Įkraunama...
Įkraunama...

Blauzdinės

QUOTE(evja @ 2010 02 02, 11:16)
Nuostabus rastelis, gal turite schema?

taigi cia 2 pynes einancios viena salia kitos. Tik antrajai akis reikia keisti priesingai nei pirmajai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(juodauoga @ 2010 01 31, 05:23)
forume "puosk save" irgi  rasit  4u.gif , tarp megztu vakariniu sukneliu

lotuliukas.gif

poster_offtopic.gif atsiprasau ax.gif
Atsakyti
Naujausi mano darbeliai - blauzdinės ( megzta pardavimui )

Blauzdinukės" Pelėdos sniege", pusvilnė, ilgis 14 cm
user posted image

Blauzdinukės"Paslaptingosios pelėdos", pusvilne, ilgis 14 cm
user posted image

Blauzdinės " Egzotika", pusvilnė, ilgis 35 cm
user posted image

user posted image

Blauzdinės "Pilkų svajonių svaigulys", pusvilnė, ilgis 35 cm
user posted image

Komplektas blauzdinės + riešinės "Romantiško Gyvenimo Akimirkos"
, pusvilnės siulai, blauzdinių ilgis 35 cm, riešinių 28 cm
user posted image
Atsakyti
Labai jau gražios pelėdos
Atsakyti
4u.gif aciu labai 4u.gif
peledos megztos " is akies"...kas mokat megzti pynutes, matytsis nuotraukoje kur ir kaip tas pynes sukryziuoti....
o akys karoliukai - prisiutos smile.gif....
Atsakyti
QUOTE(juodauoga @ 2010 02 03, 15:13)
4u.gif aciu labai  4u.gif
peledos megztos " is akies"...kas mokat megzti pynutes, matytsis nuotraukoje kur ir kaip tas pynes sukryziuoti....
o akys karoliukai - prisiutos smile.gif....

Kaip šauniai thumbup.gif
Atsakyti
labai grazios peledos
Atsakyti
Tikrai labai dailios, o dar ir kokia gausybė blauzdinukių thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(juodauoga @ 2010 02 03, 14:59)
Naujausi mano darbeliai - 
user posted image[/url]

Labai fainios peledos wub.gif , as is kazkurio forumelio gavau ju schema, jeigu ka mirksiukas.gif , bet dar nebandziau pati ju ax.gif

Mane labai labai domintu rastelis tu 2;3;ir paskutiniu. Kiek supratau, cia tas pats rastelis? Na labai man jos wub.gif
Atsakyti
taip, cia visu margu blauzdiniu tas pats rastelis mirksiukas.gif ..labai lengvas megzi ir paprastas...bet atrodo tikrai graziai 4u.gif ...
as seniai ji is atminties mezgu..nes daug kur pritaikau 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(1juraciukas @ 2010 02 03, 23:30)
Labai fainios peledos  wub.gif , as is kazkurio forumelio gavau ju schema, jeigu ka  mirksiukas.gif , bet dar nebandziau pati ju  ax.gif

Mane labai labai domintu rastelis tu 2;3;ir paskutiniu. Kiek supratau, cia tas pats rastelis? Na labai man jos  wub.gif

QUOTE(juodauoga @ 2010 02 04, 04:57)
taip, cia visu margu blauzdiniu tas pats rastelis mirksiukas.gif ..labai lengvas megzi ir paprastas...bet atrodo tikrai graziai  4u.gif ...
as seniai ji is atminties mezgu..nes daug kur pritaikau  4u.gif

jei turite peledu rasteli, butu smagu pamatyti wub.gif ...as maciau ismegztas panasias peledas , bet konkrecios schemos nesu maciusi... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(juodauoga @ 2010 02 04, 02:59)
jei turite peledu rasteli, butu smagu pamatyti  wub.gif ...as maciau ismegztas panasias peledas , bet konkrecios schemos nesu maciusi... 4u.gif

as peledas buvau radusi pirstiniu temoje, ir jas ant pirstiniu mezgiau, pabandyk ten zvilgteret:)
Atsakyti
Aciu labai 4u.gif
Butent siek tiek kitokias peledas ant pirstiniu buvau maciusi internete...bet schemos neissaugojau ir mezgiau is atminties...tai biski kitokios mano peledos gavosi... biggrin.gif ...
Atsakyti