Įkraunama...
Įkraunama...

Panašūs kvepalai 3

QUOTE(Menininkė @ 2010 10 30, 20:49)
Aš Avignon testavau tik kartą, bet tada man jie pasirodė beveik identiški ax.gif Norėtųsi pabandyti dar kartą smile.gif

Testavau abu ant skirtingų riešų papšikinus - nepanašūs man schmoll.gif
Avignon kvepia babytės maldaknyge, o Josef - smilkalais biggrin.gif
Atsakyti
Juozuką reikėtų lygint ir su kitais CdG Incense serijos kvepalais (Jaisalmer, Kyoto, Ouarzazate, Zagorsk), o ar/kiek į kuriuos panašūs atrodys, priklausys nuo nosies ypatumų. Man į Heeley Cardinal irgi panašūs, o į Feminite du Bois - ne.
Atsakyti
Visoms sirdingai hi.gif
Atsakyti
user posted image

vakar su mama nusprendėm,kad panašūs į Juozo kvepalus,bet šiek tiek švelnesni
Atsakyti
QUOTE(Tibė @ 2010 10 30, 22:22)

pagal natas panašūs į gėlinius/vaisinius/gurmaniškus. nelabai juozukiška g.gif
o kur tokių galima pauostyt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 30 spalio 2010 - 21:31
nesu didi kvepalų ekspertė,tačiau mama iš kart pauosčius pasakė,kad jai į Juozuką panašu (ji mylėtoja jų) .Man tai irgi panašu,bet kadangi Juozuko dar nesuprantu (matyt per jauna dar jam) tai per daug ir nesigilinau irnesakyk.gif

Uosčiau Sephoroj
Atsakyti
QUOTE(Tibė @ 2010 10 30, 22:22)

O LT yra pirkti?
Atsakyti
nemanau unsure.gif
Atsakyti
Mergaites, o kas yra tokio gana konditerinio, panasaus i Flowerbomb, Magnetism, tik kad laikytusi ant odos padoriai ir pigumu neatsiduotu, kaip Britney Fantasy (gal ne pigumu, gal jaunatviskumu, nzn).

Kartais labai megstu konditerinius, valgomus kvapus, taciau zinau tik isvardintus, Britney per elementari, o anie du nesilaiko absoliuciai ant manes bent jau. Mastau gal yra kitokiu, gal net turtingesniu ir geriau besilaikanciu panasiu kvapu ?
Atsakyti
QUOTE(Morocco @ 2010 11 01, 21:25)
Mergaites, o kas yra tokio gana konditerinio, panasaus i Flowerbomb, Magnetism, tik kad laikytusi ant odos padoriai ir pigumu neatsiduotu, kaip Britney Fantasy (gal ne pigumu, gal jaunatviskumu, nzn).

Kartais labai megstu konditerinius, valgomus kvapus, taciau zinau tik isvardintus, Britney per elementari, o anie du nesilaiko absoliuciai ant manes bent jau. Mastau gal yra kitokiu, gal net turtingesniu ir geriau besilaikanciu panasiu kvapu ?

Mano nosiai Etro Heliotrope iš tokių kvapų tipo rolleyes.gif
Atsakyti
Dar link maistinių Jesus del Pozo In Black smile.gif
Atsakyti
Testavau user posted image,
širdies natomis priminė

user posted image

Palyginus abu nuosekliai - panašumo yra, tik kažkokia baisiai įkyri nata/os erzina HB Woman'o tiek viršutinėse, tiek širdies natose. Ir Woman sintetika labai jaučiasi, ypač lyginant su Creed išryškėja tiesiog nepakenčiamai...
Atsakyti