Įkraunama...
Įkraunama...

Blauzdinės

QUOTE(juodauoga @ 2010 02 04, 03:59)

jei turite peledu rasteli, butu smagu pamatyti  wub.gif ...as maciau ismegztas panasias peledas , bet konkrecios schemos nesu maciusi... 4u.gif

http://images47.fotk...65/20698-vi.jpg
Prašau mirksiukas.gif
Atsakyti
Peledos 4u.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti
Mano paskutinės blauzdinės 4u.gif derinta prie liemenės 4u.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
Blauzdinukes nuostabiai grazios, pasakiski visi mezginiai !!! 4u.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Labai aciu uz peledas 4u.gif ..biski ne taip pynes susukau...schemoje graziau atrodo wub.gif ...galima pabandyti ir ilgas blauzdines su tokiom peledom megzti... rolleyes.gif ..atrodytu tikrai graziai.... 4u.gif
Atsakyti
na, mergaites kam aktuali schema blauzdinukiu cia pamegtu

user posted image

radau ir dalinuos, sekmes darbuos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(-Radė @ 2010 02 06, 10:15)

radau ir dalinuos, sekmes darbuos  mirksiukas.gif

ačiūūū , kokia geranoriška 4u.gif aš užvakar visą dieną prie osinkos sėdėjau, niekaip neradau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(-Radė @ 2010 02 06, 11:15)
na, mergaites kam aktuali schema blauzdinukiu cia pamegtu

Oi aciu aciu, tikrai labai aktualu. user posted image
Man jos labai grazios wub.gif , o as kiaurarasciu visiskai nemoku megzti nemoku, bet...dabar tikrai bandysiu blush2.gif
Atsakyti
Saldainia, juodauoga, Soni
Apsilankiau jusu darbeliu albumuose, jetau kokios jus saunuoles. Kokia gausybe darbeliu ir vienas uz kita grazesni. Tiesiog gavau gera spyri i....ir dabar jau rankoves pasiraitojusi stengsiuosi ir as ax.gif
Atsakyti
Visų darbeliai labai gražūs, o kadangi aš užsukusi į jūsų temelę pamačiau , įsimylėjau ir užsimaniau, tad ir pati nusimezgiau sau pirmasias blauzdines biggrin.gif Tad nebijokit ir kritikuokit ax.gif
user posted image user posted image

P.S. auskariukai ne į tą temą bet, norėjau parodyti ka priderinau dar prie blauzdinių blush2.gif
Atsakyti
nu super thumbup.gif labai sauniai atrodo thumbup.gif keistai sugalvojai derint auskarus prie blauzdiniu, bet gal ir visai nieko tongue.gif
bet blauzdines tikrai laaabai graziai artrodo... o as vis kaupiuosi smile.gif (kad tik pavasaris neateitu besikaupiant tongue.gif )

o apacioj darei placiau?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aiwita: 12 vasario 2010 - 14:59
QUOTE(Paaulinute @ 2010 02 12, 13:44)
Visų darbeliai labai gražūs, o kadangi aš užsukusi į jūsų temelę pamačiau , įsimylėjau ir užsimaniau, tad ir pati nusimezgiau sau pirmasias blauzdines  biggrin.gif  Tad nebijokit ir kritikuokit  ax.gif
user posted image user posted image

P.S. auskariukai ne į tą temą bet, norėjau parodyti ka priderinau dar prie blauzdinių  blush2.gif

labai gražu thumbup.gif
o mano va tokios pirmosios blauzdinukės ir kepurytė dukrytei pavasariui, sunaudojau siūlų likučius ax.gif
user posted image
Atsakyti
Jetus, mergaitės, darbštuolės, kokių grožių primezgėt bigsmile.gif
Man vis įkvėpimo nėra blush2.gif
Atsakyti