Įkraunama...
Įkraunama...

Panašūs kvepalai 3

Guerlain Shalimar ir Agent Provocateur Strip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2011 03 25, 16:09)
Guerlain Shalimar ir Agent Provocateur Strip smile.gif

priminei - einu ir aš lygint pioneer.gif

Atsakyti
PdN Le Temps d'une Fete ir Sisley Eau du Soir
Atsakyti
Mano nosiai identiski kvapai:

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Roxetė @ 2011 03 27, 11:31)
Mano nosiai identiski kvapai:

user posted image

user posted image

Na kad nelabai gal.
Pirmieji kažkada man labai patiko, antrieji net nesudomino.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 03 27, 13:27)
Na kad nelabai gal.
Pirmieji kažkada man labai patiko, antrieji net nesudomino.

butent.. pirmieji turi ta "cinkeli" antrieji is wis ne i tema.. tiesa is britney kazkoas idomaus butu "midnight fantasy"
Atsakyti
QUOTE(pelytea. @ 2011 03 27, 13:55)
butent.. pirmieji turi ta "cinkeli" antrieji is wis ne i tema.. tiesa is britney kazkoas idomaus butu "midnight fantasy"

drinks_cheers.gif Man Britney gryna sintetika, o Magnetisme kažkas yra kas labai kabina, svarbu nepadidint kiekio cool.gif
Atsakyti
Man labai panašūs Annick Goutal Eau D'hadrien ir Rochas eau de Rochas g.gif
Atsakyti
Atsiprasau jei jau kas buvo atsakes i sita klausima, reiskias praziurejau doh.gif kas galetu daug maz atitikti Rochas Alchemie? Kai tik gaunu galimybe, vis susigraibau is kokiu kolekcininku, bet atsargos senka, kainos kyla doh.gif , o meile Alchemijai lieka blush2.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Stichija @ 2011 03 29, 21:13)
Atsiprasau jei jau kas buvo atsakes i sita klausima, reiskias praziurejau  doh.gif  kas galetu daug maz atitikti Rochas Alchemie? Kai tik gaunu galimybe, vis susigraibau is kokiu kolekcininku, bet atsargos senka, kainos kyla  doh.gif  , o meile Alchemijai lieka  blush2.gif  wub.gif

yra atskira berods ROCHAS tema, ten gausiai aptarinejami kitu kvepalu panasumai i siuos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Onora @ 2011 03 29, 23:05)
yra atskira berods ROCHAS tema, ten gausiai aptarinejami kitu kvepalu panasumai i siuos  4u.gif

Buvo bandyta kažko panašaus į Rochas Alchimie ieškoti, bet išties panašių, kaip supratau, ir neatrasta.
Atsakyti
Man sitie kvepalai panasus smile.gif
user posted imageIruser posted image
Atsakyti