Įkraunama...
Įkraunama...

Panašūs kvepalai 3

QUOTE(ZefyriuX @ 2010 12 28, 22:24)
Ecada - Magnetism ir Paris Hilton - Can can nerealiai panašūs  blink.gif

Labai ačiū. Kaip tik ir galvojau apie Escados Magnetism 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vovere16 @ 2010 12 16, 15:00)
sveikos. Gal galit pasakyt kas gali buti panasu i chanel chance eau freiche.
aciu 4u.gif

Man labai panasus Dior Miss Dior Cheri L'eau
user posted image
Atsakyti
Ar man vaidenasi, ar Lalique Perles šiek tiek toli pastovėję šalia Statkevičiaus?
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2011 01 01, 13:55)
Ar man vaidenasi, ar Lalique Perles šiek tiek toli pastovėję šalia Statkevičiaus?

tikriausiai vaidenas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2011 01 01, 12:55)

man jie abu turi kamparo. perlai - kamparas+pelėsiukai, Juozulis - kamparas+smilkalai biggrin.gif tai gal ir buvo gulstelėję šalia kada biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2011 01 01, 14:29)
man jie abu turi kamparo. perlai - kamparas+pelėsiukai, Juozulis - kamparas+smilkalai  biggrin.gif tai gal ir buvo gulstelėję šalia kada  biggrin.gif

drinks_cheers.gif , man jie pradinėm natom vos vos, bet susišaukia... Matyt, per kamparą...
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2011 01 01, 12:55)

man Perlai labai patinka, o Juozulis visai ne g.gif
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2011 01 01, 13:45)
man Perlai labai patinka, o Juozulis visai ne g.gif

man irgi. bet šiokio tokio panašumo turi jie (mano nosiai). na, truputį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2011 01 01, 14:46)
man irgi. bet šiokio tokio panašumo turi jie (mano nosiai). na, truputį smile.gif

taip sutinku, kad juozukas turi vaistu kvapa, bet tikrai ne kamparo schmoll.gif perles de lalique labiau tapatinciau su shiseido zen (auksiniai) arba dior midnight poison, bet tikrai "juozuko" salia nestatyciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2010 04 29, 14:24)
Ant mano odos labai net panasus:
user posted image
Sienne l“Hiver  Eau D Italie ir Hermes Eau de Gentiane Blanche
user posted image

geras g.gif o man su Eau de Gentiane Blanche panašūs ne Sienne l'Hiver, o paprasti Eau d'Italie smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katalike: 01 sausio 2011 - 14:31
QUOTE(*Aaliyah* @ 2011 01 01, 14:07)
taip sutinku, kad juozukas turi vaistu kvapa, bet tikrai ne kamparo schmoll.gif 

ginčytis čia beprasmiška biggrin.gif man turi kamparo. ir, kaip matyti, ne man vienai. tai negi mušimės dabar lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2011 01 01, 16:31)
ginčytis čia beprasmiška  biggrin.gif man turi kamparo. ir, kaip matyti, ne man vienai. tai negi mušimės dabar  lotuliukas.gif

Naujuosius nuo muštynių tik ir reikėtų pradėt biggrin.gif na, viskas aišku, aš irgi jungiuosi prie vaistų kvapo šalininkių (juozą laai mėgstu, o Perles tik pauosčius iškart buvo mintis - vaaaa, kažką atradauuuu smile.gif
Dar viena abejonė: Eau du Soir ir Chanel Nr. 19 edt
Atsakyti