Įkraunama...
Įkraunama...

Panašūs kvepalai 3

QUOTE(Morocco @ 2010 11 01, 21:25)
Mergaites, o kas yra tokio gana konditerinio, panasaus i Flowerbomb, Magnetism, tik kad laikytusi ant odos padoriai ir pigumu neatsiduotu, kaip Britney Fantasy (gal ne pigumu, gal jaunatviskumu, nzn).

Kartais labai megstu konditerinius, valgomus kvapus, taciau zinau tik isvardintus, Britney per elementari, o anie du nesilaiko absoliuciai ant manes bent jau. Mastau gal yra kitokiu, gal net turtingesniu ir geriau besilaikanciu panasiu kvapu ?

CD Addict g.gif .Laikosi mirtinai.
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2010 11 02, 08:46)
CD Addict  g.gif .Laikosi mirtinai.

tai kad jie nelabai konditeriniai... ar bent jau toli nuo Flowerbomb bei Magnetism.

aš siūlau pabandyti Sonia Rykiel Sonia Rykiel ir Belle en Rykiel, Cacharel Liberte, Chopard Wish, Aigner Starlight, Carolina Herrera CH, Paco Rabanne Black XS.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katalike: 02 lapkričio 2010 - 09:02
user posted image

Kas galetu buti dar panasus i siuos? g.gif
Atsakyti
Man naujieji CK Beauty

user posted image

yra truputį švelnesnė versija Kenzo Eau de Fleur de Prunier

user posted image
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2010 11 02, 08:55)
tai kad jie nelabai konditeriniai... ar bent jau toli nuo Flowerbomb bei Magnetism.

aš siūlau pabandyti Sonia Rykiel Sonia Rykiel ir Belle en Rykiel, Cacharel Liberte, Chopard Wish, Aigner Starlight, Carolina Herrera CH, Paco Rabanne Black XS.

Katalike, kaip pirstu i aki smile.gif
Chopard Wish, Aigner Starlight, Paco Rabanne Black XS yra grynai tai ko ieskau, taciau visi jie ant mano odos nesilaiko sad.gif
Belle en Rykiel labai skanus, nors jau kitoks, man Prada Amber klasikini labai primena, pipirai ir cinamonas ant odos lieka.
O stai CH by Carolina Herrera reiks pameginti, kazkada bandziau, gana konditerinis ilgainiui tampa. Kadangi taip gerai supratote apie ka kalbu, tad reikia ir Sonia Rykiel Sonia Rykiel ismeginti.
Dekui.
Gal dar minciu kas turi ? Saldainiukai, karameles, bandeles su cinamonu - stai kokio kvapo ieskau.
Atsakyti
Galit Lempickos kvapus isbandyti, be to as pati Magnetismo megeja, tai man labai patinka is CH 212 sexy, Rochas Alchimie, La Perla Eclix ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Snzk @ 2010 11 02, 14:50)
Galit Lempickos kvapus isbandyti, be to as pati Magnetismo megeja, tai man labai patinka is CH 212 sexy, Rochas Alchimie, La Perla Eclix ax.gif

Rochas Alchimie thumbup.gif O La Perla Eclix tai isvis nrealus wub.gif Man ziema taip norisi saldzios vaniles blush-anim-cl.gif Reiks ir man Lempickos kvapus isbandyt... Gal dar turit kokius rekomenduot rolleyes.gif
Atsakyti
Jo! Eclix tai ir man ziema pasakiski wub.gif Dar labai labai patinka TM Alien Luminescente thumbup.gif:
Atsakyti
QUOTE(Morocco @ 2010 11 02, 14:33)
O stai CH by Carolina Herrera reiks pameginti, kazkada bandziau, gana konditerinis ilgainiui tampa. Kadangi taip gerai supratote apie ka kalbu, tad reikia ir Sonia Rykiel Sonia Rykiel ismeginti.
Dekui.
Gal dar minciu kas turi ? Saldainiukai, karameles, bandeles su cinamonu  - stai kokio kvapo ieskau.

O man CH by Carolina Herrera visai pasirodė nekonditerinis kvapas, labai lengvas, sakyčiau vasariškas. rolleyes.gif
O karamelės ir saldainiai sudėti į Hanae Mori kvepalus - štai tokie
user posted image
saldus ir pigus kvapas Maxmara by Maxmara EDP - laikosi tikrai gerai bent jau ant mano odos.
Chopard - Cašmir - mano nosiai vanilė+ cinamonas.
Šiltas, gerai įsikimbantis kvapas - Dior - Hypnotic Poison.
Man super saldūs ir super ilgai laikėsi Chopard - Happy Spirit Magical Nights. Man jie panašumo turi į Paul Smith London - irgi saldus ir šiltas kvapas.

