Įkraunama...
Įkraunama...

Panašūs kvepalai 3

mano nosei panasus sie:
user posted image
su
user posted image

ir sie turi bendro:
user posted image
su
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Benicio @ 2010 03 25, 13:52)
Gal gali kas papasakoti apie šitą panašumą/ne panašumą.
user posted image Lancome ''Climat'' ir Новая Заря ''Кузнецкий Мост'' user posted image

Šiaip tai dar savaitė iki Balandžio 1 biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(theorema @ 2010 03 25, 15:34)

Gi klausiu, o ne teigiu - apgaudinėju. Kelis kart šitą palyginimą girdėjau, patikrinti galimybės neturiu, vat įdomu būt išgirst kas ir kaip.
Atsakyti
QUOTE(theorema @ 2010 03 25, 14:34)

Kadangi dar ne balandžio 1-oji... Man panašūs. Su naująja Climat versija. Senieji gerieji Climat (PP) nelabai ką bendro turi ir su jaująja versija, ir su NZ.
Atsakyti
QUOTE(straige @ 2010 03 25, 15:57)
Kadangi dar ne balandžio 1-oji... Man panašūs. Su naująja Climat versija. Senieji gerieji Climat (PP) nelabai ką bendro turi ir su jaująja versija, ir su NZ.

Būtent. Naujieji Climat - tai lyg senųjų FM. Ne tik kvape esmė, bet pačioje kvepalų kokybėje, dvasioje. Tuo tarpu NZ (šiuo atveju), kad ir turėtų kažkam
kažkurių natų, kažkuriuo momentu, kažkokį panašumą - bus atitikmuo kaip deimanto su plastiku.
Bet velnias tempia už liežuvio,tai...
Kažkur perskaičiau,kad KM kvepia knygomis, oda ir t.t. Kadangi man tokie kvapai patinka, pratestavau ir atėmė žadą - tiesiog supykino, vis bandžiau prisiminti, ką man tai primena ... Važiuojant automagistrale Vilnius- Kaunas yra tokia dvokianti nuo pūvančio, rūgstančio savartyno atkarpa. Rezultatas - gerą savaitę pykino nuo VISŲ kvepalų . doh.gif
O senieji Climat man labai labai labai smile.gif
4u.gif
Atsakyti
O i ka panasus butu cristalle eau verte? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Karmen @ 2010 03 28, 16:25)
O i ka panasus butu cristalle eau verte? ax.gif

i chanel eau de fraiche tik gal daugiau citrinos smile.gif asmeniskai man dar kazkiek panasus i rochas aquawomen rolleyes.gif
Papildyta:

ir sie turi bendro:
user posted image
su
user posted image
[/quote]

wat sie man wisiskai nepanasus schmoll.gif zen labiau tiktu su ysl elle arba su lalique de perles cool.gif
Atsakyti
Tęsdama savo pažintį su Hermes, įsigijau 24 Faubourg ir tiesiog apsėdo mintis "Kur aš tai mačiau?" Ar tik nebus kažkas iš Lancome "geltonųjų" - Attraction ar Poeme g.gif Gal kas galėtų pakomentuoti, nes, žinot , kaip būna, kai "užsiciklini" doh.gif
Atsakyti
Mano neislavintai nosiai panasus jean paul gaultier clasique ir dior addict ax.gif ne identiski, bet kazkokia bendra nata muset turi ax.gif
Atsakyti
Naujieji Charriol Tourmaline mano nosiai

user posted image

lyg brolis dvynys Juicy Couture

user posted image

Nors abiejų sudėtinės dalys skiriasi.
Atsakyti
QUOTE(theorema @ 2010 03 31, 18:52)
Tęsdama savo pažintį su Hermes, įsigijau  24 Faubourg ir tiesiog apsėdo mintis "Kur aš tai mačiau?" Ar tik nebus kažkas iš  Lancome "geltonųjų" - Attraction ar Poeme  g.gif

Iš Lancome tai arčiausiai 24 Faubourg būtų Sikkim mano nosiai... Poeme man nieko bendro. Attraction neuosčiusi.
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2010 04 03, 07:34)
Poeme man nieko bendro.

Man irgi visai jie nepanasus drinks_cheers.gif
Atsakyti