Įkraunama...
Įkraunama...

Panašūs kvepalai 3

QUOTE(rusma @ 2010 12 15, 13:41)
Taigi, ir man nelabai jie panašūs atrodė, tik aš Love in Black uosčiau senokai, galvoju, gal blogai pamenu...

aš Creed'us jį turiu, tik mūsų santykiai labai permainingi. bet užtat esam gerai pažįstami biggrin.gif
Man LoveInBlack nepalyginamai žemiškesnis, šlapesnis ir kūniškesnis. Gal kažkas šitoje Bvlgari stipriai skiria ir jaučia irisišką ir kedrišką bazę, tada ok, bet man asmeniškai šie Bvlgari, palyginus, yra gėlynas, tad panašumų man tarp jų iš esmės labai nėra.

Atsakyti
Man tai popanašiai (dėl našlaičių, švelnių, jaukių, minkštų)
user posted image Bvlgari Bvlgari Pour Femme
ir user posted image Van Cleef Arpels Feerie

O kadangi esu skaičiusi, kad yra kam panašūs Feerie ir Creed Love in Black, tai galvoju, kad gal jaučia dominuojančias našlaites Creed'e ir dėl to supanašina juos.
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2010 12 15, 14:50)
Man tai popanašiai 

O kadangi esu skaičiusi, kad yra kam panašūs Feerie ir Creed Love in Black, tai galvoju, kad gal jaučia dominuojančias našlaites Creed'e ir dėl to supanašina juos.

Feerie esu tik bloterį iš įdomumo uostelėjusi, tad visiškai nežinau jų, negaliu lyginti.
man Love in Black labiausiai panašūs į vienus tokius,tik nežinau kuriuos,nes vėl pamiršau juos (v-i-k-a žinotų,kas jos stalčiaus kairiam viršutiniam kampe mėginuke gyvena irisiškas ir jai nelabai patinka tongue.gif ).
Jei kada išmėginusi Love in black dar nepamirši šio palyginimo - brūkštelk, net įdomu...

nors.. jei jau kiekvieną suvokiam kitaip, tai ir sulyginam tarpusavy kitaip.
Man pvz.pasirodė,kad mano draugutė vakar buvo pasikvėpinusi Balenciagos Cristobal, tik kvėpinusis jau prieš daug valandų ir dar pasitepusi kremu arba riešus nusipraususi, t.y. gerokai "nuvadėjusi" biggrin.gif - o ten pasirodo H.Duff In Love (kurie jai pačiai labai panašūs į Cristobal. Palyginau iš butelaičio iškart, vietoje - man nelabai..)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renatina: 15 gruodžio 2010 - 14:07
QUOTE(Renatina @ 2010 12 15, 15:06)
nors.. jei jau kiekvieną suvokiam kitaip, tai ir sulyginam tarpusavy kitaip.
Man pvz.pasirodė,kad mano draugutė vakar buvo pasikvėpinusi Balenciagos Cristobal, tik kvėpinusis jau prieš daug valandų ir dar pasitepusi kremu arba riešus nusipraususi, t.y. gerokai "nuvadėjusi" biggrin.gif  - o ten pasirodo H.Duff In Love (kurie jai pačiai labai panašūs į Cristobal. Palyginau iš butelaičio iškart, vietoje - man nelabai..)

user posted image Hilary Duff With Love šituos?
Man jie - atskiesta Versace Crystal Noir

apie With Love giminystę su Cristobal net minčių nebuvo (aš Cristobal nemėgstu ir netgi sakyčiau netoleruoju (erzina sausumu), o HD - sugebėdavau naudoti, nieko, bet gana greitai pabodo...) Panašumo man tarp jų - schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2010 12 15, 15:22)
user posted image  Hilary Duff With Love šituos?
Man jie - atskiesta Versace Crystal Noir
apie With Love giminystę su Cristobal net minčių nebuvo (aš Cristobal nemėgstu ir netgi sakyčiau netoleruoju (erzina sausumu), o HD - sugebėdavau naudoti, nieko, bet gana greitai pabodo...) Panašumo man tarp jų -  schmoll.gif

Šitie.
Crystal Noir seniai bebuvo arti mano nosies, vėlgi nepakomentuosiu biggrin.gif

bottom line - manau šitieji aptartieji į Creed Love in Black nepanašūs.
Iš mano mėgintų panašūs į juos pasirodė tik tie, kurių pavadinimą kada nors v-i-k-a primins:)

