Įkraunama...
Įkraunama...

Panašūs kvepalai 3

QUOTE(BlackDee @ 2010 11 16, 19:51)
Taigi sklandė čia kažkada legendos,kad atseit Fragonard, kaip kvepalų gamintojas, kai kuriems brendams gamina tuos kvepalus pas save Grase ir jie (brendai) "leidžia" tuos pačius kvapus Fragonardui pilt į savo buteliukus ir kitaip užvadint  blink.gif  Žinau, kad skamba labai keistai ir nelabai tuo tikiu.... Nes FM pvz, pilsto fufliaką ir rėkia, kad čia tas pats; o Fragonard galbūt pilsto originalą, bet niekur nesiafišuoja, kad čia žinomų brendų kvepalai  g.gif
Aišku, čia viskas VBS lygyje, bet.... kažkaip įdomu būtų sužinoti, kaip yra iš tikrųjų.

Gal kam bus idomu- Fragonard sarasiukas.

Etoile / Light blue
Capucine / kenzo flower
Grain de soleil / eau des merveilles
Miranda / hanae mori papillon
Reve indien / shalimar
Emilie / paris d'ysl
Belle de nuit / j'adore de dior
Murmure / opium
Eclat / hypnose
Billet Doux / Oeillet sauvage AP
Fragonard / Anais Anais
Eau du Bonheur / CK One
Eau Fantasque / So Pretty
Diamant / coco mademoiselle
Bleu riviera / l'eau d'issey

Kvapai tikrai yra labai panasus i savo "pirmtakus". Man asmeniskai pasirode labai idomus Reve Indian- sakyciau, nenusileidzia Shalimar, vertas isbandymo thumbup.gif Dar patiko Melodie, bet ju kazkodel siame sarase nera, o gaila- noreciau suzinoti, nuo kokiu kvepalu Fragonard juos nukopijavo bigsmile.gif
Kazkada lankiausi ju fabrikelyje Grase, buvo tikrai idomu, taciau kiek atbaide ju agresyvoka pardavymu strategija blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(AMARILIS @ 2010 11 16, 20:08)
Eclat / hypnose
Diamant / coco mademoiselle

Šitie Fragonard tikrai panašūs į pavardintus masinės parfumerijos kūrinius. Apskritai, visi kvapai Fragonard "muziejuje" Paryžiuje sukėlė deja vu jausmą - kažkas jau uostyto ir pažįstamo unsure.gif
Atsakyti
o kainų politika jų kokia?

Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2010 11 16, 19:51)
Taigi sklandė čia kažkada legendos,kad atseit Fragonard, kaip kvepalų gamintojas, kai kuriems brendams gamina tuos kvepalus pas save Grase ir jie (brendai) "leidžia" tuos pačius kvapus Fragonardui pilt į savo buteliukus ir kitaip užvadint  blink.gif  Žinau, kad skamba labai keistai ir nelabai tuo tikiu....

Nelabai ir aš tikiu, nes nėr bent mano nosiai identiški visai. Pradžios skiriasi, paskui tik kvapas išsivysto į labai panašų, beveik neatskiriamą savo "atitikmenį". Aš dar ne daug mėginau, bet įsigytas rinkinukas - žaisliukas didelis, net 10 štukių, o jeigu visi į kažką panašūs - tai smagumėlis.

Čia labiau panašu į "duokite mums kvapą, neduokite jokių formulių ir mes jį pakartosime, kitu vardu, kitomis natomis". Keisti tie žaidimai, dar keistesni jų tikrieji tarpusavio santykiai su brendais, kurių gaminius kartoja. Bet tikrai labai įdomi istorija ir dar įdomesnė būtų tikroji teisybė joje...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rusma: 17 lapkričio 2010 - 07:09
QUOTE(rusma @ 2010 11 17, 06:54)
Nelabai ir aš tikiu, nes nėr bent mano nosiai identiški visai. Pradžios skiriasi, paskui tik kvapas išsivysto į labai panašų, beveik neatskiriamą savo "atitikmenį". 

Pritariu, nes man kvapai tikrai neidentiški. Tikrai netikiu, kad tai tarkim ta pati Lancome Hypnose įpilta į kitą buteliuką - ne, ne ir dar kartą ne. Kai kurie man visiškai nepanašūs tarpusavyje - pvz. Grain de soleil / eau des merveilles. Jeigu Grain de Soleil kvepėtų taip kaip (arba labai panašiai) eau des merveilles - pas mane jų nebūtų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zuvyte26 @ 2010 11 17, 16:14)
.... Jeigu Grain de Soleil kvepėtų taip kaip (arba labai panašiai) eau des merveilles - pas mane jų nebūtų  biggrin.gif

kažin-kuo-tai vis tiek matyt panašu, nes pas mane yra abu tongue.gif

Atsakyti
QUOTE(zuvyte26 @ 2010 11 17, 16:14)
Pritariu, nes man kvapai tikrai neidentiški. Tikrai netikiu, kad tai tarkim ta pati Lancome Hypnose įpilta į kitą buteliuką - ne, ne ir dar kartą ne. Kai kurie man visiškai nepanašūs tarpusavyje - pvz. Grain de soleil / eau des merveilles. Jeigu Grain de Soleil kvepėtų taip kaip (arba labai panašiai) eau des merveilles - pas mane jų nebūtų  biggrin.gif

Aš irgi su dideliu susidomėjimu nagrinėjau sąrašiuką. Ir užkliuvo man tie patys Grain de soleil / eau des merveilles - arba Grain de soleil turėtų atitikti kažkokį kitą kvapą, arba čia viskas dar įdomiau:
Grain de Soleil was launched in 1999.
Eau des Merveilles was launched in 2004.
Tai kas čia ką būtų nukopijavęs?

Fragonard / Anais Anais - tikrai labai panašūs. Nematuškėm užsipyliau pasiėmus atsitiktinę bonkutę iš rinkinuko - smalsu buvo ar atspėsiu. Iš karto buvo aišku, kad mėgdžioja Anais Anais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rusma: 17 lapkričio 2010 - 15:45
parfumerinė telepatija cool.gif

Atsakyti
O kas būtų panašu į Jo Malone Orange Blossom? blush-anim-cl.gif
Atsakyti
Man pasirode laaaabai panasus
John Varvatos
user posted image
ir
user posted image
Atsakyti
EL "Private collection Amber ylang ylang" ir YSL "Cinema" man kaip mama su dukra. Pirmieji brandesni, tolygesni, sodresni, o antrieji labiau aikštingi, žaižaruojantys.
Atsakyti
labai atsiprasau, kad isibraunu i tema su galbut klausimu ne i tema biggrin.gif 4u.gif
Gal zinot kokiu kvapu, kuriuose dominuotu jacinto ir rozes derinys? Man labai patiko E. Coudray prancuziski kvepaliukai, tai ieskau i juos panasiu ax.gif
Atsakyti