Įkraunama...
Įkraunama...

Panašūs kvepalai 3

QUOTE(katalike @ 2010 10 27, 19:43)
David & Victoria Beckham Signature Story kvepia kaip lengvesnė Hermes 24, Faubourg (EDT) versija cool.gif

Jooo? Reikes palyginti. bigsmile.gif Jus turejot omeny 24 Faubourg Eau Delicate ar klasikini 24 Faubourg? Nes man aseniskai edp ir edt versijas mazai kuo skiriasi. Tiesa, o LT yra kur susipazinti su SS?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Incense: 28 spalio 2010 - 21:55
QUOTE(Incense @ 2010 10 28, 22:45)
Jooo? Reikes palyginti.  bigsmile.gif Jus turejot omeny 24 Faubourg Eau Delicate ar klasikini 24 Faubourg? Nes man aseniskai edp ir edt versijas mazai kuo skiriasi. Tiesa, o LT yra kur susipazinti su SS?

klasikinį. bet aš edp neuosčiusi (skaičiau, kad skiriasi). man regis, aš Europos Droge uosčiau smile.gif turėtų būti ir kituose Droguose.
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2010 10 29, 07:06)
klasikinį. bet aš edp neuosčiusi (skaičiau, kad skiriasi). man regis, aš Europos Droge uosčiau smile.gif turėtų būti ir kituose Droguose.

aciu 4u.gif Reikes uzsukti i Sarma, jei tik Klaipeda vel nebus diskriminuojama. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cavalli @ 2010 10 28, 22:03)
Gal kas galit pasakyt i ka sie butu panasus? blush2.gif
Kenzo Le Monde Est Beau
user posted image

Prieš 8 metus juos dar pirkau. wub.gif Ar jie jau nebegaminami? g.gif Nors dar internete galima juos rasti. biggrin.gif Reikės vėl juos nusipirkti, nes man primena gerus laikus. thumbup.gif Nostalgija. lotuliukas.gif blush2.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(agneseee @ 2010 10 29, 10:55)
Prieš 8 metus juos dar pirkau.  wub.gif Ar jie jau nebegaminami?  g.gif Nors dar internete galima juos rasti.  biggrin.gif Reikės vėl juos nusipirkti, nes man primena gerus laikus. thumbup.gif  Nostalgija. lotuliukas.gif  blush2.gif  tongue.gif

Turbut internete ju ir begalima rasti g.gif
O koks tai kvapas, gal galit truputi kazka pasakyt? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(cavalli @ 2010 10 29, 13:52)
Turbut internete ju ir begalima rasti g.gif
O koks tai kvapas, gal galit truputi kazka pasakyt? blush2.gif

Lengvas ir kartu gaivus kvapas. mirksiukas.gif Puikiai tinkantis vasarą, kai karšta, bet manau ir pavasarį praverstų. biggrin.gif Jaučiasi citrusiniai vaisia, bet ne per daugiausia, ne per saldžiausiai kutena nosį cool.gif Apskritai, tai gėlinis + citrusinis kvapas. 4u.gif Labiausiai užuodžiu magnolijas, juoduosius serbentus (arba gervuoges), apelsinus. Kiekvieną kartą užduoždius prisimenu vasarą vasarą. drinks_cheers.gif thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos.
Klausimas: ar yra panasiu kvepalu i ? -

user posted image

Aciu.
Atsakyti
QUOTE(Incense @ 2010 10 30, 18:38)
Sveikos.

user posted image

Aciu.

user posted image
Man panašūs Juozo Statkevičiaus kvepalai į Feminite du Bois by Shiseido. 4u.gif Tik Feminite du Bois by Shiseido yra silpnesni, nei Juozo kvepalai. bigsmile.gif ax.gif smile.gif Vis viena J. Statkevičiaus įspūdingesni, mano nuomone. thumbup.gif smile.gif cool.gif
Galbūt mamytės turi kitas nuomones... doh.gif lotuliukas.gif smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agneseee: 30 spalio 2010 - 19:36
man į Feminite nepanašūs visai. labiau į Heeley Cardinal arba Comme des Garcons Avignon (panašaus charakterio, ne identiški).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 30 spalio 2010 - 19:44
QUOTE(Incense @ 2010 10 30, 18:38)
Sveikos.

Parfumų žinovės sako, kad Josef Statkus yra CdG Avignon klonas. Bet man jie visai skirtingi schmoll.gif
Atsakyti
Aš Avignon testavau tik kartą, bet tada man jie pasirodė beveik identiški ax.gif Norėtųsi pabandyti dar kartą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agneseee @ 2010 10 30, 19:35)
user posted image
Man panašūs Juozo Statkevičiaus kvepalai į Feminite du Bois by Shiseido. 4u.gif  Tik Feminite du Bois by Shiseido yra silpnesni, nei Juozo kvepalai.  bigsmile.gif  ax.gif  smile.gif Vis viena J. Statkevičiaus įspūdingesni, mano nuomone. thumbup.gif  smile.gif  cool.gif
Galbūt mamytės turi kitas nuomones... doh.gif  lotuliukas.gif  smile.gif  smile.gif  smile.gif

Į Feminite du Bois man Statkevičiaus kvepalai visai nepanašūs schmoll.gif

QUOTE(Monmorensi @ 2010 10 30, 19:44)
man į Feminite nepanašūs visai. labiau į Heeley Cardinal arba Comme des Garcons Avignon (panašaus charakterio, ne identiški).

O va į kažkuriuos CdG smilkalinės serijos Juozuko kvepalai panašūs.
Heeley Cardinal nesu uosčiusi (ar bent nepamenu, jei ir uosčiau).
Atsakyti