Įkraunama...
Įkraunama...

Panašūs kvepalai 3

QUOTE(agneseee @ 2010 10 23, 18:34)
O Etro Etra ir Le Feu D'issey palyginti nebandėte? 4u.gif  Mamytės sako, kad kvapai panašūs. Gaila, bet Etro Etra  kvepalų neturiu kaip pauostyti.  blush2.gif

nebandžiau - Le Feu D'issey neturiu. Etra taip pat turiu mažulytį lašelį mėginėlyje. Buvo minčių nusipirkti 100uką, bet dabar aišku, kad jų man nereikia.

O svarbiausia man čia buvo ar į Hermes Viduržemio sodus panašumo neturi Le Feu D'Issey Light - nes prisikaičiau tokių komentarų. Tai nudžiugau, kad ne, man Le Feu D'Issey Light su Hermes nesigiminiuoja.
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2010 10 24, 10:19)
nebandžiau - Le Feu D'issey neturiu. Etra taip pat turiu mažulytį lašelį mėginėlyje. Buvo minčių nusipirkti 100uką, bet dabar aišku, kad jų man nereikia.

O svarbiausia man čia buvo ar į Hermes Viduržemio sodus panašumo neturi Le Feu D'Issey Light - nes prisikaičiau tokių komentarų. Tai nudžiugau, kad ne, man Le Feu D'Issey Light su Hermes nesigiminiuoja.

Etro Etra su Le Feu ant mano oros ir mano nosiai tikrai panašūs.

Tačiau Light versija į Hermes'us tikrai ne. Tiesiog kitokios jie natūros; ne,nepanašūs.

Atsakyti
Mergaitės, o su kuo galima sulygint Tom Ford black orchid arba Tom Ford black orchid voile de fleur? Labai jau išgirti kvapai, noriu pabandyti, bet gal net atomiko neverta siųstis, gal visai ne iš mano skonio sąrašo biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ruteliukste @ 2010 10 25, 12:53)
Mergaitės, o su kuo galima sulygint Tom Ford black orchid arba Tom Ford black orchid voile de fleur?

Nebent vieną su kitu biggrin.gif
Labai saviti aromatai, su niekuo nesupainiojami ir iš love or hate kategorijos.
Jei pavardintum bent kelis kvapus iš savo mėgstamiausių, būtų galima spręst ar verta bandyt.
Atsakyti
Turiu Trussardi Inside, Hugo boss Femme, Issey Miyake L'eau d'issey, Gucci by Gucci (tamsiame buteliuke)...
Atsakyti
Givenchy Hot Couture ( rozinis), neseniai pastebejau, kad labai primena Nina Ricci ( rozinis tas obuoliukas), bent jau is pirmuju natu, tai labai, abu vienodai saldus, ir pats kvapas atitinka. Nina Ricci tik kiek lengvesnis, ir silpniau laikosi.... smile.gif
Atsakyti
Kokius dvynukus turi dior j'adore ir dior addict?
buvau lyg ir radus preitoje temeleje, bet neberandu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2010 10 25, 20:54)
Kokius dvynukus turi dior j'adore ir dior addict?
buvau lyg ir radus preitoje temeleje, bet neberandu  doh.gif

j'adore - tai lyg celine celine, o addict - tai jacomo silences purple.
Atsakyti
QUOTE(ruteliukste @ 2010 10 25, 13:53)
Mergaitės, o su kuo galima sulygint Tom Ford black orchid arba Tom Ford black orchid voile de fleur? Labai jau išgirti kvapai, noriu pabandyti, bet gal net atomiko neverta siųstis, gal visai ne iš mano skonio sąrašo biggrin.gif  4u.gif

Prisiminiau savo labai malonų nuotykį. Esu gavusi neužrašytu pavadinimu nupurkštuką iš vienos virtualios draugės parfmaniakės - mes taip kartais pasismaginame. Neatspėjau kas ten - vertės galbūt būčiau įvardijus, kad gali būti panašios ir kad tai kažkas iš nišinės parfumerijos... Kvapas tikrai su niekuo nesulyginamas - panašumo, tolimo, bet šiokio tokio mano nosiai turi Boucheron Trouble, bet tik tolimo. Man pasirodė sūriai salsvas, palyginti galėčiau (sorry, gerbėjos) su saldintu priekoniuotu silkių sūrymu, kurios prieš tai dar aprūkytos, apdūmintos. Kvapas aiškiai keistas ir skystas. Nustebau, sužinojus kad tai Tom Ford Black orchid... Minčių kad tai būtent juodoji orchidėja nebuvo (aš juos pagal aprašymą/komentarus įsivaizdavau muglierinio tipo, panašokus į Angel). Taigi susidariau apie juos nuomonę be išankstinių nuostatų - kvepalai įdomūs. Jeigu man reikėtų kvepalų kvėpintis, o ne šiaip pažaisti, tokių nepirkčiau smile.gif Kaip objektas šiaip uoslei pasmaginti - pasirodė labai tinkamas. Tik tiek smile.gif.
Atsakyti
David & Victoria Beckham Signature Story kvepia kaip lengvesnė Hermes 24, Faubourg (EDT) versija cool.gif
user posted image ir user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katalike: 27 spalio 2010 - 18:48
Man labai patinka La Prairie Midnight Rain wub.gif

user posted image

Gal galit pasiulyt panasius be La Perlos Eclix? 4u.gif
Atsakyti
Gal kas galit pasakyt i ka sie butu panasus? blush2.gif
Kenzo Le Monde Est Beau
user posted image
Atsakyti