Įkraunama...
Įkraunama...

Panašūs kvepalai 3

QUOTE(mimi88 @ 2011 01 24, 14:56)
sorry uz poster_offtopic.gif na kiekviena nosis turi savo skoni biggrin.gif bet musiskes bent jau sutinka, kad sie kvapai nieko bendro neturi  mirksiukas.gif beje magnetismas savotiskas, jis man kartais laidotuviu vainiku kvapa primena bet vistiek labai patinka rolleyes.gif

drinks_cheers.gif Vakar testavau Kristutej Amor, tai man visai nieko bendro su magnetismu neturi jie schmoll.gif nes Magnetisma naudoju jau kokius 6 metus, vieni is mylimuku wub.gif Amor tiesiog blunka salia ju 4u.gif
Beje, pritariu kad kiekviena nosis skirtingai reaguoja drinks_cheers.gif
Atsakyti
user posted image
ir
user posted image
Niekada nebuciau patikejus ju panasumu doh.gif
Mano pinigine isgelbeta, nes Gucci jau turiu, o Armani norejau pirkti neuoscius. ax.gif
Atsakyti
Gal kas esat mėginę ir galit palyginti, ar šie kvepalai tikrai panašūs, fragranticoje daug kas rašo, kad taip... būtų labai gaila, nes Lempickos L nemėgstu... o pirmieji labai domina dėl medaus ir citrinos.
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Idole: 27 sausio 2011 - 17:47
QUOTE(Idole @ 2011 01 27, 17:45)
Gal kas esat mėginę ir galit palyginti, ar šie kvepalai tikrai panašūs, fragranticoje daug kas rašo, kad taip... būtų labai gaila, nes Lempickos L nemėgstu... o pirmieji labai domina dėl medaus ir citrinos.

man nepanašūs... Lolitos Lempickos L nejaučiu jokio medaus, o Miel & Citron tokie ir yra, kaip vadinasi. pirmaisiais (L) iš esmės galėčiau kvepintis, bet antraisiais tai jau ne ne ne.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katalike: 27 sausio 2011 - 18:24
QUOTE(katalike @ 2011 01 27, 18:16)
man nepanašūs... Lolitos Lempickos L nejaučiu jokio medaus, o Miel & Citron tokie ir yra, kaip vadinasi. pirmaisiais (L) iš esmės galėčiau kvepintis, bet antraisiais tai jau ne ne ne.

Dėkui, tiek ir norėjau.
Atsakyti
user posted image

ir

user posted image

Idealiai identiškas vaisinis kompotas apie nieką.
Atsakyti
Kenzo Tigre
user posted image
ir Fendi Theorema Esprit d'Ete
user posted image
Atsakyti
Radau puikia tema tad noriu paklausti,ar man tik pasirode ar si lolitos kveoaliukai i TM ANGEL panasus?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Smilte @ 2011 01 29, 17:40)
Radau puikia tema tad noriu paklausti,ar man tik pasirode ar si lolitos kveoaliukai i TM ANGEL panasus?
user posted image

Nepanašūs schmoll.gif Tiksliau panašūs tik tiek, kad abu yra saldūs ir iš valgomų ,,gourmand'' kvepalų grupės. L turi labai ryškų cinamoną su vanile, ir saldžių prieskoninių citrusų, o Angel nors irgi turi daug vanilės, vėliau atsiskleidžia ryškus šokoladas su pačiule ir nėra nieko panašaus net į citrusų užuominą.
Atsakyti
QUOTE(DA_LI @ 2011 01 29, 17:51)
Nepanašūs schmoll.gif Tiksliau panašūs tik tiek, kad abu yra saldūs ir iš valgomų ,,gourmand'' kvepalų grupės. L turi labai ryškų cinamoną su vanile, ir saldžių prieskoninių citrusų, o Angel nors irgi turi daug vanilės, vėliau atsiskleidžia ryškus šokoladas su pačiule ir nėra nieko panašaus net į citrusų užuominą.

aciu,issiunciau uzsisakyti ,as juos meginau viena kartelui,man patiko,bet panasumo lyg buvo,o angel man nepatinka,silpna nuo ju.. tikiuos nuo siu nebus.. pasiemiau dar kieki nemaza nes kaina gera biggrin.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image
Atsakyti
user posted image

ir

user posted image
Atsakyti