Įkraunama...
Įkraunama...

Panašūs kvepalai 3

gal ir nelabai i tema bus palygint moteriskus ir vyriskus, bet man labai panasus ES Sensuous Noir ir D&G The One Gentleman. kazkuria diena, kai mb buvo jais pasikvepines, paklausiau, ar ne mano cia kvepaliukus pabande biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mizantropė @ 2011 01 13, 19:41)
Pati nesu kaip reikiant susipažinus su Silver rain, na bet Turinas savo biblijoj jiems užklijavęs etiketę "Angel clone" ir tėkštelėjęs vieną žvaigždutę iš penkių biggrin.gif
"The latest version is an Angel clone, trivial but bearable" - suprask, būta ir kitų versijų, gal iš čia ir nuomonių skirtumai. Bet kad su BO būtų panašūs, kažkaip nesitiki.

---

O Tuscany ir man su Samsara šiokio tokio panašumo turi smile.gif

Nežinau, kas tas Turinas ir kas čia per biblija ( blush2.gif ) bet pritariu 100 proc. Viena žvaigždutė - maksimum cool.gif LABAI tikiuosi, kad BO ir Angel'as geresni už juos g.gif
O kaina kainelė doh.gif doh.gif doh.gif

O kad į temą būtų:
kažkuriame parfumforume rašiau, kad Chopard'o - Pink Diamond pats baisiausias prarūgęs vaisinis kompotas... Tai vat dar vieną tokį ypač panašų atradau: JHAG Miss Charming doh.gif Baisiai nusivyliau šiuo panašumu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovile01: 17 sausio 2011 - 14:37
turėjau omeny kvepalų ekspertą Luca Turin ir jo kartu su kita eksperte Tania Sanchez užgyventą knygą "Perfumes: the guide" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mizantropė @ 2011 01 17, 23:44)
turėjau omeny kvepalų ekspertą Luca Turin ir jo kartu su kita eksperte Tania Sanchez užgyventą knygą "Perfumes: the guide" smile.gif

Ačiū, Mizantrope aciuks.gif Tavo dėka lavėju parfumų srityje 4u.gif
Atsakyti
Mano nosiai nemažai bendro turi
user posted image ir user posted image g.gif
Atsakyti
Amor Amor ir Magnetism mano nosimi - visiškai neturi panašumų. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(zuvyte26 @ 2011 01 24, 11:25)
Amor Amor ir Magnetism mano nosimi -  visiškai neturi panašumų.  schmoll.gif

mano nosies nuomone visiskai tokia pat drinks_cheers.gif magnetisma dievinu o amor amor visiskai netoleruoju.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mimi88 @ 2011 01 24, 12:30)
mano nosies nuomone visiskai tokia pat drinks_cheers.gif  magnetisma dievinu o amor amor visiskai netoleruoju.. ax.gif

O aš atvirkščiai - Amor Amor patinka, o Magnetism'e kažkokia nata gadina visą reikalą doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zuvyte26 @ 2011 01 24, 15:49)
O aš atvirkščiai - Amor Amor patinka, o Magnetism'e kažkokia nata gadina visą reikalą  doh.gif

sorry uz poster_offtopic.gif na kiekviena nosis turi savo skoni biggrin.gif bet musiskes bent jau sutinka, kad sie kvapai nieko bendro neturi mirksiukas.gif beje magnetismas savotiskas, jis man kartais laidotuviu vainiku kvapa primena bet vistiek labai patinka rolleyes.gif
Atsakyti
Man pasirodė panašūs šie hihihi.gif
user posted image
user posted image

Atsakyti
QUOTE(zuvyte26 @ 2011 01 24, 10:25)
Amor Amor ir Magnetism mano nosimi -  visiškai neturi panašumų.  schmoll.gif

Aš čia vieną vakarą pasikvepinau Amor Amor, kitą dieną pauosčiau šaliką. Ir taip vienu momentu priminė man Escada. Poto pažiūrėjau, kad rimtai nemažai turi panašių sudedamųjų dalių, o ir matyt ant kiekvieno žmogaus skirtingai kvepia biggrin.gif
Atsakyti
Laura Ashley L'eau ir Jean Couturier Coriandre
Atsakyti