Įkraunama...
Įkraunama...

Panašūs kvepalai 3

Kažin, ar man vienai Idole de Lubin bazė panaši į Organza Indecence g.gif
Atsakyti
QUOTE(Morocco @ 2010 11 01, 19:25)
Mergaites, o kas yra tokio gana konditerinio, panasaus i Flowerbomb, Magnetism, tik kad laikytusi ant odos padoriai ir pigumu neatsiduotu, kaip Britney Fantasy (gal ne pigumu, gal jaunatviskumu, nzn).

Kartais labai megstu konditerinius, valgomus kvapus, taciau zinau tik isvardintus, Britney per elementari, o anie du nesilaiko absoliuciai ant manes bent jau. Mastau gal yra kitokiu, gal net turtingesniu ir geriau besilaikanciu panasiu kvapu ?

Man labai konditerinis pasirodė šitas kveliukas. Tiršta, lipni karamelė ir kruopelė juodojo šokolado... Vėliau ir vanilė pasirodo. Ir laikosi ant riešo jau geras 6 valandas.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Terezza: 03 lapkričio 2010 - 22:30
Pasirode be galo panasus

user posted image

ir

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Menininkė @ 2010 11 03, 22:24)

Organza Indecence nežinau, bet man Idole de Lubin primena DK Black Cashmere.
Atsakyti
QUOTE(Menininkė @ 2010 11 03, 23:24)

Man visiškai nepanašu schmoll.gif Galvoju, ar aplamai tarp šių dviejų galėčiau rasti kažką bendro... Na, nebent tai, kad abu turi "maistinę" natą: Idole - romą, Indecence - vanilę ir cinamoną. Bet šiaip tai man visiškai skirtingi.
Atsakyti
QUOTE(Tays @ 2010 11 06, 16:25)
Man visiškai nepanašu  schmoll.gif  Galvoju, ar aplamai tarp šių dviejų galėčiau rasti kažką bendro... Na, nebent tai, kad abu turi "maistinę" natą: Idole - romą, Indecence - vanilę ir cinamoną. Bet šiaip tai man visiškai skirtingi.

Man jie irgi nepanašūs, bet gal kartais per medienos natas "susišaukia"?
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2010 11 06, 17:21)
Man jie irgi nepanašūs, bet gal kartais per medienos natas "susišaukia"?

Aš Indecence jokios medienos neužuodžiu (deja). Ant manęs gryna pieniška saldi vanilė su cinamonu. Pamenu, pirmą kartą bandžiau vasarą, ir pirma mintis užsipurškus "Ne, nenoriu kvepėti kondensuotu pienu". Tik per kitus bandymus išuosčiau kažkokius niuansus. Žiemą tas kvapas geriau atrodo. Bet su Idole man vis tiek nieko bendro smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agneseee @ 2010 10 29, 09:55)
Prieš 8 metus juos dar pirkau.  wub.gif Ar jie jau nebegaminami?  g.gif Nors dar internete galima juos rasti.  biggrin.gif Reikės vėl juos nusipirkti, nes man primena gerus laikus. thumbup.gif  Nostalgija. lotuliukas.gif  blush2.gif  tongue.gif

Kristianoje yra jie ir ne viena pakuote stovi,
jų kvapas man labai panašus į pomidorų lapus šiltnamį, be galo geras, įdomus ir malonus kvapas, bet kažin ar norėčiau jais kvepėti tik uostyti jos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Incense @ 2010 11 05, 20:15)
Pasirode be galo panasus

Kuo jie JUMS panašūs (Le Feu D'issey Light ir Bond Girl 007 Forever)? mirksiukas.gif Man tai jie nė kiek nepanašūs. schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agneseee: 06 lapkričio 2010 - 17:54
QUOTE(agneseee @ 2010 11 06, 18:54)
Kuo jie JUMS panašūs (Le Feu D'issey Light ir Bond Girl 007 Forever)? mirksiukas.gif  Man tai jie nė kiek nepanašūs. schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif

Keistas klausimas...
Ant mano odos Bond Girl atsiskleide vienas prie vieno kaip Le Feu D'issey Light. Tikiu, kad jusu suvokimas siu kvepalu kitos. Ko cia taip stebetis?
Atsakyti
QUOTE(Incense @ 2010 11 06, 22:45)
Keistas klausimas...
Ant mano odos Bond Girl atsiskleide vienas prie vieno kaip Le Feu D'issey Light. Tikiu, kad jusu suvokimas siu kvepalu kitos. Ko cia taip stebetis?

Nieko nieko. mirksiukas.gif Viskas gerai. 4u.gif Tiesiog abudu kvepalus turiu ir, mano nosiai, jie skirtingi (net pagal natas skirtingi). ax.gif Galbūt labiau panašūs Le Feu D'issey Light arba Le Feu D'issey ir Etro Etra. Kiek žmonių, tiek nuomonių, kiek nosių, tiek nuomonių. bigsmile.gif biggrin.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agneseee: 07 lapkričio 2010 - 00:15
noreciau jusu nuomones : i ka panasus "emporio armani-she " edp? ax.gif jei naudoju tokius kaip nina ricci nina, ckin2u, d&g light blue, PR blacx xs,versace crystal noir - ar gali man patikti sie armani -she? siuo metu neturiu galimybes pauostyti todel jusu klausiu,aciu,kas netinges atsakyt 4u.gif
Atsakyti