Atsakyti
Sveikos
Labai mėgstu Carolina Herrera 212 , kažin ar labai skirsis kvapas nuo Carolina Herrera CHIC? Ačiū už patarimus 4u.gif
Atsakyti
Labai.
Atsakyti
QUOTE(Renatina @ 2010 12 15, 16:36)
bottom line - manau šitieji aptartieji į Creed Love in Black nepanašūs.
Iš mano mėgintų panašūs į juos pasirodė tik tie, kurių pavadinimą kada nors v-i-k-a primins:)

biggrin.gif La Violette Annick Goutal

Beja Renatina sakyk prasau ar gerai ant tavo odos laikosi Iris Silver Mist Serge Lutens? Kazkaip nuo manes jie greit nukrenta, o tai labai labai negerai. g.gif
Atsakyti
O tai jūs rimtai manot, kad La Violette Annick Goutal ir Creed Love in Black panašūs blink.gif g.gif Mano nosiai nieko panašaus, vienas šalia kito nė nestovėję. Vienintelis panašumas - abu apie našlaites. Tik tiek.
AG našlaitės man labai patinka o va Creed - visai ne schmoll.gif

Beje, luckyscent.com sako, kad Creed Love in Black turi panašumo į L’Artisan Parfumeur Verte Violette. Va čia jau gali būt arčiau tiesos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 15 gruodžio 2010 - 22:25
QUOTE(Ingėnas @ 2010 12 15, 23:09)
O tai jūs rimtai manot, kad La Violette Annick Goutal  ir Creed Love in Black panašūs blink.gif  g.gif  Mano nosiai nieko panašaus, vienas šalia kito nė nestovėję. Vienintelis panašumas - abu apie našlaites. Tik tiek.
AG našlaitės man labai patinka o va  Creed - visai ne schmoll.gif
Beje, luckyscent.com sako, kad Creed Love in Black  turi panašumo į L’Artisan Parfumeur Verte Violette. Va čia jau gali būt arčiau tiesos.

o kas yra tiesa? biggrin.gif

aš manau rimtai. mėgindama abu atskirai. nebent abu panešiojus tuo pačiu metu ant savos odos sava nosimi įsitikinčiau kitaip. bet kol kas tokiam sulyginimui nebuvo galimybės.

Papildyta:
QUOTE(v-i-k-a @ 2010 12 15, 23:04)
biggrin.gif La Violette Annick Goutal

Beja Renatina sakyk prasau ar gerai ant tavo odos laikosi Iris Silver Mist Serge Lutens? Kazkaip nuo manes jie greit nukrenta, o tai labai labai negerai. g.gif

ačiū 4u.gif Vakar mėginau šiuos AG pas draugutę, kitąkart prašysiu didesnio lašo jų akistatai su Juodameile.

o Iris Silver Mist man laikosi apie pusdienį. Manau, jei jie Tau labai nepatiktų - jaustum ir erzintų. Jis toks ne iš "jaukumą suteikiančių ir šiluma apgobiančių":) Visai visai neišbūna? kuo išvirsta?

Atsakyti
QUOTE(Renatina @ 2010 12 16, 09:59)
o Iris Silver Mist man laikosi apie pusdienį. Manau, jei jie Tau labai nepatiktų - jaustum ir erzintų. Jis toks ne iš "jaukumą suteikiančių ir šiluma apgobiančių":) Visai visai neišbūna? kuo išvirsta?

O taip, tikra tiesa. Jai nepatinka kvepalai jauciu ju kvapa net kita diena. biggrin.gif
Iris Silver Mist issilaiko 2 valandas, poto jau reik ikisti nisi i ta vieta kur kvepinausi kad kazka pajusti. Jai tarkim kvepinau riesa ir po 2 valandu mostelti pries nosi as jau nieko nejauciu. O labai gaila, nes kuo daugiau jais kvepinuosi tuo labiau man jie patinka. Jie bazeje taip graziai nupudruoja. Tampa tokie minkstuciai ir svelnuciai.

Iki siol dar kaip reikiant neistestavau Bas de Soie Serge Lutens
, bet man atrodo kad kazkokius is siu dvieju visgi noresiu tureti buteliuka. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2010 12 16, 10:57)
O taip, tikra tiesa. Jai nepatinka kvepalai jauciu ju kvapa net kita diena. biggrin.gif
Iris Silver Mist issilaiko 2 valandas, poto jau reik ikisti nisi i ta vieta kur kvepinausi kad kazka pajusti. Jai tarkim kvepinau riesa ir po 2 valandu mostelti pries nosi as jau nieko nejauciu. O labai gaila, nes kuo daugiau jais kvepinuosi tuo labiau man jie patinka. Jie bazeje taip graziai nupudruoja. Tampa tokie minkstuciai ir svelnuciai.

Iki siol dar kaip reikiant neistestavau Bas de Soie Serge Lutens
, bet man atrodo kad kazkokius is siu dvieju visgi noresiu tureti buteliuka. biggrin.gif

na man tada labai gaila dėl tų sekančių po tų 2 valandų... rimtai. nes jie išties gražūs. Beje aš jų kiek dosniau nepagailiu, nors vis tik nemanau kad 2 valandas nulemia kiek mažesnis kiekis.

o Bas de Soie aš tą pačią dieną irgi išmėginau CdC, o vėliau jų (ir dar krūvelę iš SL) aš gavau mėginaitį, kai prekinausi kitoj parduotuvėj. Beje kaip tau šie - ilgaamžiškesni?

Atsakyti