Įkraunama...
Įkraunama...

Panašūs kvepalai 3

QUOTE(zuvyte26 @ 2010 10 07, 10:56)
Atsisukusi atomiką uodžiau D&G kvapą "By" ir man jis tikrai turi panašumo su Alexander McQueen - Kingdom...dar nebandžiau papurkštų palyginti, bet mano nosis užuodžia tą pačią "nešvarią, animalistinę natą  lotuliukas.gif

Kaip keista, pirmakart pauosčiusi Kingdom, pagalvojau, kad jie man labai primena D&G By, bet kas keisčiausia, kad By tai aš nesu niekad uosčiusi bigsmile.gif biggrin.gif Tik kažkada seniai apie juos skaičiau. Dabar bus dar didesnis poreikis juos išbandyt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zuvyte26 @ 2010 10 07, 09:56)
Atsisukusi atomiką uodžiau D&G kvapą "By" ir man jis tikrai turi panašumo su Alexander McQueen - Kingdom...dar nebandžiau papurkštų palyginti, bet mano nosis užuodžia tą pačią "nešvarią, animalistinę natą  lotuliukas.gif
user posted image ir user posted image

O mano nosis "By" kvepaluose jokių ryškių animalistinių natų nepagaudavo (kurios labai lindo ant mano odos pasikvėpinus "Kingdom'u"). Na turėjau jų tik miniuką, tai sunku pasakyti, kartais purškiami ir splashiniai tie patys kvepalai šiek tiek kitaip ir skleidžiasi, purškiant galima užuosti daugiau kvapo niuansų.
Bet man "By" pasirodė labai dėvėtinas (gal tiko su mano odos chemija tongue.gif ). Apie Kingdom deja to pasakyti negalėčiau.
Atsakyti
QUOTE(zuvyte26 @ 2010 10 07, 10:56)

Įdomumo dėlei dabar juos lyginu, ir tikrai turi panašumų. Man abu šie kvapai tokie plastiku atsiduodantys blush2.gif nors pradžioje Kingdom aitrumu lenkia By, bet po keliolikos minučių bent jau ant mano odos gerokai prislopsta, o By vis dar plešia savo plastikinę natą...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mizantropė: 08 spalio 2010 - 01:36
QUOTE(Mizantropė @ 2010 10 08, 01:30)
Įdomumo dėlei dabar juos lyginu, ir tikrai turi panašumų. Man abu šie kvapai tokie plastiku atsiduodantys blush2.gif nors pradžioje Kingdom aitrumu lenkia By, bet po keliolikos minučių bent jau ant mano odos gerokai prislopsta, o By vis dar plešia savo plastikinę natą...

Matyt tai dar labai priklauso ir nuo individualios odos chemijos. Manyčiau, kad Kingdom yra iš tų kvapų, kurie toli gražu ne ant visų besikvėpinančių odos gražiai skleidžiasi. Netgi turiu įtarimų, kad tai gali galioti daugeliui kvepalų, kuriuose yra ryškių animalistinių natų (galbūt ir tiems patiems "By").

Šiaip aš tikrai nesu prieš animalistines natas, kai kurie kvepalai su jomis man net labai labai patinka. Bet matyt ne visi ant konkretaus žmogaus vienodai gerai skleidžiasi. Galbūt vieni sutaria su besikvėpinančio jais chemija, kiti - mažiau.
Atsakyti
žinau, kad kai kas priskiria Kingdom prie animalistinių kvepalų, nu bet aš tokių natų juose nejaučiu (ir nemėgstu!), man jie tiesiog tamsoki (tik jokiu būdu ne juodi), gilūs ir labai jaukūs. jau jei tik juose būtų kažkas nešvaraus/nešvankaus, tai jie manęs visai nedomintų smile.gif žinau tik, kad kai kam kuminas kelia asociacijas su prakaitu, bet man tai tikrai ne smile.gif

dėl panašumo su By tai nekart esu skaičiusi, bet vat neteko tų By testuoti g.gif
Papildyta:
QUOTE(Mizantropė @ 2010 10 08, 02:30)

įdomu g.gif nejaučiu juose jokio plastiko.

ot aš tai mėgstu "plastikinius" kvepalus, man tik padavai tokius. bet labiau plastikinių už Ultraviolet kol kas neteko uostyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2010 10 08, 10:00)
žinau, kad kai kas priskiria Kingdom prie animalistinių kvepalų, nu bet aš tokių natų juose nejaučiu (ir nemėgstu!), man jie tiesiog tamsoki (tik jokiu būdu ne juodi), gilūs ir labai jaukūs. jau jei tik juose būtų kažkas nešvaraus/nešvankaus, tai jie manęs visai nedomintų smile.gif žinau tik, kad kai kam kuminas kelia asociacijas su prakaitu, bet man tai tikrai ne smile.gif

