Įkraunama...
Įkraunama...

Panašūs kvepalai 3

QUOTE(pelytea. @ 2010 11 14, 15:32)
tikrai nera LT schmoll.gif o black vetyver cafe tikrai laiko netrumpai.

Pritariu, ant mano odos labai gerai laikosi kvapas. Tik ant manes kavos mazoka, bet ant kitu buna kad labai gerai kava islenda.
Atsakyti
QUOTE(zuvyte26 @ 2010 11 14, 14:01)
Black Vetyver Cafe kava man patinka taip pat.  Dar saldžią kavą jaučiu neblogai Comme des Garcons Series 7 Sweet: Wood Coffee

Kas dar testavę abejus šiuos kvepalus ir gal galėtų palyginti? Kava kaip kava, su ja man viskas aišku. Comme des Garcons aš netoleruoju dėl sausos medieninės bazės. Ar šie kvepalai panašūs tarpusavyje dar kuo nors, apart kavos? T.y. ar Black Vetyver Cafe bazėje mediena tokia pat sausa?
Atsakyti
user posted image labai panasus user posted image
Atsakyti
QUOTE(zuvyte26 @ 2010 11 14, 13:01)
Black  Dar saldžią kavą jaučiu neblogai Comme des Garcons Series 7 Sweet: Wood Coffee

plyz, kas nors išduokit, kur jų būtų galima dar rasti ax.gif

QUOTE(rusma @ 2010 11 14, 15:54)
Kas dar testavę abejus šiuos kvepalus ir gal galėtų palyginti? Kava kaip kava, su ja man viskas aišku. Comme des Garcons aš netoleruoju dėl sausos medieninės bazės. Ar šie kvepalai panašūs tarpusavyje dar kuo nors, apart kavos? T.y. ar Black Vetyver Cafe bazėje mediena tokia pat sausa?

aš abu testavus, alia klausimas sudėtingas. Black vetyver cafe man vetiveris taip deda į nosį, kad apie medieną nėr kada nei galvot biggrin.gif manau, šie kvepalai pakankamai skirtingi, nors ir „apie kavą“ abu. tikrai rekomenduoju išbandyt Jo Malone šituos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 14 lapkričio 2010 - 20:23
QUOTE(Monmorensi @ 2010 11 14, 20:23)
plyz, kas nors išduokit, kur jų būtų galima dar rasti  ax.gif
aš abu testavus, alia klausimas sudėtingas. Black vetyver cafe man vetiveris taip deda į nosį, kad apie medieną nėr kada nei galvot  biggrin.gif manau, šie kvepalai pakankamai skirtingi, nors ir „apie kavą“ abu. tikrai rekomenduoju išbandyt Jo Malone šituos  4u.gif

Black Vetyver nesaldinta tamsi kava. Ir kava juose ant odos tai visgi gal ne per ilgiausiai išsilaiko.
Wood Coffee, deja, nesu testavusi, bet, kiek supratau, tai saldokas kvapas?
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 11 14, 20:29)
Black Vetyver nesaldinta tamsi kava. Ir kava juose ant odos tai visgi gal ne per ilgiausiai išsilaiko.
Wood Coffee, deja, 1. nesu testavusi, bet, kiek supratau, tai 2. saldokas kvapas?

1. ištaisysim šitą klaidą smile.gif
2. nėra labai saldus. vos vos.
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2010 11 14, 20:36)
1. ištaisysim šitą klaidą smile.gif
2. nėra labai saldus. vos vos.

Aš pati vis pamirštu paprašyti smile.gif mirksiukas.gif
Jeigu saikingai saldus, tuo geriau. Persaldinta kava man nelabai patinka kvepaluose (nors gerti tai geriu pakankamai saldžią).
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2010 11 14, 21:23)
plyz, kas nors išduokit, kur jų būtų galima dar rasti  ax.gif
aš abu testavus, alia klausimas sudėtingas. Black vetyver cafe man vetiveris taip deda į nosį, kad apie medieną nėr kada nei galvot  biggrin.gif manau, šie kvepalai pakankamai skirtingi, nors ir „apie kavą“ abu. tikrai rekomenduoju išbandyt Jo Malone šituos  4u.gif

Išbandyta. Man jie nepanašūs (nors apie kavą, bet be jos daugiau nieko panašaus). Jo Malone labai patiko, tik baisiai greitai dingo.

