Įkraunama...
Įkraunama...

Blauzdinės

Aš niekad neveriu jokių gumų ar guminių siūlų schmoll.gif mezgu galus gera-bloga, kad šiek tiek aptempta būtų 4u.gif Juk jos nesideda ant nuogų kojų- juk mausi ant pėdkelnių, be to turi gražiai sukristi, neturi būti ištemptos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Soni @ 2010 01 09, 22:51)
Aš niekad neveriu jokių gumų ar guminių siūlų

Kuri esat išbandę tai jau žinot, aš dar tik mąstau rolleyes.gif Pastebėjau, kad daug kas nemezga gumučių drinks_cheers.gif
Atsakyti
Nuostabios blauzdines !!! , ir kiek daug pridaryta !!!..pasaka ! thumbup.gif

as gumos neveriu, bet blauzdiniu virsuje padarau skylutes mezgant, ir perveriu nerta virvele, ja surisu, ir laikosi kuo puikiausiai...tiesiog man tokios, surisamos virvutemis , patogesnes nesioti...... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(juodauoga @ 2010 01 09, 22:57)
, surisamos virvutemis ,  patogesnes nesioti...... ax.gif

drinks_cheers.gif irgi liux mirksiukas.gif
Atsakyti
o kaip mezgat blauzdines - kaip kojines? ar su dviem virbalais ir susiuvat? ar jas reikia platint/ siaurint, ar vienodo plocio megzti?
Atsakyti
QUOTE(VAE @ 2010 01 12, 00:25)
o kaip mezgat blauzdines - kaip kojines? ar su dviem virbalais ir susiuvat? ar jas reikia platint/ siaurint, ar vienodo plocio megzti?

Aš mezgu įvairiai- ir su 2 virbalais, ir su 5 apvaliai 4u.gif Jei su 2 tada nugaroj susiuvu 4u.gif Mezgu vienodo pločio, nieko nesiaurinu ir neplatinu 4u.gif
Atsakyti
Soni, aciu uz ats 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(VAE @ 2010 01 12, 02:25)

Priklauso nuo modelio ir rasto....platint neplatinu, mezgu lygiai.... rolleyes.gif
mano naujausios trumpos, siltos blauzdinukes smile.gif

user posted image
Atsakyti
Mergaites, idekit nuotrauku kaip tos blauzdines atrodo jau ant kuno. Prie ko jus jas derinat? kaip nesiojat?
Atsakyti
QUOTE(aiwita @ 2010 01 13, 16:46)
Mergaites, idekit nuotrauku kaip tos blauzdines atrodo jau ant kuno. Prie ko jus jas derinat? kaip nesiojat?

aš tik vieną foto ant mergaitės įdėjus 1 psl., o pati užmaunu blauzdines ant džinsų skinų ir truputį sukišu į batus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Awita @ 2010 01 09, 22:30)
Ačiu tau, esu girdėjusi, bet nesu mačiusi  blush2.gif Čia siūlų parduotuvėse būna?

Casa Lanoje kaune radau, manau buna.
Atsakyti
čia taip ant batų atrodo

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti