Įkraunama...
Įkraunama...

Panašūs kvepalai 3

QUOTE(straige @ 2011 01 10, 20:20)
Žinom Yves Rocher kvepalus. Ir jų išleista tikrai ne keletas, o virš 100...
O pagrinde iš natūralių medžiagų oj kiek daug kvepalų išgaunama... Ir ne tik Yves Rocher 4u.gif

Na matot Lietuvoje aš tik esu jų parfumuotus vandenis žiūrėjus, tai man pasirinkimas neatrodė didelis, na bent prieš pusmetį ax.gif . Bet dušo želės ir pieneliai tai kai uostai net nežinai ar parduotuvėje, ar kokiuose gėlynuose randiesi, aišku smile.gif pas mane viskas iš avižų. 4u.gif
Atsakyti
Vat tų Fragonard tai aš tiesą sakant niekaip nesuprantu- ar juos priskirti prie FM ir Co kategorijos ar prie kažko kito- kažkaip niekada jais nesidomėjau ir niekur nesusidūriau, bet pagal tokią agresyvią ir nesąmoningą reklamos kampaniją tikrai nieko gero galvoti negaliu- pvz. Yves Rocher tikrai gamina daug mielų , nepretenzingų ir kokybiškų kvepalų, bet teigti, kad jie natūralesni už kitus doh.gif , ir kodėl juos reikia išskirti kaip kažkokius ypatingus šalia Fragonard, ir apskritai, 1924 metais daugelis parfumerijos namų jau klestėjo ir laikas iki tuometinės krizės apskritai buvo itin palankus parfumerijai, tai Fragonard įsikūrimas tais metais tikrai nėra joks stebuklas. Ai, nepatinka man tokios istorijos, nors taip turbūt jokie Fragonard neužkliūtų, bet tikrai įdomu pasidarė, kas jie tokie unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DA_LI: 10 sausio 2011 - 20:48
user posted image

Pauosčiau ir pagalvojau, kad turi panašių natų su TM Angelu, vėliau man jie tapo labiau panašūs Į TF Black orchid EDP.
Bandžiau tik ant bloterio.
Atsakyti
QUOTE(London @ 2011 01 11, 23:34)
user posted image

Pauosčiau ir pagalvojau, kad turi panašių natų su TM Angelu, vėliau man jie tapo labiau panašūs Į TF Black orchid EDP.

Idomu, man tai visi trys visiskai skirtingi kvepalai g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Roxetė @ 2011 01 12, 16:02)
Idomu, man tai visi trys visiskai skirtingi kvepalai  g.gif  blush2.gif

Man taip pat nei Angel, nei BO yra su niekuo nesulyginami ir nepakartojami kvapai , kaip jau rašiau, Angel man net nėra panašus į Chopard Wish- pradinės natos iš tiesų panašios, bet kai ilgiau panešioji tiek vienus, tiek kitus, skirtumai akivaizdūs . Wish kūrėjai tikrai neišdrįso to, ką išdrįso Angel bigsmile.gif Kita vertus, Wish daugelio geriau toleruojami. O Silver Rain net nežinau į ką panašūs, bet tikrai į kažką paprastesnio , mano supratimu tolokai jiems iki Angel ar Orchid schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(DA_LI @ 2011 01 12, 18:12)
Man taip pat nei Angel, nei BO yra su niekuo nesulyginami ir nepakartojami kvapai , kaip jau rašiau, Angel man net nėra panašus į Chopard Wish- pradinės natos iš tiesų panašios, bet kai ilgiau panešioji tiek vienus, tiek kitus, skirtumai akivaizdūs . Wish kūrėjai tikrai neišdrįso to, ką išdrįso Angel  bigsmile.gif Kita vertus, Wish daugelio geriau toleruojami. O Silver Rain net nežinau į ką panašūs, bet tikrai į kažką paprastesnio , mano supratimu tolokai jiems iki Angel ar Orchid schmoll.gif

