Įkraunama...
Įkraunama...

Panašūs kvepalai 3

man pasirode identiski kvapai biggrin.gif
user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(roza_ @ 2011 04 03, 09:47)
man pasirode identiski kvapai biggrin.gif
user posted image user posted image

man ne schmoll.gif

user posted image širdies natom pasirodė labai panašūs į user posted image
Atsakyti
John Galliano "John Galliano" man panašūs į Dolce & Gabbana "Dolce & Gabbana" tik John Galliano labai ryškūs smilkalai, o Dolce & Gabbana jų nėra
Atsakyti
Mano nosiai labai panašūs:
"Puma Red" bei Cacharel "Amor Amor" smile.gif (beje, komentaruose irgi radau zmoniu, mananciu taip pat smile.gif). Tiesa, Puma Red man pasirode kur kas gaivesni nei Amor Amor.
http://www.fragranti...Woman-1570.html
http://www.fragranti...r-Amor-238.html
Atsakyti
Nežinau, dėl kokių natų derinio, bet mano kvepalų skirstyme visi toliau išvardinti kvepalai daugiau ar mažiau kažkuo panašūs vieni į kitus. Tai būtų JPG "Classique" (iš visų šių jie man labiausiai "rėkiantys", iššaukiantys), Lancome "Poeme" (šiek tiek švelnesni, bet vistiek mano nosiai per stiprūs blush2.gif ), Boucheron "Trouble" (dar švelnesnis, ir man bene geriausias iš šių variantas smile.gif ), bei sakyčiau "vandeninis", gerokai lengvesnis variantas - CK "Obsession Night"). Vakar dar teko uostyt Faberlic "Beauty cafe" - tai čia, mano nuomone, irgi bandyta atkartoti "Obsession Night" kvepalus, tik vistiek tos auros juose nebera...
Beje, suprantu, kad visi mano išvardinti kvepalai nėra priskiriami tai pačiai kategorijai, bet man pačiai įdomu, kodėl visuose juose aš užuodžiu kažkokį bendrą natų derinį, kuris vienu metu mane erzina, o kitu - labai traukia... g.gif
Atsakyti
user posted image

ir

user posted image
Atsakyti
Sisley Eau du Soir ir Montale Aromatic Lime
Atsakyti
Nuolat is Yves Rocher gaunu reklaminius laiskus i paprasta pasta, tai praverciu pasmalsavimui. Sikart buvo prideta reklaminis bukletelis 'So Elixir' kvepaliuku (na tik pastu uzsakant ir tik tam tikra perioda jie pigiau nei paprastai) - Na ir vos nepapirko manes ta reklama, nes kvapas patiko ir labai primena Chanel 'coco mademoiselle' (EDT - bent tik toki turejus). rolleyes.gif Bet susilaikiau, nes nors Chanel sie vieni is keliu, kurie man kvepia ne tik ant kitu ar popierelio, bet ir ant manes, ju niekaip neprisijaukinau ir nepasilikau. Bijau, kas su YR gali tas pats but....
user posted image
user posted image
Atsakyti
Art Collection by Jacomo #08
user posted image
man nemažai bendro pasirodė turintys su... Serge Lutens Five O`Clock Au Gingembre
user posted image
Atsakyti
Nauja tema

čia

Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti