Įkraunama...
Įkraunama...

Blauzdinės

QUOTE(Soni @ 2010 02 26, 16:32)

Kaip grazu, kaip grazu user posted image
O ta remeli aplink sirdele ismezgei kazkokiu budu tai ar po to jau apdailinai?????? g.gif
Atsakyti
Sveikutės gal kas nors galit padėti, gal turit šitų grožybių schemą, nes nieko nesuprantu kas ir kaip čia megzta. g.gif g.gif g.gif user posted image Iš anksto dėkoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(audradv @ 2010 03 02, 11:44)
Sveikutės gal kas nors galit padėti, gal turit šitų grožybių schemą, nes nieko nesuprantu kas ir kaip čia megzta. g.gif  g.gif  g.gif user posted image Iš anksto dėkoju 4u.gif

kiek suprantu, tai jos praitam puslapy aprašytos, kaip megztos 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(1juraciukas @ 2010 02 26, 18:50)
Kaip grazu, kaip grazu user posted image
O ta remeli aplink sirdele ismezgei kazkokiu budu tai ar po to jau apdailinai??????  g.gif

ačiū 4u.gif pirmiausiai išmezgiau širdutę, o paskui atskirai nunėriau pynutę ir prisiuvau 4u.gif dar ir liemenė tokia yra mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
Labai grazus jusu darbeliai !!! thumbup.gif 4u.gif

Megzta pardavimui :

Riešinės "Pilkų Svajonių Svaigulys", ilgis 20 cm, stora pusvilnė

user posted image

Komplektas riešinės ( 30 cm ) + blauzdinės ( 35 cm ) " Poetinės Romantikos Labirintais", plona pusvilnė

user posted image

Sagė " Pilka Snaigė", 7x7 cm, pusvilnė

user posted image
Atsakyti
QUOTE(*zuikulis* @ 2010 02 19, 20:09)

Na labai sužavėjo mane šitos blauzdinės thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Kaip supratau jas nerti reikia pradėti nuo gėlytės, o paskui primegzti viršų ir apačią...Ar taip g.gif Ir tos gėlytės yra iš abiejų pusių. Ar gerai supratau g.gif Ir kokio maždaug ilgio jos pas tave gavosi g.gif Prašau [B]zuikuli pagelbėk mirksiukas.gif
Atsakyti
labukas,taip pirma neri gelytes,po to atskiri lapukai,susiuvi gelyte su lapukas,as dar apneriu zemu stulpeliu jau susiuta gelyte ,ir sujungiu abi,tada jau neriau virsu ir apacia,gavosi 26 cm ilgio
atnesu dar pora blauzdinukiu mazoms panelems
user posted image
user posted image
Atsakyti
zuikul gražu, kažą panašaus ir aš numezgiau panelytei bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(*zuikulis* @ 2010 03 24, 01:07)
labukas,taip pirma neri gelytes,po to atskiri lapukai,susiuvi gelyte su lapukas,as dar apneriu zemu stulpeliu jau susiuta gelyte ,ir sujungiu abi,tada jau neriau virsu ir apacia,gavosi 26 cm ilgio

Dėkui už atsakymą 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Labai jau gražios tavo blauzdinukės thumbup.gif Aplamai visų čia rodytų darbeliai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Užsidegiau ir aš megzti.
Atsakyti
Grazios Jusu blauzdinukes !!! thumbup.gif

Blauzdinės "Pilkų svajonių svaigulys", ilgis 35 cm, plona pusvilnė ( parduodamos )

user posted image
Atsakyti
Gal kas parduoda paprastas juodas blauzdines?smile.gif
Atsakyti
tai užsisakyk pas kurią nors ir tikrai numegzs ax.gif
Atsakyti
QUOTE(HoTea @ 2010 03 30, 15:50)
Gal kas parduoda paprastas juodas blauzdines?smile.gif

Sveika, galiu numegzti, mano pastas svetima77@gmail.com
Atsakyti