Įkraunama...
Įkraunama...

Panašūs kvepalai 3

Sveikos, norėčiau patarimų smile.gif
Kokiuose kvepaluose skaniai jaustųsi kava?
Ir dar labai patiko Jo Malone Orange Blossom kvapas, bet sunku žiūriu gauti, tai gal kokie panašūs į šiuos yra? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 11 14, 13:40)
Sveikos, norėčiau patarimų smile.gif
Kokiuose kvepaluose skaniai jaustųsi kava?
Ir dar labai patiko Jo Malone Orange Blossom kvapas, bet sunku žiūriu gauti, tai gal kokie panašūs į šiuos yra? smile.gif

Nesaldinta kava Black Vetyver Cafe Jo Malone (mano paskutinis atradimas ir kolkas einamiausias kvapas)
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2010 11 14, 13:43)
Nesaldinta kava Black Vetyver Cafe Jo Malone (mano paskutinis atradimas ir kolkas einamiausias kvapas)

O be šių? Tik šiuos ir žinau, gal ir nusipirksiu pabandymui miniuką smile.gif
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2010 11 14, 12:43)

Ar ilgai laikosi kvapas (sios koncentracijos)?
Atsakyti
QUOTE(Incense @ 2010 11 14, 13:48)
Ar ilgai laikosi kvapas (sios koncentracijos)?

Kažkada senus SM atsiliepimus skaičiau, kad neilgai laikosi kava, liekas medžio labiau kvapas g.gif
Atsakyti
Man panašūs šie maniškio kvepalai:
user posted image į user posted image. „Dior Homme" ryškesnis, stipresni ir ilgiau laikosi, wub.gif wub.gif wub.gif nei „Absynthe for Him", o šie tai tokie kaip su vandeniu būtų atskiesti. schmoll.gif mirksiukas.gif blush2.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agneseee: 14 lapkričio 2010 - 12:59
QUOTE(v-i-k-a @ 2010 11 14, 12:43)

Black Vetyver Cafe kava man patinka taip pat. Dabartinis mano atradimas - kakava - Jo Malone - Blue Agava & Cacao. Dar saldžią kavą jaučiu neblogai Comme des Garcons Series 7 Sweet: Wood Coffee
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvyte26: 14 lapkričio 2010 - 13:03
O ar aš nerandu, ar Jo Malone mūsų parduotuvėse neparduoda? g.gif aš tiek kavos, tiek kakavos kvapus tuos norėčiau pauostyti g.gif
Atsakyti
L`or de Torrente švelni kava
Atsakyti
QUOTE(as-ne-tavo @ 2010 11 14, 13:43)
L`or de Torrente švelni kava

O aš jos ten anei pėdsakų nerandu...
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 11 14, 12:49)
Kažkada senus SM atsiliepimus skaičiau, kad neilgai laikosi kava, liekas medžio labiau kvapas  g.gif

Aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 11 14, 13:17)
O ar aš nerandu, ar Jo Malone mūsų parduotuvėse neparduoda?  g.gif  aš tiek kavos, tiek kakavos kvapus tuos norėčiau pauostyti  g.gif

tikrai nera LT schmoll.gif o black vetyver cafe tikrai laiko netrumpai.
Atsakyti