Įkraunama...
Įkraunama...

Blauzdinės

O cia mano megztos blauzdinukes smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo villyte: 17 rugsėjo 2010 - 19:20
QUOTE(eliukė @ 2010 09 16, 16:03)
mieloji chera- tiek aš, tiek manau ir "zuikulis" kopijavom iš osinkos. ir kas čia tokio?  smile.gif

gal galima nuorodele - neradau g.gif

Atleiskit - nepastebejau atsakymo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo editamm: 17 rugsėjo 2010 - 21:07
sveikutes,as tas blauzdines neriau pagal uzsakyma,gavus tik foto,tai ir meginau nert is paveiksliuko ir manau gavosi neblogai
jei jau norim kad niekas nekopijuotu darbu,tai nekeltume juk i foruma,tam ir dalinames schemomis ,kad visos butume grazios biggrin.gif
Atsakyti
O as irgi, nusineriau blauzdines va tokias, kazka pasiskolinusi is kitu matytu, kazkasavo idejusi, juk mes dalinames idejomis , manau?Beto, niekas neatkartos darbelio, nes paprasciausiai neimanoma... mirksiukas.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
man labai patiko tavo blauzdiės, tik manau apačioje reikėtų padaryti praplatėjimą kad gražiai gultų ir nesiraukšlėtų. (o gal čia man tik taip pasirodė g.gif ). o šiaip atrodo labai thumbup.gif .ar tau jos nesmunka? o gal gumą vėrei?
p.s. jei prisidėjau nuorodom prie kojyčių pagražinimo tai labai džiaugiuos
Atsakyti
QUOTE(eliukė @ 2010 09 22, 20:03)
man labai patiko tavo blauzdiės, tik manau apačioje reikėtų padaryti praplatėjimą kad gražiai gultų ir nesiraukšlėtų. (o gal čia man tik taip pasirodė  g.gif ). o šiaip atrodo labai  thumbup.gif .ar tau jos nesmunka? o gal gumą vėrei?
p.s. jei prisidėjau nuorodom prie kojyčių pagražinimo tai labai džiaugiuos

Aciu blush2.gif Zinoma, kad kitu mintys ir idejos, visada padeda thumbup.gif O siaip, tai tikrai nesmunka, nes kazkaip laikosi, as kita karta pabandysiu normaliau nufotkinti, kad matytusi kaip jos cia atrodo, nes gavosi tokios ala kaubojisko stiliaus blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
torturo, labai gražios blauzdinės thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
torturo- man labai gražu, užsimaniau ir aš kažko panašaus biggrin.gif tik man irgi įdomu ar jos nesukrenta, nes norėtųs kad raščiukas matytųs 4u.gif

villyte- gražu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Soni: 23 rugsėjo 2010 - 09:01
torturo, grazu, tie rastai taip graziai ziurisi.... thumbup.gif tik man noretusi ilgesniu, iki pat keliu... As irgi kazkaip pagalvojau del smukimo... Kai stovi, gal ir nesmunka, kazi, o kaip vaiksciojant? g.gif
Atsakyti
Aciu dar karta uz grazius zodzius blush2.gif Zinot jos nenukrenta, jau isbandziua, nes neriau tokio ala piltuvelio forma-pirma tas dideles geles, poto tas mazasias i viduriuka, o likusia dali tais 2 stulpeliai su 1 uzmetimu, 2 pynutes akys, ir vel 2 stulpeliai su vienu uzmetimu, po truputi i apacia siaurinant, ir jos gavosi tokios aptempiancios glaudziai koja. ax.gif
Atsakyti
Blauzdinės labai gražios.. 4u.gif

Kad nesmuktų darau taip : arba nuneriu virvutę ir įveriu i blauzdines...arba kartu įmezgu guminį siuliuką į stulpelį ( jų galima nusipirkti siuvimo skyriuose ) ...tuomet blauzdinių stulpelis neišsitampo ir laikosi ant kojos gerai ... rolleyes.gif
Atsakyti
As irgi buvai pagalvojusi, kad reiks ivert kokia virvele i virsu, bet kai laikosi, tai ne neveriau blush2.gif
Atsakyti