Įkraunama...
Įkraunama...

Blauzdinės

QUOTE(Chera @ 2010 10 03, 17:01)
nusimezgiau blauzdines, bet jos smunka ir nuo blauzdos ir nuo batu doh.gif  ka jus imezgate i "rezinka" ar gal juoda gumute iveriate  blush2.gif  pasidalinkite patirtimi

As tai nieko neveriau, nes man kazkaip jos laikosi rolleyes.gif O siaip, galima virvele iverti, arba paskutine eile neriant inerti juoda siula-gumute.Ju buna pirkt bet kurioje siulu parduotuveje mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(torturo @ 2010 10 04, 16:40)
arba paskutine eile neriant inerti juoda siula-gumute.Ju buna pirkt bet kurioje siulu parduotuveje mirksiukas.gif

su sia gumute-siulu numezgiau visa "rezinga" virsuje ir pacioje (apie 16 eiluciu) - tai nieko negeriau doh.gif net akiu skaiciu sumazinau nei buvo anksciau. issotempes blauzdiniu virsus , bet einant jos vistiek nusmunka verysad.gif
Atsakyti
dėkoju modeliukui, kuris sutiko pademonstruoti puseserės blauzdinukes smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Chera @ 2010 10 04, 17:14)
su sia gumute-siulu numezgiau visa "rezinga" virsuje ir pacioje (apie 16 eiluciu) - tai nieko negeriau  doh.gif net akiu skaiciu sumazinau nei buvo anksciau. issotempes blauzdiniu virsus , bet einant jos vistiek nusmunka  verysad.gif

g.gif o gal tada reiktu jas dayti siek tiek ilgesnes, ta prasme aukstesnes, link kelieniu?
Papildyta:
QUOTE(Inga-Monika @ 2010 10 04, 19:57)

zavios blauzdines, man tos pynes kazkaip labai tinka ir patinka, bet dar zavesnis modeliukas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Inga-Monika @ 2010 10 04, 19:57)

Šiltutėlės thumbup.gif Apie modeliuką jau patyliu wub.gif
Atsakyti
Aš nieko neįmezgiau nei į viršų, nei apačioje ir man nesmunka blauzdinės. Prasitampė šiek tiek viršus, bet išskalbus jis vėl sugrįžta į pradinę padėtį.
Inga-Monika šiltai atrodo tavo blauzdinės ir matosi, kad modeliukui jos patinka, kažin ar atiduos pusseserei.... lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cipa007: 04 spalio 2010 - 19:25
QUOTE(cipa007 @ 2010 10 04, 20:23)
Aš nieko neįmezgiau nei į viršų, nei apačioje ir man nesmunka blauzdinės. Prasitampė šiek tiek viršus, bet išskalbus jis vėl sugrįžta į pradinę padėtį.
Inga-Monika šiltai atrodo tavo blauzdinės ir matosi, kad modeliukui jos patinka, kažin ar atiduos pusseserei....  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif manau atiduos wink.gif nes spalvytes jau ne berniukiskos
Papildyta:
QUOTE(torturo @ 2010 10 04, 20:02)
g.gif o gal tada reiktu jas dayti siek tiek ilgesnes, ta prasme aukstesnes, link kelieniu?

vat apie tai ir as mastau g.gif
Atsakyti
jei blauzdinės smunka tai gali būti siūlai per ploni arba raščiukas netinkamas t.y nestandus. ir kogero jos žiauriai laisvos.
Atsakyti
QUOTE(eliukė @ 2010 10 05, 08:54)
jei blauzdinės smunka tai gali būti siūlai per ploni arba raščiukas netinkamas t.y nestandus. ir kogero jos žiauriai laisvos.

acha laisvokos blush2.gif bet as tokiu ir norejau apsmukusiu g.gif reiks nufotografuoti kaip jos atrodo blush2.gif
Atsakyti
smile.gif Pasidalinsiu idėja. Labai neturiu laiko nusimegzti sau blauzdinėms, nes mažiausiąjąm dabar mezgu liemenę. Bet labai noriu tų blauzdinių. Ir būtent raštuotų, tokių skandinaviškų....Tai va, nulėkiau į Humaną 9dėvėtų rūbų parduotuvę) ir nusipirkau megztinuką, storos vilnos, raštuotą. Ir tik už du litus tongue.gif Nukirpau reikiamo ilgio rankoves, akuratnai susirinkau akis ir primezgiau tik krašteliuką. Taigi esu visai gerai nusiteikus. Tik rankovės siūlę tenka į vidinę pusę maunantis pasukti, o šiaip visai greitas variantas. Kai turėsiu laiko megsti, tai būtinai nusimegsiu tikras.
Atsakyti
Ką tik nuo virbalų biggrin.gif blauzdinės mažai mergytei 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Virvutėsidėja kai nėra laiko megzti thumbup.gif
Mažųjų vaikeliukų blauzdinės taip pat labai mielos wub.gif
Atsakyti