Reikės pažiūrėti, kodėl man pirmosios natos taip susirodė, kas bendro tarp Angel ir Silver Rain, bet po to fragranticoje pasižiūrėjau, kad ne man vienai taip... Ant odos, tikiu, gali skleistis kitaip, bet man Silver Rain pasirodė girdėti ir kai pro šokoladą ėmė lįsti gėlės, man kažkuo priminė ir Juodąją orchidėją, ir būtent EDP. Kas ten toliau, nebesulaukiau - patenkinau smalsumą ir bloterį išmečiau.
Atsakyti
QUOTE(London @ 2011 01 12, 19:28)
Reikės pažiūrėti, kodėl man pirmosios natos taip susirodė, kas bendro tarp Angel ir Silver Rain, bet po to fragranticoje pasižiūrėjau, kad ne man vienai taip... Ant odos, tikiu, gali skleistis kitaip, bet man Silver Rain pasirodė girdėti ir kai pro šokoladą ėmė lįsti gėlės, man kažkuo priminė ir Juodąją orchidėją, ir būtent EDP. Kas ten toliau, nebesulaukiau - patenkinau smalsumą ir bloterį išmečiau.

Tai kad kvepalai kaip vyrai- visiškai atsiskleidžia tik kitos dienos ryte irnesakyk.gif Neįgudus taip dažnai ir apsigaunama- po kelių valandų testavimo žmogus nusiperka kvepalus, o po kelių dienų pasirodo, kad tame buteliuke uždaryta tikra baisybė doh.gif
Atsakyti
Isbandziau siandien Python Trussardi
user posted image
Pasirode labai panasus i Guerlain Samsara g.gif
user posted image
Dar i Samsara pasirode labai panasus vakar testuotas Aramis Tuscany per Donna
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AMARILIS: 12 sausio 2011 - 22:01
Man Samsara ir Tuscany per donna savo stiliumi visai skirtingi kvepalai. Samsara skaidresnė, raiškesnės gėlės, o Tuscany "murzinesnė", klampesnė ir aštresnė, labiau primena 70-80m stiliaus kvapus (nors sukurta keleriais metais vėliau už Samsara). Tačiau pritariu, kad kažkokio panašumo vis tik yra ( lyg žaidimas panašiomis natomis , bet skirtingais dešimtmečiais)
Atsakyti
QUOTE(London @ 2011 01 12, 00:34)
user posted image

QUOTE(Roxetė @ 2011 01 12, 17:02)
Idomu, man tai visi trys visiskai skirtingi kvepalai  g.gif  blush2.gif

Pati nesu kaip reikiant susipažinus su Silver rain, na bet Turinas savo biblijoj jiems užklijavęs etiketę "Angel clone" ir tėkštelėjęs vieną žvaigždutę iš penkių biggrin.gif
"The latest version is an Angel clone, trivial but bearable" - suprask, būta ir kitų versijų, gal iš čia ir nuomonių skirtumai. Bet kad su BO būtų panašūs, kažkaip nesitiki.

---

O Tuscany ir man su Samsara šiokio tokio panašumo turi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mizantropė @ 2011 01 13, 18:41)
Pati nesu kaip reikiant susipažinus su Silver rain, na bet Turinas savo biblijoj jiems užklijavęs etiketę "Angel clone" ir tėkštelėjęs vieną žvaigždutę iš penkių biggrin.gif
"The latest version is an Angel clone, trivial but bearable" - suprask, būta ir kitų versijų, gal iš čia ir nuomonių skirtumai. Bet kad su BO būtų panašūs, kažkaip nesitiki.

---

O Tuscany ir man su Samsara šiokio tokio panašumo turi smile.gif

Man La Prairie parfumerija kompromituoja visą La Prairie doh.gif Aš sakyčiau, jie yra ne paties Angel kažkelintas klonas, bet Angel vandenėlių- visų tų eau de Star ir jų kompanijos užuomina- vienu žodžiu Angel jaunesniojo klono atgarsis. Tai čia tikrai tolima giminystė irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DA_LI: 13 sausio 2011 - 20:58
YSL NU edt
user posted image
Malabah Penhaligon`s
user posted image
Nu daugiau turi geliu, o Malabah- saltu prieskoniu, bet siaip jie man labai panasus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AMARILIS: 14 sausio 2011 - 16:41