O cia mano megztos blauzdinukes
QUOTE(eliukė @ 2010 09 16, 16:03)
mieloji chera- tiek aš, tiek manau ir "zuikulis" kopijavom iš osinkos. ir kas čia tokio?
gal galima nuorodele - neradau
Atleiskit - nepastebejau atsakymo
sveikutes,as tas blauzdines neriau pagal uzsakyma,gavus tik foto,tai ir meginau nert is paveiksliuko ir manau gavosi neblogai
jei jau norim kad niekas nekopijuotu darbu,tai nekeltume juk i foruma,tam ir dalinames schemomis ,kad visos butume grazios
jei jau norim kad niekas nekopijuotu darbu,tai nekeltume juk i foruma,tam ir dalinames schemomis ,kad visos butume grazios
QUOTE(eliukė @ 2010 09 22, 20:03)
man labai patiko tavo blauzdiės, tik manau apačioje reikėtų padaryti praplatėjimą kad gražiai gultų ir nesiraukšlėtų. (o gal čia man tik taip pasirodė ). o šiaip atrodo labai .ar tau jos nesmunka? o gal gumą vėrei?
p.s. jei prisidėjau nuorodom prie kojyčių pagražinimo tai labai džiaugiuos
p.s. jei prisidėjau nuorodom prie kojyčių pagražinimo tai labai džiaugiuos
Aciu Zinoma, kad kitu mintys ir idejos, visada padeda O siaip, tai tikrai nesmunka, nes kazkaip laikosi, as kita karta pabandysiu normaliau nufotkinti, kad matytusi kaip jos cia atrodo, nes gavosi tokios ala kaubojisko stiliaus
torturo- man labai gražu, užsimaniau ir aš kažko panašaus tik man irgi įdomu ar jos nesukrenta, nes norėtųs kad raščiukas matytųs
villyte- gražu
villyte- gražu
torturo, grazu, tie rastai taip graziai ziurisi.... tik man noretusi ilgesniu, iki pat keliu... As irgi kazkaip pagalvojau del smukimo... Kai stovi, gal ir nesmunka, kazi, o kaip vaiksciojant?
Aciu dar karta uz grazius zodzius Zinot jos nenukrenta, jau isbandziua, nes neriau tokio ala piltuvelio forma-pirma tas dideles geles, poto tas mazasias i viduriuka, o likusia dali tais 2 stulpeliai su 1 uzmetimu, 2 pynutes akys, ir vel 2 stulpeliai su vienu uzmetimu, po truputi i apacia siaurinant, ir jos gavosi tokios aptempiancios glaudziai koja.