Įkraunama...
Įkraunama...

Panašūs kvepalai 3

man labai panasus kvapai:
user posted image ir
user posted image
Atsakyti
Mergaites-kvepalu zinoves, patarkit, kas mano nosiai patiktu jei mano megstamiausiuju sarasas toks:
1. Feraud feraud (saulute)
2. Chacarel Noa
3. Hermes Nilo sodai
4.Hermes 24 Fabourg
5. CD Jadore
6. Ceruti 1881.

Noreciau isigyt kokiu nors dar kvepaliuku atomikuose pabandymui, bet bijau rizikuoti visiskai aklai.
Atsakyti
ne paskaicius sio puslapio postus pagalvojau kad ne cia pataikiau lotuliukas.gif

gal kas primintu kas panasu

Organza Indecence?
Atsakyti
QUOTE(zekcija @ 2011 03 10, 21:24)
Mergaites-kvepalu zinoves, patarkit, kas mano nosiai patiktu jei mano megstamiausiuju sarasas toks:
1. Feraud feraud (saulute)
2. Chacarel Noa
3. Hermes  Nilo sodai
4.Hermes 24 Fabourg
5. CD Jadore
6. Ceruti 1881.

Noreciau isigyt kokiu nors dar kvepaliuku atomikuose pabandymui, bet bijau rizikuoti visiskai aklai.

jums patiktu user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo roza_: 10 kovo 2011 - 22:45
mano nosiai lb panasus sie nors turi tik viena bendra nata (tiesa escada saldesni):
user posted image
ir
user posted image
Atsakyti
Man ir mb labai labai panasus sie:
user posted image
user posted image
Atsakyti
panasumu kvapu man turi ir sie:
user posted image
ir
user posted image
Atsakyti
Man pasirodė taip:
Etro Messe de Minuit ir Technique Indiscrete Santa Subita (tik šiuose nėra "rūsiuko", tad jei jis maišo - tinkamesni kvėpintis ir nebūt padūlėjusiai smile.gif )
CdG Avignon ir Tauer Incense Extreme (tik šie ne tokie "griozdiški", salsvesni, tad jei kam baisoka pirmieji - tinkamesni antrieji)
Atsakyti
QUOTE(Jazira @ 2011 03 10, 20:29)
ne paskaicius sio puslapio postus pagalvojau kad ne cia pataikiau  lotuliukas.gif

gal kas primintu kas panasu

Organza Indecence?

Organza Indecence kopija Tsukimi Annayake
user posted image
Atsakyti
Šiandien testuojant Intimately Beckham Night (w) pasivaideno, kad turi panašumo su Givenchy Ysatis. Dabar mąstau - "reikia žegnotis', ar yra tiesos ( Ysatis turėjau senokai, nelabai prisimenu). Apie "žvaigždžių" kvepalus buvau neigiamos nuomonės, bet šiais buvau nustebinta g.gif
Atsakyti
user posted image
ir
user posted image

Turiu juos abejus, ner jie identiski, bet va kazka tokio panasaus turi g.gif
Atsakyti
Gal zinot kazka panasaus ar is serijos
user posted image
4u.gif
Atsakyti