Papildyta:
Šiandien išmėginau Eclat by Fragonard. Širdis ir bazė tokia panaši į Lancome Hypnose, kad net stebiuosi, kaip taip gali būti. Fragrantikos duomenimis jie neturi nė vienos bendros natos g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rusma: 16 lapkričio 2010 - 15:41
QUOTE(rusma @ 2010 11 16, 16:41)
1. Išbandyta. Man jie nepanašūs (nors apie kavą, bet be jos daugiau nieko panašaus). Jo Malone labai patiko, tik baisiai greitai dingo.

Papildyta:
2. Šiandien išmėginau Eclat by Fragonard. Širdis ir bazė tokia panaši į Lancome Hypnose, kad net stebiuosi, kaip taip gali būti. Fragrantikos duomenimis jie neturi nė vienos bendros natos  g.gif

1. Turiu abu ir man jie taip pat nepanašūs. Nors ir ten, ir ten užuodžiu kavos pupeles ( o ne - pagamintą kavą).
2. Bingo drinks_cheers.gif Turiu Eclat ir kartais net erzina, ant kiek jie panašūs į Hypnose...
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2010 11 16, 18:43)
2. Bingo  drinks_cheers.gif Turiu Eclat ir kartais net erzina, ant kiek jie panašūs į Hypnose...

tie Fragonard kažkokie įtartini, nes jų Miranda - tai lyg Chopard Cašmir kopija, dar kažkurie ("užkrito" pavadinimas) labai priminė CK Escape.
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2010 11 16, 19:47)
tie Fragonard kažkokie įtartini, nes jų Miranda - tai lyg Chopard Cašmir kopija, dar kažkurie ("užkrito" pavadinimas) labai priminė CK Escape.

Taigi sklandė čia kažkada legendos,kad atseit Fragonard, kaip kvepalų gamintojas, kai kuriems brendams gamina tuos kvepalus pas save Grase ir jie (brendai) "leidžia" tuos pačius kvapus Fragonardui pilt į savo buteliukus ir kitaip užvadint blink.gif Žinau, kad skamba labai keistai ir nelabai tuo tikiu.... Nes FM pvz, pilsto fufliaką ir rėkia, kad čia tas pats; o Fragonard galbūt pilsto originalą, bet niekur nesiafišuoja, kad čia žinomų brendų kvepalai g.gif
Aišku, čia viskas VBS lygyje, bet.... kažkaip įdomu būtų sužinoti, kaip yra iš tikrųjų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BlackDee: 16 lapkričio 2010 - 18:52
QUOTE(BlackDee @ 2010 11 16, 18:51)
Taigi sklandė čia kažkada legendos,kad atseit Fragonard, kaip kvepalų gamintojas, kai kuriems brendams gamina tuos kvepalus pas save Grase ir jie (brendai) "leidžia" tuos pačius kvapus Fragonardui pilt į savo buteliukus ir kitaip užvadint  blink.gif  Žinau, kad skamba labai keistai ir nelabai tuo tikiu.... Nes FM pvz, pilsto fufliaką ir rėkia, kad čia tas pats; o Fragonard galbūt pilsto originalą, bet niekur nesiafišuoja, kad čia žinomų brendų kvepalai  g.gif
Aišku, čia viskas VBS lygyje, bet.... kažkaip įdomu būtų sužinoti, kaip yra iš tikrųjų.

blink.gif galvojau, čia jie mėgdžioja lotuliukas.gif ir patys kuria tas "legendas" mastau.gif
nu akurat - nueinu paskaityt vienų jų kvepalų atsiliepimų, o ten visi rašo, kad kvepia kaip J'adore lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katalike: 16 lapkričio 2010 - 19:01