Įkraunama...
Įkraunama...

Panašūs kvepalai 3

Bazeje man Cachet Prince Matchabelli
user posted image

panasus i Miss Dior

user posted image

tik truputi tilesni.
Atsakyti
O man Cachet panašus į senuosisu Sikkim g.gif
Atsakyti
Man Cachet ir Sikkim nepanasus. Sikkim tai man is tu"smirdaliuku" biggrin.gif Bet labai geru"smirdaliuku". blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2010 11 22, 15:38)
Bet labai geru"smirdaliuku". blush2.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
Man panašūs ne tiesiogine prasme, bet kaip labai bendrą braižą turintys ( jie ir kurti tos pačios,,nosies'')- J.P. Gaultier Classigue ir Lancome Poeme.
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DA_LI: 22 lapkričio 2010 - 17:26
River Island " Perfect" Perfume
user posted image

ir Gucci rush wub.gif
user posted image

Kvapai neatpazistamai vienodi wub.gif si kvapa gerai pazistu,nes,tai mano pats,paciausias,Nr 1-as kvapas guci rush,ju turejau n....man jie niekad neatsibos biggrin.gif
O siandiena netiketai pauosciau river Island kvepaliukus,jie kainuoja 7 kartus pigiau uz Guci rush biggrin.gif bet kasdienai gerai bus lotuliukas.gif O Gucciai isejimui i zmones! lotuliukas.gif
Atsakyti
Ar dar kam nors atrodo panašūs (ne buteliukų prasme, žinoma mirksiukas.gif ):
user posted image Thierry Mugler Womanity ir user posted image Hermes Kelly Caleche

Pagal natas atrodo nieko bendro, o lyginant ant odos man ganėtinai panašūs. Tik Mugler'io stipresni ir vos vos saldesni...
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2010 11 25, 09:02)
Ar dar kam nors atrodo panašūs (ne buteliukų prasme, žinoma  mirksiukas.gif ):
user posted image  Thierry Mugler Womanity ir user posted image  Hermes Kelly Caleche

Pagal natas atrodo nieko bendro, o lyginant ant odos man ganėtinai panašūs. Tik Mugler'io stipresni ir vos vos saldesni...

Man tai jie visai nieko panašaus neturi schmoll.gif Nei natomis, nei charakteriu anei kuo. Apie tuos Hermes manau gerai smile.gif , pati jų neturiu, bet jei netyčia atsirastų jie mano kvepalyne, retkarčiais mielai pasikvėpinčiau.
Atsakyti
rusma, klausimas įdomus... bet mano atsakymas būtų: tikrai visiškai nė kiek ne.

ir kontraklausimas Tau: na kodėl tu taip tuos Hermesus dedi: vienas gražuolis arkliškas, kita nuostabuolė - mugleriška.... unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(Renatina @ 2010 11 25, 11:15)
rusma, klausimas įdomus... bet mano atsakymas būtų: tikrai visiškai nė kiek ne.

ir kontraklausimas Tau: na kodėl tu taip tuos Hermesus dedi: vienas gražuolis arkliškas, kita nuostabuolė - mugleriška.... unsure.gif

nežinau cray.gif. Čia gal kodėl jie mane taip deda... Vis pasirodo kaip ne visam svietui...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rusma: 25 lapkričio 2010 - 10:22
QUOTE(rusma @ 2010 11 25, 11:22)
nežinau cray.gif. Čia gal kodėl jie mane taip deda... Vis pasirodo kaip ne visam svietui...

neverk, nežinau kodėl....
bet viskas tik į gerą - pasidalinam katrie kam, peštis nereik biggrin.gif

Atsakyti
Ar jums panašūs Agent Provocateur ir Couturier Coriandre? Prisiskaičiusi tikėjausi baisaus panašumo, bet deja...
Atsakyti