Įkraunama...
Įkraunama...

Panašūs kvepalai 3

Pabandziau neseniai isigytus Infiniment thumbup.gif ir po keliu minuciu pagalvojau : kur as tai jau maciau ? g.gif unsure.gif niu ant tiek panasu i kazka jau tureto, ir prisiminiau Nina Ricci Premier Jour , nu man tai identiski ax.gif
user posted image

user posted image

nors paskaicius aprasyma tai sutampa tik santalas ir muskatas bazeje, bet tie du komponentai man ir primena vienas kita thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Azzaro Visit EdT- saldesnė Trussardi Jeans versija rolleyes.gif Į natas nesigilinau, bet šleifas iš tos pačios operos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo London: 22 spalio 2010 - 23:53
Dolce&Gabbana BY man kone identiški su MNG Cut for Woman by Mango
user posted image
user posted image

Turiu abu, tad galiu pasakyti, kad man jie kaip vieni ir tie patys kvepalai, tik MNG gal čiut čiut "bliednesni". Pamenu, specialiai užpurškiau ant vieno riešo vienus, ant kito - kitus kvepalus ir daviau patestuoti kolegėms, draugėms. Praktiškai visų jų atsakymas buvo vieningas - tai, kad čia tie patys kvepalai biggrin.gif .
Reiktų nete įdomumo dėlei paieškoti MNG sudėties.
Atsakyti
QUOTE(Afigena @ 2010 10 23, 11:08)
Dolce&Gabbana BY man kone identiški su MNG Cut for Woman by Mango
Reiktų nete įdomumo dėlei paieškoti MNG sudėties.

Pasižiūrinėjau natas.
Dolce&Gabbana BY
Top Notes
Sicilian Clementine, Bergamot, Living Muguet, Purple Cyclamen
Middle Notes
Living Ginger Lily Needle, Living Tiger Lily, Pittosporum
Base Notes
Living Vanilla Orchard, Vanilla Bourbon, Brazilian Coffee, Sandalwood, Cedarwood, Musk
MNG Cut for Woman by Mango
Top notes - mandarin orange, neroli
Middle notes - black locust, jasmine, lotus
Base notes - sandalwood, musk, vanilla flower

Keista - tačiau šių dviejų kvapų sudedamosios natos visiškai skiriasi. Nebūčiau net pagalvojusi, kad tokių skirtingų natų kvepalai gali būti kone identiški.
Visgi įvairiuose forumuose Dolce&Gabbana BY kvapas dažniau lyginamas su Alexaner McQueen Kingdom kvapu.
Papildyta:
QUOTE(zuvyte26 @ 2010 05 31, 08:46)
...ar jums neturi kažkokio panašumo
Roberto Cavalli - Serpentine su YSL - Cinemag.gif  g.gif
Kažkuriuo momentu man besuskleidžiant aromatui aptinka mano nosis šiokį tokį panašumą  lotuliukas.gif

Visai nesenai sutikau daugiau pritariančiųjų šiam -jau gal ir primirštam pasisakymui. Nes anksčiau jis nesulaukė pritarimo ar paneigimo. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvyte26: 23 spalio 2010 - 12:30
Keista - tačiau šių dviejų kvapų sudedamosios natos visiškai skiriasi. Nebūčiau net pagalvojusi, kad tokių skirtingų natų kvepalai gali būti kone identiški.
Visgi įvairiuose forumuose Dolce&Gabbana BY kvapas dažniau lyginamas su Alexaner McQueen Kingdom kvapu.

Tikrai keista g.gif mastau.gif ... Bet dar keisčiau, kad ne man vienai jie turi panašumo. Jei kada tektų "paragauti" abiejų, neabejoju, kad sutiksite su manimi mirksiukas.gif .
Atsakyti
La Perla Eclix man panašūs į Diesel Plus Plus Feminine, va taip.
Atsakyti
QUOTE(Afigena @ 2010 10 23, 13:06)
Tikrai keista g.gif  mastau.gif ... Bet dar keisčiau, kad ne man vienai jie turi panašumo. Jei kada tektų "paragauti" abiejų, neabejoju, kad sutiksite su manimi mirksiukas.gif .

By kvepaliukus turiu atomike, esu testavusi. O vat MNG Cut nesu testavusi, kažin ar rasiu kur patestuoti g.gif
Atsakyti
Man asmeniškai panašūs yra
user posted image ir user posted image. Pagal natas, tai panašumai šie: archidėja ir ambra. lotuliukas.gif Bet vis viena aš abiejuose kvepaluose jaučiu tarsi pelėsį, kažkokius vaistus. g.gif lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Dėl "vaistų" EUPHORIA'ijoje ne Tu pirma, ir ko gero ne paskutinė šitai sakai. Jau ne vienas žmogus metė užuominą, kad šie kvepalai atsiduoda kažkokais vaistais, seniena, o vienas pažįstamas juos net su naftalinu sulygino lotuliukas.gif doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(Renatina @ 2010 06 15, 09:46)
Bet Etra man visai nesilygina su Nilais. Ir beje nesilygina su Light, tik su Le Feu g.gif

Taigis ilgai nešiojus atminty pagaliau išmėginau abu - Etro Etra ir Le Feu D'Issey Light by Issey Miyake.
Jeigu nebūčiau minties, kad jie panašūs pasigavus - niekada to nesugalvočiau. Man jie irgi nesilygina.

Le Feu D'Issey Light by Issey Miyake padarė teigiamą įspūdį, tik jis dar nesusitupėjęs. O Etro Etra man yra visiškas nusivylimas/nesusipratimas. Nebuvau dar tokia abejinga nė vieniems Etro kvepalams... Gal mano šnipas sugedo sad.gif - nei tai šilta, nei tai šalta, nei tai saldu nei sūru - toks įspūdis, kad kažkas, kas turi suteikti kvapą yra uždusinamas kažkuo kitu, visai prieštaringu. Rezultatas - bekvapė spragsinti masė - įtariu, kad jaučiu tik piktas karčiąsias paprikas, ir tas labiau ne kvapu, o šildančiu poveikiu į odą...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rusma: 23 spalio 2010 - 15:51
QUOTE(rusma @ 2010 10 23, 16:30)
Taigis ilgai nešiojus atminty pagaliau išmėginau abu - Etro Etra ir Le Feu D'Issey Light by Issey Miyake.
Jeigu nebūčiau minties, kad jie panašūs pasigavus - niekada to nesugalvočiau. Man jie irgi nesilygina.

Le Feu D'Issey Light by Issey Miyake padarė teigiamą įspūdį, tik jis dar nesusitupėjęs. O Etro Etra man yra visiškas nusivylimas/nesusipratimas. Nebuvau dar tokia abejinga nė vieniems Etro kvepalams... Gal mano šnipas sugedo sad.gif - nei tai šilta, nei tai šalta, nei tai saldu nei sūru - toks įspūdis, kad kažkas, kas turi suteikti kvapą yra uždusinamas kažkuo kitu, visai prieštaringu. Rezultatas - bekvapė spragsinti masė - įtariu, kad jaučiu tik piktas karčiąsias paprikas, ir tas labiau ne kvapu, o šildančiu poveikiu į odą...

O Etro Etra ir Le Feu D'issey palyginti nebandėte? 4u.gif Mamytės sako, kad kvapai panašūs. Gaila, bet Etro Etra kvepalų neturiu kaip pauostyti. blush2.gif
Atsakyti
Gal galite pasakyti į kokius kvepalus/kvapus panašūs šie kvepalai:
Avon ice sheers refresing(žalias), delicious(violetinis) ir luscious(geltonas)
user posted image
4u.gif
Atsakyti