Įkraunama...
Įkraunama...

Blauzdinės

juodauoga koks grozis,na kaina gera ,tikas jauciu uz nertas emiau per mazai
o stai mano nertos jau sau
user posted image
Atsakyti
Zuikuli, fantastika !!!! thumbup.gif ...super , super !! be zodziu !!! thumbup.gif
o tada kokia kaina uz tokias blauzdines emei g.gif ir is kokiu siulu cia nerta ?...
Atsakyti
QUOTE(juodauoga @ 2010 02 20, 00:55)
Zuikuli, fantastika !!!!  thumbup.gif ...super , super !! be zodziu !!!  thumbup.gif
o tada kokia kaina uz tokias blauzdines emei g.gif ir is kokiu siulu cia nerta ?...

aciu uz ivertinima 4u.gif
neriu is pusvilnes,emiau 35,sau naudojau dar siula su mochiera ir blizguciu
Atsakyti
Zuikuli thumbup.gif nelabai temoku su kabliuku verysad.gif
o sakykit virbalais mezgant paauglei ar ant saves kiek maždaug dedat akių , kad vėl mažų nemugesčiau ax.gif
Atsakyti
zuikuli, idek schema kaip megzti. labai grazu!
Atsakyti
QUOTE(neringuska @ 2010 02 20, 12:22)
Zuikuli  thumbup.gif  nelabai temoku su kabliuku  verysad.gif
o sakykit virbalais mezgant paauglei ar ant saves kiek maždaug dedat akių , kad vėl mažų nemugesčiau  ax.gif

Paskaiciuoju pagal rasteli 4u.gif
Pasiulymas : uzsimeski ant virbalo ~20 akiu, pamegzk norimu rasteliu kokius 5 cm...tuomet ismatuoki, kiek akiu telpa i viena centimetra , ir paskaiciuok, kiek reikia uzsimesti akiu, kad butu blauzdines nei per placios, nei per siauros...
ismatuoji blauzda ir zinai, kiek reikia deti akiu smile.gif.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(juodauoga @ 2010 02 20, 15:00)
Paskaiciuoju pagal rasteli 4u.gif
Pasiulymas : uzsimeski ant virbalo ~20 akiu, pamegzk norimu rasteliu kokius 5 cm...tuomet ismatuoki, kiek akiu telpa i viena centimetra , ir paskaiciuok, kiek reikia uzsimesti akiu, kad butu blauzdines nei per placios, nei per siauros...
ismatuoji blauzda ir zinai, kiek reikia deti akiu smile.gif.. 4u.gif

dėkui mirksiukas.gif
Atsakyti
Silpnybė pas mane blauzdinėms, dabr tik dukrytė turi, kažkaip galvojau kad man tai jau metai neleidžia, bet žiūriu ir noriu, eisiu megzt matyt
Atsakyti
QUOTE(Neatrastoji @ 2010 02 20, 18:47)
Silpnybė pas mane blauzdinėms, dabr tik dukrytė turi, kažkaip galvojau kad man tai jau metai neleidžia, bet žiūriu ir noriu, eisiu megzt matyt

Man irgi labai patinka (čia prisižiūrėjau smile.gif ) Turbūt vyresnė (ne turbūt, o tikrai) esu už tave, bet nešiosiu. Ypač pavasariop, prie kedu mirksiukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(apokrita @ 2010 02 20, 10:49)
zuikuli, idek schema kaip megzti. labai grazu!

schemutes kaip ir nera,tik gelyciu ,nuneriau gelyte ,po to lapuku ,sitom reikejo 11,tada susiuvi lapukus su gelyte ir neriau aplink kokius sesis ratus pynutem,po to suneriau i kartu krastus ir kur gaunasi sujungimai dar neriau trikampiu,kad mazdaug lygiau iseitu krastai,tada i viena pynute neriau po 9 stulpelius su vienu uzmetimu ,stai gelytes schema ,lapuka neriau 10 akiu pynute ,du stulpeliai be uzmetimo,6 su vienu uzmetimu,i paskutine kilpele 5 stulpeliai su uzmetimu ir vel 6 su uzmetimu ir du be,antras ratas ir du be uzmetimo,tada jau ziuri kaip iseina 5 ar sesi stulpeliai su uzmetimu i tuos 5 kur buvo ,tai ijuos po du stulpelius su uzmetimu ir vel 5 ar 6 su uzmetimu ir du be,ir viskas,pasilieki siulo gala siuvimui
user posted image
kur ansciau buvau ikelus tai neriau gelyte kur yra is triju eiliu,tada tie lapukai ,tik geles is abieju pusiu,ada suneriau kartu ,ir apneriau krastus ,nezinau ar ka paaiskinau
Atsakyti
QUOTE(*zuikulis* @ 2010 02 19, 21:09)
juodauoga koks grozis,na kaina gera ,tikas jauciu uz nertas emiau per mazai
o stai mano nertos jau sau
user posted image

labai grazu superinis darbas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amber_piece: 21 vasario 2010 - 13:09
user posted image
Atsakyti