Įkraunama...
Įkraunama...

Panašūs kvepalai 3

QUOTE(straige @ 2010 02 26, 20:04)
Cristobal man netinka,  Alchimie irgi netinka. Vadinasi, panašūs lotuliukas.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif

cristobal man anksciau labai patiko, t.y. pradejau pirma karta kvepintis jais kai istojau studijuoti biggrin.gif pamenu, kai kursiokai alpdavo hihihi.gif sake toks saldainis veda is proto lotuliukas.gif matyt vanile vyrus palauzia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(straige @ 2010 02 26, 19:04)
Cristobal man netinka,  Alchimie irgi netinka. Vadinasi, panašūs lotuliukas.gif

O man Alchimie mylimiausi kvepalai wub.gif o Cristobal turiu atomike, tai patestavus nusprendziau, kad ir tinka ir patinka. Reiskia panasus biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti

man seniai kažkaip panašūs šie Trussardi
user posted image
ir
Sisley Eau du Soir
user posted image

Atsakyti
QUOTE(MilGana @ 2010 02 26, 16:02)

Patyliukais sau mąsčiau, kad šie kvapai turi panašumo, tik nedrįsau pareikšti savo neišlavintos nosies nuomonės biggrin.gif Kadangi čia daugiau merginų su tokia pat nuomone, tai ir aš pritarsiu, kad panašumo šie kvapai turi rolleyes.gif

Tiesa, aš netestavus tikrojo Cristobal, turiu tik Eau De Cristobal, bet ir šis man gana panašus į Alchimie, o, kad originalus Cristobal panašus net neabejoju rolleyes.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo as-ne-tavo: 04 kovo 2010 - 17:36
Specialiai lyginu smile.gif Tokia mintis pačiai į galvą nebūtų atėjusi, tačiau pasirodė įdomi... Pirmosioms Alchemijos natoms, kurių nesupainiočiau su jokiu kitu kvapu nuvėsus, suodžiu bendrybių su Cristobal. Bet iš esmės tai man skirtingi kvapai smile.gif. Ir Alchemija man patinka, o Cristobal deja ne... Ir sakyčiau Cristobal man labiau panašus ne į Alchemiją, o į kitą Rochas kvapą - Absolu. Bet jau supratau iš šito testuko, kad mane ko gero erzina figos lapų nata.
Atsakyti

Man jie praktiškai identiški. Omnia pasikeitė tik bazinėse natose, bet tai įvyko laaabai negreitai - kvapui benykstant. Dabar patikrinau OGJ komponentus - nėra iriso, gal man haliucinacija g.gif , nes pirma mintis buvo - pažeistos autorinės teisės doh.gif

-------------------------

redaguota moderatoriaus: narės prašymu ištrintos nuotraukos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 17 kovo 2010 - 10:47
sveikos, o sakykit kas panasaus butu su Rochas-aquawomen..? kad kvepalai paliktu gaivos,juros kvapo sleifa biggrin.gif viena forumiete minejo jog escada-into the blue panasus.. gal galit palyginti kas zino kvapa..? aciu
Atsakyti
O kokie kvepalai panasus i Chloe EDP? wub.gif
Kokiu bus minciu bigsmile.gif
Atsakyti
kieno kvapas panasus y Givenchy Ange ou Demon? ax.gif
Atsakyti
ner minciu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2010 03 06, 11:07)
Specialiai lyginu smile.gif Tokia mintis pačiai į galvą nebūtų atėjusi, tačiau pasirodė įdomi... Pirmosioms Alchemijos natoms, kurių nesupainiočiau su jokiu kitu kvapu nuvėsus, suodžiu bendrybių su Cristobal. Bet iš esmės tai man skirtingi kvapai smile.gif. Ir Alchemija man patinka, o Cristobal deja ne... Ir sakyčiau Cristobal man labiau panašus ne į Alchemiją, o į kitą Rochas kvapą - Absolu. Bet jau supratau iš šito testuko, kad mane ko gero erzina figos lapų nata.

Mano neislavintai uoslei Alchimie ir Cristobal menkai panasus.. Nebent is tos puses, kad abu tokie sausi kvapai wub.gif Deja, Cristobal saldumas man per daug ikyrus, o gal tiksliau issireiskus nemalonus smile.gif Alchimie man taip pat labai patinka, o Cristobal ne..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pampariskinas: 18 kovo 2010 - 18:04
Toliau vystant Alchemijos ir Cristobal lyginimą kitą "atradimą" sau padariau. Eau de Cristobal man daug panašesnis į Rochas Alchemie, tiksliau tampa labai panašus šiek tiek "pragaravęs", po kokio pusvalandžio, tik minkštesnis ir ne toks intensyvus kaip Alchemija (ką aš laikyčiau netgi privalumu). Pradžia nė iš tolo nepanaši. Tai va Eau de Cristobal man labai patiko - jau įsigijau kibirėlį. Sausumo ir jokių erzinančių natų jame nepajutau.
Atsakyti