Įkraunama...
Įkraunama...

Panašūs kvepalai 3

QUOTE(*Aaliyah* @ 2011 01 01, 18:04)
ania? bigsmile.gif Jus paraset, kad "gal vaidenasi ar uzuodziu" tai parasiau, kad waidenas ir cia mano subjektyvi nuomone. Kaip ten minit.. "Jūsų uoslė nėra vienintelė ir būtinai teisinga, todėl išvis neverta dėl to diskutuoti, jūs nejaučiat, kai kas jaučia" bigsmile.gif

Jums tikrai vaidenasi, nes aš to nerašiau lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 1270: 01 sausio 2011 - 18:09
QUOTE(1270 @ 2011 01 01, 19:06)
Jums tikrai vaidenasi, nes aš to nerašiau lotuliukas.gif

oj, tikrai atsiprasau biggrin.gif sumaisiau su egle biggrin.gif
Papildyta:
tiesa, bet kuriuo atweju prisitaikykit sau ta pacia pastraipa "Jūsų uoslė nėra vienintelė ir būtinai teisinga, todėl išvis neverta dėl to diskutuoti, jūs nejaučiat, kai kas jaučia" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(1270 @ 2011 01 01, 15:16)
Sorry, kad įsiterpiu į jūsų taikias  box.gif , bet aš irgi juose užuodžiu kamparą blush2.gif

Aš girdėjau dar nuomonę, kad kiti Juozuko kvepaluose valerijonus užuodžia g.gif Čia turbūt tas pats, ką jūs vadinate kamparu, kitiems - valerijonai.
O beje, kurioje natų piramidės dalyje juos užuodžiate? Širdies natose?

Bet apskritai tai man vistiek patinka šis kvapas, nepaisant, kokiomis vaistinėmsi kitiems jis kvepėtų.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 01 01, 19:14)
Aš girdėjau dar nuomonę, kad kiti Juozuko kvepaluose valerijonus užuodžia g.gif  Čia turbūt tas pats, ką jūs vadinate kamparu, kitiems - valerijonai.

Bet apskritai tai man vistiek patinka šis kvapas, nepaisant, kokiomis vaistinėmsi kitiems jis kvepėtų.

va va... man kazkas i valerijonu puse g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aaliyah* @ 2011 01 01, 18:12)
oj, tikrai atsiprasau biggrin.gif  sumaisiau su egle biggrin.gif
Papildyta:
tiesa, bet kuriuo atweju prisitaikykit sau ta pacia pastraipa "Jūsų uoslė nėra vienintelė ir būtinai teisinga, todėl išvis neverta dėl to diskutuoti, jūs nejaučiat, kai kas jaučia" biggrin.gif

Kodėl jūs tokia pikta? biggrin.gif Mes juk diskutuojam... jūs neužuodžiat to kamparo, aš tikiu, ir man tikrai dėl to vienodai, tiesiog buvo diskusija apie jį, įsiterpiau, pasakiau savo nuomonę, kad jį, (kaip ir dar kažkas) jaučiu, ir tiek.

QUOTE(Ingėnas @ 2011 01 01, 18:14)
Aš girdėjau dar nuomonę, kad kiti Juozuko kvepaluose valerijonus užuodžia g.gif  Čia turbūt tas pats, ką jūs vadinate kamparu, kitiems - valerijonai.

Viršutinėse, jaučiu iškart pasipurškus. Gal kiek nugaravę jie visai nieko, bet aš nusiploviau. Jokiu būdu nesakau, kad jie prasti kvepalai, tiesiog - ne man:) Panaši situacija su givenchy ange ou demon, pradžioje irgi - vaistai, o vėliau labai patinka. Mąstau apie tendre, gal su šitais labiau susidraugaučiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 1270: 01 sausio 2011 - 18:36
QUOTE(1270 @ 2011 01 01, 19:30)
Kodėl jūs tokia pikta?  biggrin.gif Mes juk diskutuojam... jūs neužuodžiat to kamparo, aš tikiu, ir man tikrai dėl to vienodai, tiesiog buvo diskusija apie jį, įsiterpiau, pasakiau savo nuomonę, kad jį, (kaip ir dar kažkas) jaučiu, ir tiek.
Viršutinėse, jaučiu iškart pasipurškus. Gal nugaravę jie visai nieko, bet aš nusiploviau. Jokiu būdu nesakau, kad jie prasti kvepalai, tiesiog - ne man:) Panaši situacija su givenchy ange ou demon, pradžioje irgi - vaistai, o vėliau labai patinka. Mąstau apie tendre, gal su šitais labiau susidraugaučiau.

as ne pikta biggrin.gif as labai teigiama asmenybe, gi diskutuojam biggrin.gif o ange ou demon, man kwepia mociutes darzeliu, negaliu pasakyt kokia tai gele ar zolele, bet juos uzuodus butent sis waizdas iskyla pries akis rolleyes.gif
Atsakyti
Mergos jus jau nusibodot. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2011 01 01, 19:41)
Mergos jus jau nusibodot. biggrin.gif

Nu gerai.. Su Naujais Metais visas 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Tai ka, rimtu drakiu nebebus.. tauta reikalauju kraujoooo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aaliyah* @ 2011 01 01, 19:44)
Nu gerai.. Su Naujais Metais visas 4u.gif
user posted image

blyn.. norejau gero, o gawos kaip wisad.. psssss... biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Žalia Rūta @ 2011 01 01, 19:47)
Tai ka, rimtu drakiu nebebus.. tauta reikalauju kraujoooo  lotuliukas.gif

jauciu, kad nea biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(1270 @ 2011 01 01, 18:30)
Viršutinėse, jaučiu iškart pasipurškus.

Gal kažkas šiek tiek vaistiško juose ir yra pačioje pradžioje mastau.gif Bet man visgi tą vaistų kvapą permuša vaško kvapas. Kuris man labai patinka, ir visai nesupykčiau, jei pradinės natos tęstųsi kuo ilgiau.
Bet tai ne kamparo kvapas mano nosiai, gal greičiau tikrai valerijonui ar kokiems širdies lašams artimesnis tongue.gif
Atsakyti
Kaži ar turi panašumo šie:
user posted image

user posted image
Atsakyti