Sveikos
Nusprendziau uzvesti tema Blauzdinės, nes pati jas mezgu, su malonumu nesioju, ir turiu ju tikrai nemazai....
Tai labai patogus, grazus ir praktiskas aprangos priedas
Administracijai : jei jau yra uzvesta tokia tema, buciau dekinga, jei perkeltumete mano zinute i tema "Blauzdinės". Aciu
Pradziai keletas nuotrauku:
Mano blauzdinės, megztos is vilnos ir pusvines siulu:
man idomu,kaip jos ant kojos atrodo
QUOTE(kamzelka @ 2010 01 09, 17:40)
man idomu,kaip jos ant kojos atrodo
Aš sau vienas tik nusimezgus, šiap daugiau mergaitėms mezgiau, parodysiu kaip ant kojyčių atrodo
Papildyta:
Papildyta:
Oho kiek blauzdiniu graziu
Labas
Norėčiau pamėginti numegzt, bet nelabai įsivaizduoju kaip jos laikosi, turbūt gumą veriat?
Norėčiau pamėginti numegzt, bet nelabai įsivaizduoju kaip jos laikosi, turbūt gumą veriat?
Labai dailios Jūsų blauzdinukės
Man tai be gumos laikosi
Aš irgi turiu vienas numezgusi
Man tai be gumos laikosi
QUOTE(asarele54 @ 2010 01 09, 22:07)
Man tai be gumos laikosi
Kruopščiai kaip Daug darbo įdėjai. Tai gal labai tamprius stulpelius darei, kad laikosi Aš ant vaikiškų kojyčių megsiu
Ačiū už pagirimus aš stulpelius kiečiau mezgu,mama mezgė laisviau tai teko plonyte gumyte idėdinėti,tada laikėsi
QUOTE(asarele54 @ 2010 01 09, 22:14)
Ačiū už pagirimus aš stulpelius kiečiau mezgu,mama mezgė laisviau tai teko plonyte gumyte idėdinėti,tada laikėsi
O maždaug kokio ilgio? Čia suaugusiam?
QUOTE(Awita @ 2010 01 09, 21:10)
Labas
Yra tokie siulai "guminiai" bespalviai, mezgant riesa galima prideti prie pagrindinio siulo, liuks gaunasi, niekada neissitampo
QUOTE(meduliukas @ 2010 01 09, 22:26)
Yra tokie siulai "guminiai" bespalviai, mezgant riesa galima prideti prie pagrindinio siulo, liuks gaunasi, niekada neissitampo
Ačiu tau, esu girdėjusi, bet nesu mačiusi Čia siūlų parduotuvėse būna?