Aš niekad neveriu jokių gumų ar guminių siūlų mezgu galus gera-bloga, kad šiek tiek aptempta būtų Juk jos nesideda ant nuogų kojų- juk mausi ant pėdkelnių, be to turi gražiai sukristi, neturi būti ištemptos
QUOTE(Soni @ 2010 01 09, 22:51)
Aš niekad neveriu jokių gumų ar guminių siūlų
Kuri esat išbandę tai jau žinot, aš dar tik mąstau Pastebėjau, kad daug kas nemezga gumučių
QUOTE(juodauoga @ 2010 01 09, 22:57)
, surisamos virvutemis , patogesnes nesioti......
irgi liux
o kaip mezgat blauzdines - kaip kojines? ar su dviem virbalais ir susiuvat? ar jas reikia platint/ siaurint, ar vienodo plocio megzti?
QUOTE(VAE @ 2010 01 12, 00:25)
o kaip mezgat blauzdines - kaip kojines? ar su dviem virbalais ir susiuvat? ar jas reikia platint/ siaurint, ar vienodo plocio megzti?
Aš mezgu įvairiai- ir su 2 virbalais, ir su 5 apvaliai Jei su 2 tada nugaroj susiuvu Mezgu vienodo pločio, nieko nesiaurinu ir neplatinu
Soni, aciu uz ats
QUOTE(VAE @ 2010 01 12, 02:25)
Priklauso nuo modelio ir rasto....platint neplatinu, mezgu lygiai....
mano naujausios trumpos, siltos blauzdinukes
Mergaites, idekit nuotrauku kaip tos blauzdines atrodo jau ant kuno. Prie ko jus jas derinat? kaip nesiojat?
QUOTE(aiwita @ 2010 01 13, 16:46)
Mergaites, idekit nuotrauku kaip tos blauzdines atrodo jau ant kuno. Prie ko jus jas derinat? kaip nesiojat?
aš tik vieną foto ant mergaitės įdėjus 1 psl., o pati užmaunu blauzdines ant džinsų skinų ir truputį sukišu į batus
QUOTE(Awita @ 2010 01 09, 22:30)
Ačiu tau, esu girdėjusi, bet nesu mačiusi Čia siūlų parduotuvėse būna?
Casa Lanoje kaune radau, manau buna.
čia taip ant batų atrodo