Įkraunama...
Įkraunama...

Blauzdinės

Mano megztos ale blauzdinės - tarnaus užsakovės dukrytei per baleto užsiėmimus
user posted image
Atsakyti
sauadsa - labai gražus darbelis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sauadsa @ 2010 09 23, 16:18)
Mano megztos ale blauzdinės - tarnaus užsakovės  dukrytei  per baleto užsiėmimus

Kokios gražioooos wub.gif
Atsakyti
Mano megztos ale blauzdinės - tarnaus užsakovės  dukrytei  per baleto užsiėmimus

bigsmile.gif Ojei koks grozis wub.gif
Gal galima placiau suzinoti kaip mezgete?
Cia 5 virbalais? O kaip padarete ta kilpute, kur ant pedos uzsideda? Kokioje vietoje susiuvote?
Pasidalinkit savo ziniomis, prasau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vejuna: 23 rugsėjo 2010 - 17:08
QUOTE(vejuna @ 2010 09 23, 18:05)
bigsmile.gif Ojei koks grozis  wub.gif
Gal galima placiau suzinoti kaip mezgete?
Cia 5 virbalais? O kaip padarete ta kilpute, kur ant pedos uzsideda? Kokioje vietoje susiuvote?
Pasidalinkit savo ziniomis, prasau  4u.gif

Taip, penkiais virbalais ax.gif . Tai kilputei tiesiog nuleidinėjau akis formuodama puslankius, o susiuvau ties paduku. Gal galima ir kitaip blush2.gif
Atsakyti
Vauuuu. Ir kaaaaaiiiip man dabar reiktų dukryyyyytės. Juk savo bernynui aš negaliu tokio grožio pasiūlyti. O gal ir gerai, kad neturiu dukrytės, ners ko gero į spintą rūbai netilptųųųų, juk tiek čia idėjų, tiek grožio..... wub.gif
Bet dabar nusprendžiau, kad gal ir aš dar nesukriošus senė (nors deja trumpakojė), tačiau sau nusimegziu blauzdines ant džinsų kokiais nors skandinaviškais motyvais, o gal dryžuotas, o gal tokias kokias čia mačiau - rudas, kur pynutė eina priešpriešais viena kitos.
AČIŪ mezgėjoms už idėjas.
Atsakyti
user posted image

wub.gif wub.gif wub.gif Ir jauciu labai praktiskos thumbup.gif
Atsakyti
Šviežios blauzdinės, tik foto doh.gif atrodo, kad juodos spalvos, bet ten ruda 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(torturo @ 2010 09 24, 14:12)
wub.gif  wub.gif  wub.gif Ir jauciu labai praktiskos thumbup.gif

nusimezgiau blauzdines, bet jos smunka ir nuo blauzdos ir nuo batu doh.gif ka jus imezgate i "rezinka" ar gal juoda gumute iveriate blush2.gif pasidalinkite patirtimi
Atsakyti
QUOTE(sauadsa @ 2010 09 23, 15:18)
user posted image

Nerealios ir dar baleto pamokoms wub.gif cray.gif tuoj sprogsiu iš pavydo, reiks nors blauzdines nusimegzti labai gražios thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulyte DD @ 2010 10 03, 22:29)
Nerealios ir dar baleto pamokoms  wub.gif cray.gif tuoj sprogsiu iš pavydo, reiks nors blauzdines nusimegzti labai gražios thumbup.gif

Taigi griebk penkis virbalus ir pirmyn mirksiukas.gif .
Atsakyti
quote=sauadsa,2010 09 23, 16:18]
Mano megztos ale blauzdinės - tarnaus užsakovės dukrytei per baleto užsiėmimus
[/quote]
Labai fainos mirksiukas.gif

O mano blauzdinės buvo užsakytos šokių repeticijoms biggrin.gif
user posted image[
Atsakyti