Įkraunama...
Įkraunama...

Panašūs kvepalai 3

QUOTE(Ingėnas @ 2010 04 08, 10:50)
Čia jau svarbiau, ką nosis užuodžia, o ne ką rašo ar pamiršta parašyti mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Apskritai, tai man matyt nelabai gerai sekasi su rožių kvapo suvokimu blush2.gif
Rožes (dominuojančias, ryškias) aš suodžiu/suodžiau tik dviejuose kvepaluose:
user posted image Bvlgari Rose Essentielle
ir
user posted image Gianfranco Ferre Ferr Rose Princesse
(tiesa, man šie kvepalai nepanašūs - pirmieji šviežios, rasotos, drėgnumu ir gyvybingumu alsuojančios rožės, antrieji - tarsi eilinės, nuobodžios, liūdnos, pagulėjusios ant prekystalio...
O visuose kituose kiek teko susipažiinti, rožės tik "tarp kitko". Netgi vienos šaunios forumietės dėka gavau susipažintis su nišiniu "rožynu", t.y. keliais "rose" žodį pavadinime turinčiais nišinukais - mintis buvo "o tai čia tikrai rožės?"
Tai matyt ir Paris man rožes "blokuoja" našlaitės. Bet būtinai dar kartą pratestuosiu ir rožių paieškosiu.
Atsakyti
QUOTE(MilGana @ 2010 04 08, 09:27)
:Paris'e - jokios rozes neuzuodziu, ryskios naslaites ir ten ir ten.

Grįžtant prie YSL Paris. Kaip tik šiandien juos pratestavau.
Tai va pradinėse jų natose krūva gražiausių rožių rolleyes.gif Na jau toookios rožės, kad uch bigsmile.gif Bet vėliau jų kur kas sumažėja, išlenda pudrinė našlaitė, ir rožė man jau lieka antrame plane. O gaila cool.gif Nes pradinės natos sužavėjo ir tiesiog užbūrė, norėčiau būtent tokio kvapo.
Taigi YSL Paris turi širdies natose panašumo į Guerlain Meteorites, bet toli gražu ne dvyniai. Man į Meteorites kur kas panašesni Annick Goutal La Violette, nors man asmeniškai La Violette gražesni, mažiau sausi, turi šiek tiek vos regimo našlaičių lapelių žalumo, ir labiau jaučiasi gėlių saldumas, mažiau pudros miltelių, nei Meteorites. Meteorites man asmeniškai kiek blankesni (ir nuobodesni, mano subjektyvia nuomone blush2.gif )atrodo.

Bet visiškai neužuosti rožių YSL Paris, manau, neįmanoma schmoll.gif Bent jau pradinėse natose. Vidurinėse - sutinku, ten jų jau reikia ieškoti , jos susimaišo su našlaitėmis ir tarsi paskęsta jose.

Taigi, gal kas turit minčių, koks kvapas labiausiai primena YSL Paris pradines natas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 11 balandžio 2010 - 11:35
QUOTE(Ingėnas @ 2010 04 11, 12:30)
Bet visiškai neužuosti rožių YSL Paris, manau, neįmanoma schmoll.gif 
[color=green]

Na ka, zingsniuosiu ir as daba "atšviežinti prisiminimus" kaip sakant biggrin.gif
Atsakyti
Šiandien Paris su Meteoritais nebepalyginsiu, nes viena ranka jau kvepia user posted image, o kita - user posted image.
Turbūt ilgam įklimpau į atsiliepimų tikrinimo "tas panašu į tą" liūną. Taigi paskaičiau, kad panašūs. Man irgi panašūs, tik Dior stipresni, intensyvesni, o J.del Pozo In White - tarsi dieninis jų aidas...

Prie Paris aš dar irgi būtinai grįšiu. Turiu abu, ir Paris, ir Meteoritų mažulytį likutį, nes gerus metus man jie nepatiko - mainiau su visomis, kas tik norėjo ir tą pirkinį laikiau viena iš SM padiktuotų klaidų. O dabar pradedu įsimylėti jų kvapą. Prieš Paris nuo pirmo įkvėpimo žemai lenkiu galvą - nuostabūs kvepalai. Bet rožės tikrai neužfiksavau. Nei pirmose natose, nei vėliau...
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2010 04 11, 13:05)
Šiandien Paris su Meteoritais nebepalyginsiu, nes viena ranka jau kvepia user posted image, o kita - user posted image.
Turbūt ilgam įklimpau į atsiliepimų tikrinimo "tas panašu į tą" liūną. Taigi paskaičiau, kad panašūs. Man irgi panašūs, tik Dior stipresni, intensyvesni, o J.del Pozo In White - tarsi dieninis jų aidas...

Prie Paris aš dar irgi būtinai grįšiu. Turiu abu, ir Paris, ir Meteoritų mažulytį likutį, nes gerus metus man jie nepatiko - mainiau su visomis, kas tik norėjo ir tą pirkinį laikiau viena iš SM padiktuotų klaidų. O dabar pradedu įsimylėti jų kvapą. Prieš Paris nuo pirmo įkvėpimo žemai lenkiu galvą - nuostabūs kvepalai. Bet rožės tikrai neužfiksavau. Nei pirmose natose, nei vėliau...

rusma, Pure Poison ir J.del Pozo In White tikrai panašūs drinks_cheers.gif

O Paris būtinai ieškokit rožės mirksiukas.gif
Bet tikiu, kad kai kurie žmonės rožę kvepaluose apskritai blogai užuodžia (deja toli gražu ne visuose kvepaluose, kuriuose turėčiau ją rasti, ir aš randu). Nors visgi kaip jos šiuose kvepaluose neužuodžiat, tai man sunku patikėti g.gif
Atsakyti
Vakar ir aš atsišviežinau prisiminimus apie YSL Paris.
Tai va pradinėse jų natose krūva gražiausių rožių rolleyes.gif  Na jau toookios rožės, kad uch bigsmile.gif  Bet vėliau jų kur kas sumažėja, išlenda pudrinė našlaitė, ir rožė man jau lieka antrame plane. O gaila cool.gif  Nes pradinės natos sužavėjo ir tiesiog užbūrė, norėčiau būtent tokio kvapo.

