Įkraunama...
Įkraunama...

Panašūs kvepalai 3

[quote=pelytea.,2010 03 28, 21:31]
i chanel eau de fraiche tik gal daugiau citrinos smile.gif asmeniskai man dar kazkiek panasus i rochas aquawomen rolleyes.gif
Papildyta:

Man tai nelabai panasus i fraiche g.gif
Atsakyti
Mano nosiai turi panašumo

user posted image
ir
user posted image
Atsakyti
Priminėt Meteoritus, prisiminiau pastebėjimą: man pasirodė panašumo turintys
user posted image
ir
user posted image
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2010 04 07, 18:24)
user posted image
ir
user posted image

Man tai nepanašūs jie schmoll.gif
Pirmieji - labai ryškios rožės, antrieji - pudrinė našlaitė.
Atsakyti
ar mano nosis sukvailiojo, ar cacharel amor amor identiski oriflame fire? antrus netyciom uzmaciau pas mama, tai dar ju nemaciusi paklausiau is kur kaime tokiu brangiu kvepalu gauna. o ji ir parode kuo kvepinasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 04 07, 20:26)
Pirmieji - labai ryškios  rožės, antrieji - pudrinė našlaitė.

Man tai abu - pudrinės našlaitės ryškiausia nata...
Ir dar įdomu pasirodė tai, kad Paris turi visas skelbiamas Meteoritų natas smile.gif. Testuodama Paris nebuvau į tai įsigilinus. Tik kai "užkvipo" Meteoritais, paieškojau bendrumų...
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2010 04 07, 19:24)
user posted image
ir
user posted image

QUOTE(rusma @ 2010 04 08, 08:59)
Ir dar įdomu pasirodė tai, kad Paris turi visas skelbiamas Meteoritų natas smile.gif. Testuodama Paris nebuvau į tai įsigilinus. Tik kai "užkvipo" Meteoritais, paieškojau bendrumų...

drinks_cheers.gif Visiskai sutinku, man sie kvepalaii irgi laaaabaaaai panasus ir as apie tai jau rasiau praeitoje temoje mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Ingėnas @ 2010 04 07, 20:26)
Pirmieji - labai ryškios  rožės, antrieji - pudrinė našlaitė.

Paris'e - jokios rozes neuzuodziu, ryskios naslaites ir ten ir ten.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MilGana: 08 balandžio 2010 - 09:27
QUOTE(rusma @ 2010 04 08, 07:59)

Na nebent blogai pamenu juos (Paris) g.gif Uosčiau juos jau pakankamai seniai. Reiks atšviežinti prisiminimus.
Papildyta:
QUOTE(MilGana @ 2010 04 08, 09:27)
Paris'e - jokios rozes neuzuodziu, ryskios naslaites ir ten ir ten.

Rožė tikrai juose yra ir gan ryški. O va violetkų neprisimenu, bet gal jų ten ir yra. Tuo metu, kai su jais pažindinausi, ryškių rožių kvepaluose nelabai mėgau, man šiuose jų buvo kiek perdaug. O meilės našlaitėms dar irgi nebuvau atradusi, tai užtat gal jos man ir neužsifiksavo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 08 balandžio 2010 - 09:35
QUOTE(Ingėnas @ 2010 04 08, 10:32)
Rožė tikrai juose yra ir gan ryški. O va violetkų neprisimenu.

Reikes vel Sarmoje pauostyti g.gif Siuo metu kvepinuosi su Stella McCartney Sheer. Va ten tai labai rysios rozes, bet kvapas visai nepanasus i Paris.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MilGana: 08 balandžio 2010 - 09:36
QUOTE(MilGana @ 2010 04 08, 09:34)
Reikes vel Sarmoje pauostyti  g.gif

Kaip tik skaitinėju dabar fragranticoje apie juos. Yra juose tikrai ryški rožė, o našlaičių irgi yra.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 04 08, 10:36)
Kaip tik skaitinėju dabar fragranticoje apie juos. Yra juose tikrai ryški rožė, o našlaičių irgi yra.

O rusiskuose saituose visai rozes nera aprasyme g.gif
Ароматический, цветочный букет. Это - коктейль из ароматов мимозы, флердоранжа и липы в начальных нотах; мха, фиалки, иланг-иланга в нотах сердца; янтаря и мускуса в шлейфе. Богатый и сочный букет идеально подойдет для романтического вечера.

Oficialiame puslapyje yra roze, bet as jos visai neuzuodziu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MilGana: 08 balandžio 2010 - 09:46
QUOTE(MilGana @ 2010 04 08, 09:39)
O rusiskuose saituose visai rozes nera aprasyme g.gif
Ароматический, цветочный букет. Это - коктейль из ароматов мимозы, флердоранжа и липы в начальных нотах; мха, фиалки, иланг-иланга в нотах сердца; янтаря и мускуса в шлейфе. Богатый и сочный букет идеально подойдет для романтического вечера.

Čia jau svarbiau, ką nosis užuodžia, o ne ką rašo ar pamiršta parašyti mirksiukas.gif Pasižiūrėk angliškame fragranticos variante.
Rožes juose atsimenu labai labai. Man jie sukėlė asociacijas su dideliu rožynu tuomet. Ta rožė man asmeniškai nustelbė visas kitas natas.
O kiti šiuos kvepalus apibūdina (pvz. toje pat fragranticoje) kaip rožių-našlaičių harmonigą sąjungą. Spėju, kad būtent taip ir yra, tai va iš smalsumo reiks atšviežinti įspūdžius.
Papildyta:
QUOTE(MilGana @ 2010 04 08, 09:46)
Oficialiame puslapyje yra roze, bet as jos visai neuzuodziu ax.gif

Tai juk būna, kad kai kurios natos tarsi užblokuoja uoslę (čia jau pasireiškia individualiai), ir toli gražu ne viską užuodžiame.
Pvz. man labai sunku suprasti Lalique Encre Noire Pour Elle. Skaičiau, kad juose kiti užuodžia rožes. O aš - tik pudrą, ir tai užuodžiu šiuos kvepalus labai silpnai.
Atsakyti