai tikrai tobulai atrodo.

labai grazios visu blauzdines thumbup.gif
pirmasias neriau is abieju pusiu dejau geles,suneriau kartu ir tada prineriau virsutine dali ,po to apatine,dabar tiesiog neriau aplink ,dariua kad gautusi kvadratas ,na taip lengvvesnis budas
Atsakyti
mergytes, laaaaabai skubiai reikia tokiu blauzdiniu http://www.public.fo...ns-kikuiai.html , kas pagelbetu?
Atsakyti
neatidaro įdėtos nuorodos g.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Vaikiškos blauzdinės "Zuikiai puikiai", su naujametiniais 2011 metų simboliais - kiškučiais

user posted image

Sagės "Kalėdų seneliai", 6x8 cm, vilna, medvinė, karoliukai, sagos

user posted image

Blauzdinės "Elegancija ", ilgis 35 cm, pusvilnė

user posted image

Atsakyti
QUOTE(juodauoga @ 2010 12 15, 17:23)
Vaikiškos blauzdinės"Zuikiai puikiai"

Sagės "Kalėdų seneliai"

Blauzdinės "Elegancija "

Labai gražios įdėjos wub.gif Šaunuolė 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes! Norejau paklausti-pradejau megzti blauzdines ant 5 virbalu ir man kazkaip pradejo skersuotis mezgimas. Gal kazka ne taip darau?... rastelis paprastas-2geros, 1 isvirkscioji, tiesiog nusviro rankos megzti toliau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Alacka33 @ 2010 11 19, 12:18)
user posted image

Labai grazu thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(divuke @ 2010 12 16, 13:45)
Sveikos mamytes! Norejau paklausti-pradejau megzti blauzdines ant 5 virbalu ir man kazkaip pradejo skersuotis mezgimas. Gal kazka ne taip darau?... rastelis paprastas-2geros, 1 isvirkscioji, tiesiog nusviro rankos megzti toliau g.gif

Gali skersuoti , jei siūlai netikę.. g.gif ..pernai mezgiau iš Vernito vilnos kojines tai baisu žiūrėt buvo į mezginį doh.gif ..raštai kaip nori, taip išsisukinėja unsure.gif
Atsakyti