Aš manau, kad ne ant visų odos Kingdom'as prakaitu (ar dar blogiau -sysiuku tongue.gif ) skleidžiasi. Taigi turbūt tie laimingieji šiuos kvepalus ir mėgsta. O kuminas, kiek man teko šią natą sutikti kituose kvepaluose (pvz. tie patys Aziyade by Parfum d`Empire ) tai tikrai nebūtinai nešvariai kvepia. Aišku, dar priklauso ne tik nuo vienos natos, bet ir nuo bendros kompozicijos.
Pvz. kiti randa kažką atstumiančio/nešvankaus kad ir Frederic Malle Musk Ravageur, Dana Tabu (o aš kaip tik apie pastaruosius dabar labai svajoju tongue.gif ) ar Agent Provocateur (tų jau nepamenu, bet rūpi juos vėl išbandyti). O nemažai juk tokių, kurie šiuos kvepalus dievina.
Žodžiu, manau, kad su animalistiniais kvapais tai loterija. Juos tiesiog būtina prieš perkant išbandyti ant savo odos. Prisiminiau dabar kaip tik, kaip pirkau kažkada ant nematuškių Guerlain Jicky EDP. EDT versiją buvau uosčiusi, man ji patiko, neatsisakyčiau jos buteliuko ir dabar . Bet paskaičiau parfsaituose atsiliepimus, kad EDP žymiai geresni, ir ėmiau būtent juos. Ir buvo man totalus nusivylimas, negalėjau susigyventi su šiuo kvapu doh.gif O Jicky EDP lyginant su EDT žymiai labiau animalistiniai, juose itin ryškus civetas plius daug ryškesnė nei EDT lavanda, kas man visumoje nelabai geras asociacijas sukelia unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2010 10 08, 10:11)

ot aš tai mėgstu "plastikinius" kvepalus, man tik padavai tokius. bet labiau plastikinių už Ultraviolet kol kas neteko uostyti smile.gif

Aš tuose dviejuose lyginanamuose kvapuose ( BY bei Kingdom) plastiko irgi neužuodžiau.
Ultraviolet neteko uostyti.

Man pačiai kvepalai, kurie iškart sukelia asociacijas su žodžiu "plastikas", yra Gucci Rush.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 08 spalio 2010 - 10:37
QUOTE(katalike @ 2010 10 08, 11:11)

QUOTE(Ingėnas @ 2010 10 08, 11:37)
Aš tuose dviejuose lyginanamuose kvapuose ( BY bei Kingdom) plastiko  irgi neužuodžiau.
Ultraviolet neteko uostyti.

Man pačiai kvepalai, kurie iškart sukelia asociacijas su žodžiu "plastikas",  yra Gucci Rush.

Iš tikro sakydama "plastikinis" bent kiek gudrauju rolleyes.gif tiesiog man tuos kvepalus jungia jų sukeliamas įspūdis t.y. kažkas sintetinio, dirbtinio, specifiško, gal kiek metališko? nors konkrečios medžiagos (ar greičiau medžiagų) įvardyti ir negalėčiau g.gif Tai štai Rush ir Ultraviolet man irgi iš tos sintetinės operos, gal dar LouLou su Madness, na ir ypač Alien. Aišku, visi šie kvapai gerokai nutolę nuo kits kito, o štai By su Kingdom kažkodėl susišaukia... bet animalistinės natos juose aš irgi nejaučiu.

O šiandien netikėtai gavau patestuoti Tuscany per Donna, tai jie man kaipmat susigiminiavo su Kashaya, o bazėj kažkiek priminė Tresor...
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mizantropė: 08 spalio 2010 - 17:39
QUOTE(Mizantropė @ 2010 10 08, 17:32)
Iš tikro sakydama "plastikinis" bent kiek gudrauju rolleyes.gif tiesiog man tuos kvepalus jungia jų sukeliamas įspūdis t.y. kažkas sintetinio, dirbtinio, specifiško, gal kiek metališko? nors konkrečios medžiagos (ar greičiau medžiagų) įvardyti ir negalėčiau g.gif Tai štai Rush ir Ultraviolet man irgi iš tos sintetinės operos, gal dar LouLou su Madness, na ir ypač Alien.

O šiandien netikėtai gavau patestuoti Tuscany per Donna, tai jie man kaipmat man susigiminiavo su Kashaya, o bazėj kažkiek priminė Tresor...
user posted imageuser posted image

LouLou man sintetiškumo įspūdžio nesukelia. Va Alien, taip drinks_cheers.gif

O Tuscany per Donna tai įdomu ir man būtų pauostyti. Bet jų mūsų parduotuvėse matyt nėra?
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2010 09 16, 20:38)
Mane irgi domina sis klausimas. O su Mania man nepanasu  unsure.gif

Seniai turėjau Sensi, bet šiuo metu man kyla jų asociacijos su MaxMara edp.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Johanesburgo kunigaikštytė @ 2010 10 08, 22:26)
Seniai turėjau Sensi, bet šiuo metu man kyla jų asociacijos su MaxMara edp.

user posted image

Nea schmoll.gif Sensi buvo specifiškas ir savitas, be to labai šleifinis ir ilgai išliekantis kvapas, Max Mara gerokai saldesnis, paprastesnis ir daug labiau vaisinis.
Atsakyti
user posted image
ir
user posted image
Panašumą jaučiu, nes raudonieji pipiriukai abiejuose man labai panašiai skamba, o bazėje taip pat labai supanašėja šie kvapai. Play Intense švelnesnis aromatas nuo pradžios iki bazės, o Lalique pats viršus man žymiai aštresnis...
Atsakyti