Įkraunama...
Įkraunama...

Panašūs kvepalai 3

mano nosiai LABAI panašūs tiesiog kopija
user posted image

šitų
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Ingėnas @ 2011 01 01, 19:14)
Aš girdėjau dar nuomonę, kad kiti Juozuko kvepaluose valerijonus užuodžia g.gif  Čia turbūt tas pats, ką jūs vadinate kamparu, kitiems - valerijonai.

man irgi butent kamparo kvapas juose jautėsi kai testavau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Element: 05 sausio 2011 - 16:57
man irgi superiniai.
Atsakyti
QUOTE(AMARILIS @ 2010 11 16, 20:08)
Gal kam bus idomu- Fragonard sarasiukas.

Etoile / Light blue
Capucine / kenzo flower
Grain de soleil / eau des merveilles 
Miranda / hanae mori papillon
Reve indien / shalimar
Emilie / paris d'ysl
Belle de nuit / j'adore de dior
Murmure / opium
Eclat / hypnose
Billet Doux / Oeillet sauvage AP
Fragonard / Anais Anais
Eau du Bonheur / CK One
Eau Fantasque / So Pretty
Diamant / coco mademoiselle
Bleu riviera / l'eau d'issey

Kvapai tikrai yra labai panasus i savo "pirmtakus". Man asmeniskai pasirode labai idomus Reve Indian- sakyciau, nenusileidzia Shalimar, vertas isbandymo  thumbup.gif  Dar patiko Melodie, bet ju kazkodel siame sarase nera, o gaila- noreciau suzinoti, nuo kokiu kvepalu Fragonard juos nukopijavo bigsmile.gif
Kazkada lankiausi ju fabrikelyje Grase, buvo tikrai idomu, taciau kiek atbaide ju agresyvoka pardavymu strategija  blush2.gif

Na aš dabar atsitiktinai radau šią temą ir negaliu nepasisakyt:
kiek aš skaičiau ir girdėjau būtent iš FRAGONARD kvapų yra gaunami visi kiti kvapai, kuriais prekiauja mūsų KRISTI ANOS.Todėl forumų dalyvėms jie į kažką panašūs. Pati Grase prieš du metus pirkau SOLEIL parfumuotą vandenį ir negaliu atsidžiaugti-kvapą laiko, patikėkite.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Astra777: 10 sausio 2011 - 12:17
QUOTE(Astra777 @ 2011 01 10, 13:16)
Na aš dabar atsitiktinai radau šią temą ir negaliu nepasisakyt:
kiek aš skaičiau ir girdėjau būtent iš FRAGONARD kvapų yra gaunami visi kiti kvapai, kuriais prekiauja mūsų KRISTI ANOS.Todėl forumų dalyvėms jie į kažką panašūs.

Kaip įdomu blink.gif Tai čia Kristianos juos gauna gatavus iš Fragonard ir tik supilsto į visokius buteliukus, ar tie gamintojai (na, Dior, Chanel ir visi kiti) patys sumaišo tuos Fragonard kvapus, supilsto į savo buteliukus ir mums siunčia, ar kaip? Papasakokit plačiau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2011 01 10, 13:59)
Kaip įdomu blink.gif  Tai čia Kristianos juos gauna gatavus iš Fragonard ir tik supilsto į visokius buteliukus, ar tie gamintojai (na, Dior, Chanel ir visi kiti) patys sumaišo tuos Fragonard kvapus, supilsto į savo buteliukus ir mums siunčia, ar kaip? Papasakokit plačiau bigsmile.gif

Na jau labai detaliai to negaliu pasakyt, nes niekas paslapčių neatskleidžia smile.gif .Bet šie aromatai išgaunami iš augalų auginamų Grase,Prancūzijoje.Ne be reikalo šis miestas vadinamas parfumerijos sostine.Fragonard kvepalų istorija tikrai yra senesnė nei daugelio pardavinėjamų mūsų parduotuvėse, fabrikas pradėjo veikti 1924 metais. Gal ne visiems gali jų kvapai patikti, nes dauguma jų yra natūralūs, o po to gamybos procese maišant keletą kvapų išgaunami kiti, o didesnės įmonės dar primaišo visokių chemijų ir gaunam tuos kitus kvapus.Man pačiai jų praduotuvėje iš pradžių taip pat buvo sunku išsirinkti, nes iš pradžių maniau, kad pamatysiu ką nors žinomo, o čia ne biggrin.gif . Padėjo labai mandagi pardavėja.
Papildyta:
QUOTE(Astra777 @ 2011 01 10, 14:12)
Na jau labai detaliai to negaliu pasakyt, nes niekas paslapčių neatskleidžia smile.gif .Bet šie aromatai išgaunami iš augalų auginamų Grase,Prancūzijoje.Ne be reikalo šis miestas vadinamas parfumerijos sostine.Fragonard kvepalų istorija tikrai yra senesnė nei daugelio pardavinėjamų mūsų parduotuvėse, fabrikas pradėjo veikti 1924 metais. Gal ne visiems gali jų kvapai patikti, nes dauguma jų yra natūralūs, o po to gamybos procese maišant keletą kvapų išgaunami kiti, o didesnės įmonės dar primaišo visokių chemijų ir gaunam tuos kitus kvapus.Man pačiai jų praduotuvėje iš pradžių taip pat buvo sunku išsirinkti, nes iš pradžių maniau, kad pamatysiu ką nors žinomo, o čia ne  biggrin.gif . Padėjo labai mandagi pardavėja.