Šiaip dar visi Escada kvapai iš serijos.. Desire Me, Incredible Me labai jau saldūs, konditeriniai. Tik labai sintetinis saldumas.
La Perlos dar gal J'Aime La Nuit... g.gif
Man asmeniškai dar vieni vaniliniai ir cinamoniniai kvepalai yra Fragonard - Grain de Soleil. Labai šiltas, jaukus kvapas.
Papildyta:
QUOTE(Siurbelyte @ 2010 11 02, 15:07)
Rochas Alchimie  thumbup.gif O La Perla Eclix tai isvis nrealus  wub.gif Man ziema taip norisi saldzios vaniles blush-anim-cl.gif Reiks ir man Lempickos kvapus isbandyt... Gal dar turit kokius rekomenduot  rolleyes.gif

Dėl paminėtų kvapų pritariu 100 proc. Mėginau Lempicką prisijaukinti, nes pati esu saldžių kvapų mėgėja. Deja, tas saldumas mane erzino, paskui net galvą įskausdavo. Toks atrodė tirštas, aliejingas saldėsis - net gerklėje jausdavau saldumą. Nesusidraugavau niekaip verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvyte26: 02 lapkričio 2010 - 19:25
QUOTE(Snzk @ 2010 11 02, 18:03)
Jo! Eclix tai ir man ziema pasakiski wub.gif Dar labai labai patinka TM Alien Luminescente thumbup.gif:

QUOTE(zuvyte26 @ 2010 11 02, 19:22)

saldus ir pigus kvapas Maxmara by Maxmara EDP - laikosi tikrai gerai bent jau ant mano odos.
Chopard - Cašmir - mano nosiai vanilė+ cinamonas.
Šiltas, gerai įsikimbantis kvapas - Dior - Hypnotic Poison.
Man super saldūs ir super ilgai laikėsi Chopard - Happy Spirit Magical Nights. Man jie panašumo turi į Paul Smith London - irgi saldus ir šiltas kvapas.

Šiaip dar visi Escada kvapai iš serijos.. Desire Me, Incredible Me labai jau saldūs, konditeriniai. Tik labai sintetinis saldumas.
La Perlos dar gal J'Aime La Nuit... g.gif
Man asmeniškai dar vieni vaniliniai ir cinamoniniai kvepalai yra Fragonard - Grain de Soleil. Labai šiltas, jaukus kvapas.
Papildyta:

Dėl paminėtų kvapų pritariu 100 proc. Mėginau Lempicką prisijaukinti, nes pati esu saldžių kvapų mėgėja. Deja, tas saldumas mane erzino, paskui net galvą įskausdavo. Toks atrodė tirštas, aliejingas saldėsis - net gerklėje jausdavau saldumą. Nesusidraugavau niekaip  verysad.gif

Aciu aciuks.gif Visus susirasiau, eisiu testuot i sarma yu.gif
Atsakyti
QUOTE(zuvyte26 @ 2010 11 02, 19:22)
O man CH by Carolina Herrera visai pasirodė nekonditerinis kvapas, labai lengvas, sakyčiau vasariškas.  rolleyes.gif

O karamelės ir saldainiai sudėti į Hanae Mori kvepalus - štai tokie

nieko sau vasariškas blink.gif taigi ten visiška žieminė saldyyybė smile.gif vasariškas tai CH Garden Party smile.gif

dėl šių dviejų pritariu. o kiti tai man kažkaip ne į temą prie saldainių ir karamelių g.gif
Papildyta:
beje, čia tas puslapis, kuriame galima pasižiūrėti siūlomus panašius kvepalus, gal ne natomis, bet stiliumi:
http://www.fragrance...f...1181&type=F
pro čia einant, galima truputį daugiau pasiūlymų pamatyt (3x3): http://www.fragrance...findexflash.htm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katalike: 03 lapkričio 2010 - 11:14
Kažkas ieškojo konditerinių valgomų kvapų, siūlau pabandyti Escada Absolutely Me smile.gif Saldūs vaisiai, bonbonkės ir vanilė, derinys sulipinantis dantis. Man patinka cool.gif
Atsakyti