Įkraunama...
Įkraunama...

Panašūs kvepalai 3

QUOTE(Renatina @ 2010 12 16, 11:13)
na man tada labai gaila dėl tų sekančių po tų 2 valandų... rimtai. nes jie išties gražūs. Beje aš jų kiek dosniau nepagailiu, nors vis tik nemanau kad 2 valandas nulemia kiek mažesnis kiekis.

o Bas de Soie aš tą pačią dieną irgi išmėginau CdC, o vėliau jų (ir dar krūvelę iš SL) aš gavau mėginaitį, kai prekinausi kitoj parduotuvėj. Beje kaip tau šie - ilgaamžiškesni?

Zinok nezinau. Nes testavau tik viena karta ir jie buvo ne vieni, bet man rodos kad jie ilgiau laikosi. Vistiek dar kelis kart testuosiu kad apsispresti.

Man irgi gaila Iris Silver Mist bazes kuri dingsta, isvaizduoju kad ji visiskai mano skonio. O va del Bas de Soie bazes siek tiek abejoju. Todel ir testosiu dar ir dar, nes pradzia tai man ziauriai patiko.
Atsakyti
sveikos. Gal galit pasakyt kas gali buti panasu i chanel chance eau freiche.
aciu 4u.gif
Atsakyti
PdN Odalisque ir Oriflame Giordani

PdN pirkau aklai, pasipurškiu ir galvoju - na ir ką gi aš čia dabar nusipirkau? Vaje vaje smile.gif Tą patį, kas namie jau keletą metų ant buteliuko dugno guli smile.gif Tik žyyyyymiai brangiau smile.gif Na, viskas, aklų eksperimentų užteks, nes taip tuoj susirinksiu visų mėgtų/mėgstamų kvepalų klonus smile.gif
Jei kam pasirodys kvailas palyginimas - čia tik mano nuomonė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vovere16 @ 2010 12 16, 14:00)
sveikos. Gal galit pasakyt kas gali buti panasu i chanel chance eau freiche.
aciu 4u.gif

Loewe - Aire Loco
user posted image

Bet toks tik pirmas įspūdis. Laikui bėgant, jei uostysite papurkštus nuo bloterio ar riešo, panašumas dings.
Atsakyti
sveikos, gal zinote koki panasu kvapa i CK EUPHORIA BLOSOM? nes pastarieji labai jau trumpai laiko noretusi EDP kazka panasaus rasti ax.gif
Atsakyti
Kelias dienas tyrinedama naujiena niekaip negalejau prisiminti ka jie man primena, o siandien nusvitimas bigsmile.gif Versace Vanitas man primena Dior Addcit Shine. Tiesa baze ju skirtinga, Shine i pabaiga nusaldeja, Vanitas svelnesni, geliskesni.
user posted image
Atsakyti
Merginos kokie kvepalai butu panasus i Lauros Biagiotti-Aqua di Roma?
Atsakyti
sveikutes, o gal kuri zinot, koks kvapas panasus i DSquared2 she wood kvapa?
Atsakyti
Sveiki. Ieškau saldžių, švelnių,svaiginančių kvepalų, kuriuose galėtų būti šiek tiek muskuso,cinamono ar šokolado. Norėčiau kažko tokio kaip Britney Spears ,,Fantasy''.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gretulicious: 24 gruodžio 2010 - 22:09
Labutis. Patys mėgstamiausi man - Guerlain Shalimar. Ir labai brangūs... Gal žinot kokį nors panašų pigesnį variantą?
Atsakyti
Labas vakaras. Būtų įdomu sužinoti ar yra panašių kvepalų į Aquolina Pink Sugar?
Atsakyti
Ecada - Magnetism ir Paris Hilton - Can can nerealiai panašūs blink.gif
Atsakyti