Na aš dar suradau vieną straipsnelį, kuriame rašoma apie Grasą kaip parfumerijos sostinę ir, kad būtent čia yra kvepalų ištakos.Rašoma ir apie pagrindinius fabrikus, tarp jų FRAGONARD:
http://www.essortmen...french_rlot.htm biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Astra777: 10 sausio 2011 - 13:13
Joooo, man tai labai įdomu, kas vis dėlto yra pirminis tokių gandų šaltinis? g.gif
Atsakyti
Ačiū, buvo tikrai įdomu pasiskaityt apie Grasse. Nepaisant pagyrūniškos ir neteisingos paantraštės Grasse, in Southern France, the place where most of the world's most exotic perfumes are made. lotuliukas.gif Buvo smalsu, iš kur tokios jūsų žinios, kad "iš FRAGONARD kvapų yra gaunami visi kiti kvapai, kuriais prekiauja mūsų KRISTI ANOS". Dabar aišku - truputis Fragonard savigyros, truputis jūsų (gal ir gidų Grase) laisvos interpretacijos. Jei pati skaitėt straipsnį, pastebėjot, kad jame jokių panašių teiginių nėra, kalbama tik apie žaliavas (jazminaičių ir rožių) Chanel kvepalų gamybai ir, be abejo, vietinėms parfumerijos gamykloms - Fragonard, Galimard, Mane, Moulinard.
Atsakyti
skani ironija, bet nevisi ją "pagauna" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ERVInga @ 2010 12 15, 20:21)
Sveikos
Labai mėgstu Carolina Herrera 212 , kažin ar labai skirsis kvapas nuo Carolina Herrera CHIC? Ačiū už patarimus 4u.gif

Man 212 ir chic visai skirtingi kvapai mastau.gif
Panasus i Carolina herrera 212, mano nosiai, butu sie- net labai mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Roxetė: 10 sausio 2011 - 15:46
QUOTE(biologė @ 2011 01 10, 14:41)
Ačiū, buvo tikrai įdomu pasiskaityt apie Grasse. Nepaisant pagyrūniškos ir neteisingos paantraštės Grasse, in Southern France, the place where most of the world's most exotic perfumes are made. lotuliukas.gif Buvo smalsu, iš kur tokios jūsų žinios, kad "iš FRAGONARD kvapų yra gaunami visi kiti kvapai, kuriais prekiauja mūsų KRISTI ANOS". Dabar aišku - truputis Fragonard savigyros, truputis jūsų (gal ir gidų Grase) laisvos interpretacijos.  Jei pati skaitėt straipsnį, pastebėjot, kad jame jokių panašių teiginių nėra, kalbama tik apie žaliavas (jazminaičių ir rožių) Chanel kvepalų gamybai ir, be abejo, vietinėms parfumerijos gamykloms - Fragonard, Galimard, Mane, Moulinard.

Dėkoju už pastebėjimus 4u.gif Perskaičius pasisakymus apie neva FRAGONARD kvapai visi yra kažkokios kopijos,iš karto susinervinau, kad galima absoliučiai nieko nežinant taip rašyt.Aš būtent ir norėjau pasakyt , kad iš jų yra gaunamos žaliavos , aišku jau ne taip tiesiogiai, kad perka kvepalus, o po to ten juos tik maišo ir vandeniu skiedžia:D Tarp kitko, gal esate bandę prancūzų YVES ROSHE kvapus, vyriški Evidence iš vis nepakartojami.Yra tik keletas jų, bet visi specifiniai pagrinde iš natūralių medžiagų išgaunami.
Atsakyti
QUOTE(Astra777 @ 2011 01 10, 17:44)
Tarp kitko, gal esate bandę prancūzų YVES ROSHE kvapus, vyriški Evidence iš vis nepakartojami.Yra tik keletas jų, bet visi specifiniai pagrinde iš natūralių medžiagų išgaunami.

Jei turit omeny Yves Rocher, tai bandžiau, ir ne vienus. Iš tiesų geri kvepalai, o kurie geriausi - skonio reikalas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Astra777 @ 2011 01 10, 16:44)
Tarp kitko, gal esate bandę prancūzų YVES ROSHE kvapus, vyriški Evidence iš vis nepakartojami.Yra tik keletas jų, bet visi specifiniai pagrinde iš natūralių medžiagų išgaunami.

Žinom Yves Rocher kvepalus. Ir jų išleista tikrai ne keletas, o virš 100...
O pagrinde iš natūralių medžiagų oj kiek daug kvepalų išgaunama... Ir ne tik Yves Rocher 4u.gif
Atsakyti