Pirmas įspūdis užsipurškus nukelia mane į gilius 1980kažkelintuosius, t.y. vaikystę ar ankstyvą paauglystę. Tėtis kaip tuo laikmečiu nemažai važinėjo po pasaulį, mama kolekcionavo muilus, kurių jai buvo privežiojęs iš viso tuo metu broliško ir nebroliško užusienio visą didžiulę vonioje tam reikalui padarytą ekspozicinę spintą... Aš labai mėgdavau tuos muiliukus pakilnoti, pauostyti, perdėlioti lentynose. Tai va, atminty išlikęs, pravėrus tą spintą išlįsdavęs kvapas, man panašus į pradines Paris natas. Įvardinčiau gero muilo aromato, gerąja prasme, kiek parūgštintas, bet ne sintetinis kvapas. Nepamenu, kokio muilo ten daugiausia buvo, taigi nežinau, iš ko tas aromatinis mišinys susikūrė... Jeigu neieškočiau Paris kvape rožių (nes jų aš tikrai ten nejaučiu), sakyčiau, gal žemuogių žiedų, lapų, žalių uogų ar žemuoginio muilo kvapas. Galvojant galbūt galima ieškoti kažkokių priverstinių analogijų (juk erškėtiniai, tiek rožės, tiek žemuogės, o gal panašu...) Kai rūgštumas truputį prigęsta, man lenda tikra, graži, švari pudrinė našlaitė. Čia kvepalų kontakto su oda vietą uostant smile.gif

Bet visiškai neužuosti rožių YSL Paris, manau, neįmanoma schmoll.gif  Bent jau pradinėse natose. Vidurinėse - sutinku, ten jų jau reikia ieškoti , jos susimaišo su našlaitėmis ir tarsi paskęsta jose.

Tikrai taip smile.gif Ir rožes aš radau smile.gif. Šleife. Ko pirmą kartą nepastebėjau, nes aš tų kvepalų "nenešiojau". Judant, uodžiant kvapą aplink save aš irgi atradau nuostabias, gražias, gyvas, grynas, rasotas rožes. Bet tas džiaugsmas truko vos kelias minutes. Paskui rožės dingo. Liko kažkas panašaus į Meteoritus ore... Kaip ir uostant apipurkštą riešą…

Taigi, gal kas  turit minčių, koks kvapas labiausiai primena YSL Paris pradines natas?

Tos kelios minutės tikros rožės šleife man ryškiai priminė BVL Rose Essentielle edp.
Atsakyti
Beje, paskaitinėjau fragranticoje, kad YSL Paris EDT ir EDP skiriasi. Kad EDT žalesnis kvapas, mažiau pudriškumo. Tai dabar labai knieti man tą EDT išbandyti, nes testavau savaitgalį EDP. Berods, esu būtent EDT miniuką anksčiau turėjusi, kirba mintis, o gal juose iš tiesų daugiau rožių g.gif
Nes Paris pirmosios natos nebepalieka manęs dabar ramybėje blush2.gif
Beje, ant odos širdies natose dominuoja pudrinės našlaitės. Bet va purškiantis pateko ant striukės medžiaginio rankogalio , tai net keletui dienų praėjus tebejaučiu išlikusias rožes.
Atsakyti
Mano Paris edt. Edp aš netestavusi.
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2010 04 13, 15:25)
Mano Paris edt. Edp aš netestavusi.

Nors dabar žiūriu, kad nebežinau, kuriuos iš tiesų - EDT ar EDP testavau doh.gif
Dar paprašiau Douglas įvarvinti jų į mėginuką, kai įvarvino paklausiau, kurie čia - EDT ar EDP. Pasakė, EDP. Šiandien pagalvojau, išsitrauksiu mėginuką atšviežinti prisiminimams. Ogi man YSL Parisienne EDP konsultantės pripurškę, pasirodo, į mėginį blink.gif doh.gif doh.gif
Testavau tai tikrai Paris tongue.gif , mačiau iš kokio buteliuko purškia. Bet va į koncentraciją dėmesio pati ir neatkreipiau visgi.
Na bet Douglas konsultantės tai maladiec blink.gif doh.gif Aiškiai pasakiau, kad man tie Parisienne visai neįdomu, bandžiau juos kažkada irgi, bet visai schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 13 balandžio 2010 - 15:43
Kazkokiu momentu man turi panasumo:
user posted image
ir
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Linutelia @ 2010 01 29, 19:27)
Mergaitės, sakykit, ar iš tikrųjų Chopard Wish panašūs į Thiery Mugler Angel? Fragranticos puslapyje komentaruose skaičiau, kad jie yra panašūs. Chopard Wish kvapo kažkaip nežinau, žinau, tik kaip kvepia Angel  ax.gif Jei panašūs iš tikrųjų tai galbūt reiks įsigyti Chopard Wish  rolleyes.gif Pigesnis variantas  bigsmile.gif

user posted image ir user posted image

tikrai žinai vieną moterį kuri turėjo vienus,o kita kitus tavo nurodytus kvepalus ir man jei buvo žiauuuriai panašūs mirksiukas.gif
Atsakyti