QUOTE(biologė @ 2011 01 10, 13:59)
Kaip įdomu
Tai čia Kristianos juos gauna gatavus iš Fragonard ir tik supilsto į visokius buteliukus, ar tie gamintojai (na, Dior, Chanel ir visi kiti) patys sumaišo tuos Fragonard kvapus, supilsto į savo buteliukus ir mums siunčia, ar kaip? Papasakokit plačiau
Na jau labai detaliai to negaliu pasakyt, nes niekas paslapčių neatskleidžia
.Bet šie aromatai išgaunami iš augalų auginamų Grase,Prancūzijoje.Ne be reikalo šis miestas vadinamas parfumerijos sostine.Fragonard kvepalų istorija tikrai yra senesnė nei daugelio pardavinėjamų mūsų parduotuvėse, fabrikas pradėjo veikti 1924 metais. Gal ne visiems gali jų kvapai patikti, nes dauguma jų yra natūralūs, o po to gamybos procese maišant keletą kvapų išgaunami kiti, o didesnės įmonės dar primaišo visokių chemijų ir gaunam tuos kitus kvapus.Man pačiai jų praduotuvėje iš pradžių taip pat buvo sunku išsirinkti, nes iš pradžių maniau, kad pamatysiu ką nors žinomo, o čia ne
. Padėjo labai mandagi pardavėja.
Papildyta:
QUOTE(Astra777 @ 2011 01 10, 14:12)
Na jau labai detaliai to negaliu pasakyt, nes niekas paslapčių neatskleidžia
.Bet šie aromatai išgaunami iš augalų auginamų Grase,Prancūzijoje.Ne be reikalo šis miestas vadinamas parfumerijos sostine.Fragonard kvepalų istorija tikrai yra senesnė nei daugelio pardavinėjamų mūsų parduotuvėse, fabrikas pradėjo veikti 1924 metais. Gal ne visiems gali jų kvapai patikti, nes dauguma jų yra natūralūs, o po to gamybos procese maišant keletą kvapų išgaunami kiti, o didesnės įmonės dar primaišo visokių chemijų ir gaunam tuos kitus kvapus.Man pačiai jų praduotuvėje iš pradžių taip pat buvo sunku išsirinkti, nes iš pradžių maniau, kad pamatysiu ką nors žinomo, o čia ne
. Padėjo labai mandagi pardavėja.
Na aš dar suradau vieną straipsnelį, kuriame rašoma apie Grasą kaip parfumerijos sostinę ir, kad būtent čia yra kvepalų ištakos.Rašoma ir apie pagrindinius fabrikus, tarp jų FRAGONARD:
http://www.essortmen...french_rlot.htm