Mano megztos ale blauzdinės - tarnaus užsakovės dukrytei per baleto užsiėmimus
sauadsa - labai gražus darbelis
QUOTE(sauadsa @ 2010 09 23, 16:18)
Kokios gražioooos
Ojei koks grozis
Gal galima placiau suzinoti kaip mezgete?
Cia 5 virbalais? O kaip padarete ta kilpute, kur ant pedos uzsideda? Kokioje vietoje susiuvote?
Pasidalinkit savo ziniomis, prasau
QUOTE(vejuna @ 2010 09 23, 18:05)
Ojei koks grozis
Cia 5 virbalais? O kaip padarete ta kilpute, kur ant pedos uzsideda? Kokioje vietoje susiuvote?
Taip, penkiais virbalais . Tai kilputei tiesiog nuleidinėjau akis formuodama puslankius, o susiuvau ties paduku. Gal galima ir kitaip
Vauuuu. Ir kaaaaaiiiip man dabar reiktų dukryyyyytės. Juk savo bernynui aš negaliu tokio grožio pasiūlyti. O gal ir gerai, kad neturiu dukrytės, ners ko gero į spintą rūbai netilptųųųų, juk tiek čia idėjų, tiek grožio.....
Bet dabar nusprendžiau, kad gal ir aš dar nesukriošus senė (nors deja trumpakojė), tačiau sau nusimegziu blauzdines ant džinsų kokiais nors skandinaviškais motyvais, o gal dryžuotas, o gal tokias kokias čia mačiau - rudas, kur pynutė eina priešpriešais viena kitos.
AČIŪ mezgėjoms už idėjas.
Bet dabar nusprendžiau, kad gal ir aš dar nesukriošus senė (nors deja trumpakojė), tačiau sau nusimegziu blauzdines ant džinsų kokiais nors skandinaviškais motyvais, o gal dryžuotas, o gal tokias kokias čia mačiau - rudas, kur pynutė eina priešpriešais viena kitos.
AČIŪ mezgėjoms už idėjas.
Ir jauciu labai praktiskos
Šviežios blauzdinės, tik foto atrodo, kad juodos spalvos, bet ten ruda
QUOTE(torturo @ 2010 09 24, 14:12)
Ir jauciu labai praktiskos
nusimezgiau blauzdines, bet jos smunka ir nuo blauzdos ir nuo batu ka jus imezgate i "rezinka" ar gal juoda gumute iveriate pasidalinkite patirtimi
QUOTE(sauadsa @ 2010 09 23, 15:18)
Nerealios ir dar baleto pamokoms tuoj sprogsiu iš pavydo, reiks nors blauzdines nusimegzti labai gražios
QUOTE(Saulyte DD @ 2010 10 03, 22:29)
Nerealios ir dar baleto pamokoms tuoj sprogsiu iš pavydo, reiks nors blauzdines nusimegzti labai gražios
Taigi griebk penkis virbalus ir pirmyn .
quote=sauadsa,2010 09 23, 16:18]
[/quote]
Labai fainos
O mano blauzdinės buvo užsakytos šokių repeticijoms
[
[/quote]
Labai fainos
O mano blauzdinės buvo užsakytos šokių repeticijoms
[