Įkraunama...
Įkraunama...

33 savaitės laukimo

aukit didutes 4u.gif grazi istorija smile.gif
Atsakyti
4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(astinka* @ 2010 11 13, 23:24)
aukit didutes 4u.gif  grazi istorija smile.gif

QUOTE(Domke @ 2010 11 14, 02:14)

Aciu mamytes ,mes augam jau turim beveik 10 kg thumbup.gif
Atsakyti
Po kiek laiko ...paskaiciau ta savo istorija.....ir ka nublioviau gera posma cry.gif cry.gif
bet guliu ir galvoju ,kiek iskenteta ... doh.gif ,o mano aukselis guli dabar prie mano sono ir miega,taip saldziai ...as tokia laiminga biggrin.gif neveltui biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ŽanetaKava @ 2010 12 06, 01:46)
Po kiek laiko ...paskaiciau ta savo istorija.....ir ka nublioviau gera posma cry.gif  cry.gif
bet guliu ir galvoju ,kiek iskenteta ... doh.gif ,o mano aukselis guli dabar prie mano sono ir miega,taip saldziai ...as tokia laiminga biggrin.gif neveltui biggrin.gif  biggrin.gif

4u.gif
Atsakyti
cray.gif cray.gif cray.gif tai taip miela kad asaros bego upeliais... sekmes sauniai seimynai 4u.gif wub.gif
Atsakyti
O Dieve kokia istorija! Tikras stebuklelis - islauktas issvajotas! Saunuoles abi thumbup.gif , aukit sveikutes ir laimingos! 4u.gif
Atsakyti
Labai gražu, ašaros ritosi, nes tai taip pažystama, mano laukta 15 metų, tik tiek, kad mano gimė išnešiota..
Atsakyti
apsipyliau asarom skaitydama cry.gif
labai jaudinanti istorija.
kaip pasaka su laiminga papabiga wub.gif
graziai parasyta
Pas mus taip pat nemazas amziaus skirtumas
laukimas tas pazystamas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daluzenik: 10 kovo 2011 - 23:08
QUOTE(Linuskiukas @ 2011 02 02, 20:58)
O Dieve kokia istorija! Tikras stebuklelis - islauktas issvajotas! Saunuoles abi  thumbup.gif , aukit sveikutes ir laimingos!  4u.gif

Aciu biggrin.gif

QUOTE(Guste123 @ 2011 02 27, 21:21)
Labai gražu, ašaros ritosi, nes tai taip pažystama, mano laukta 15 metų, tik tiek, kad mano gimė išnešiota..

Ir visai nebaisu tas skirtumas biggrin.gif

QUOTE(daluzenik @ 2011 03 11, 00:06)
apsipyliau asarom skaitydama  cry.gif
labai jaudinanti istorija.
kaip pasaka su laiminga papabiga wub.gif
graziai parasyta
Pas mus taip pat nemazas amziaus skirtumas
laukimas tas pazystamas  ax.gif

Man tai tikrai pasaka biggrin.gif neatsidziaugiu kiekviena minute.Aciu 4u.gif
Atsakyti
Štai mano pupai suejo dveji 4u.gif 4u.gif 4u.gif Myliu savo dukriuka ir linkiu visoms mamytems tokios laimes ,kokia turiu dabar as biggrin.gif
Atsakyti
Labai jaudinanti istorija. Super kad jums abiems viskas gerai ir kaip matau augat šauniai thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti