Įkraunama...
Įkraunama...

Panašūs kvepalai 3

Labai noriu patarimo apie Ninos Ricci Desidela, vis noriu jų įsigyti, o pratestuoti niekur nerandu , kiek suprantu, jie kažkuo panašūs į Ivresse, ale kad ir tuos tik pagal aprašymą žinau, gal dar kur galima ką panašaus užuosti, nes Desidela internete galima pirkti tik 100 ml, tai jei netiktų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tuberosa @ 2010 02 13, 15:14)
Labai noriu patarimo apie Ninos Ricci Desidela, vis noriu jų įsigyti, o pratestuoti niekur nerandu , kiek suprantu, jie kažkuo panašūs į Ivresse, ale kad ir tuos tik pagal aprašymą žinau, gal dar kur galima ką panašaus užuosti, nes Desidela  internete galima pirkti tik 100 ml,  tai jei netiktų  doh.gif

Sveika, vakar buvau pasikvėpinusi Salvador Dali "Dalissime" ir dar kaip tik pagalvojau, kad lb panašūs į "Deci Dela", abu aromatai ryškūs, tik pastarieji daaaaug saldesni. Susipažinti su "Dalisime" tikrai neturėsi problemų.
Atsakyti
QUOTE(Tuberosa @ 2010 02 13, 13:14)
gal dar kur galima ką panašaus užuosti, nes Desidela  internete galima pirkti tik 100 ml,  tai jei netiktų  doh.gif

Parašyk SM narei, vardu Alioshka - ji turi pardavimui Deci-dela miniatiūrą mirksiukas.gif
Atsakyti
Ačiū dėl Deci-dela 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tuberosa: 14 vasario 2010 - 13:38
user posted image

ir

user posted image
Atsakyti
QUOTE(MilGana @ 2010 02 26, 16:02)

Nepasakyčiau schmoll.gif Cristobal labai myliu, o Alchimie neužkabino g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mizantropė @ 2010 02 26, 17:41)
Nepasakyčiau schmoll.gif Cristobal labai myliu, o Alchimie neužkabino g.gif

O man atvirkščiai biggrin.gif - labai patinka Alchimie, o Cristobal neužkabino (tiksliau jie nekvepia ant manęs).
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 02 26, 18:44)
O man atvirkščiai  biggrin.gif  - labai patinka Alchimie, o Cristobal neužkabino (tiksliau jie nekvepia ant manęs).

Cristobal myliu, o Alchimie dar neturejau galimybes pratestuoti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(WWWitch @ 2010 02 26, 19:19)
Cristobal myliu, o Alchimie dar neturejau galimybes pratestuoti  blush2.gif

Viespate, vienos forumietes deka jau visas SM turi Alchimie, ir tu neradai kur ju pauostyti Vilniuje? Busi Antakalni pranesk, turiu EDT ir EDP mirksiukas.gif
Atsakyti
Cristobal man netinka, Alchimie irgi netinka. Vadinasi, panašūs lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(straige @ 2010 02 26, 20:04)
Cristobal man netinka,  Alchimie irgi netinka. Vadinasi, panašūs lotuliukas.gif

логично mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2010 02 26, 19:59)
логично mastau.gif

Na, pagal šią logiką, ir aš galiu teigti, kad Alchimie ir Cristobal panašūs smile.gif
Atsakyti