Įkraunama...
Įkraunama...

Panašūs kvepalai 3

QUOTE(kristiggg @ 2010 09 22, 09:16)

Nesutinku g.gif
Atsakyti
QUOTE(WWWitch @ 2010 10 03, 22:54)
Nesutinku  g.gif

Mano nosiai jie irgi nepanasus.
Atsakyti
kas i diorissimo panasu, help 4u.gif
Atsakyti
Sakykit, o i ka panasus FLEUR de DIVA? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jelenyte112 @ 2010 10 05, 10:34)
Sakykit, o i ka panasus FLEUR de DIVA?  g.gif

Situ labai panasus kvapas
user posted image
Atsakyti
Sveikutes, labai prasau, gal galite patarti, kokie kvepaliukai butu panasus i Carolina Herrera "CH GARDEN PARTY". Zadu pirkti juos dovanu, bet galvoju, gal yra kokiu kitokiu, nes turejo tokius raudonus.
Atsakyti
QUOTE(ackarike @ 2010 10 05, 15:32)
Sveikutes, labai prasau, gal galite patarti, kokie kvepaliukai butu panasus i Carolina Herrera "CH GARDEN PARTY". Zadu pirkti juos dovanu, bet galvoju, gal yra kokiu kitokiu, nes turejo tokius raudonus.

tie Garden Party man pasirodė įtartinai panašūs į Nina Ricci Nina.
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2010 10 05, 16:13)
tie Garden Party man pasirodė įtartinai panašūs į Nina Ricci Nina.

biggrin.gif Kodel itartinai?
Atsakyti
QUOTE(MilGana @ 2010 10 05, 19:52)
biggrin.gif  Kodel itartinai?

nes iš pradžių kilo įtarimas, kad kažką panašaus jau žinau, o vėliau mintyse susisiejo su jau minėtais kvepalais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2010 10 05, 19:59)
nes iš pradžių kilo įtarimas, kad kažką panašaus jau žinau, o vėliau mintyse susisiejo su jau minėtais kvepalais smile.gif

Aaaa, aiskus hi.gif
Atsakyti
sveikos, ekspertės smile.gif sąžiningai perskaičiau visas tris panašių kvapų temas, bet palyginimo, į ką panašūs Joop! All about eve neradau... Gal kokių minčių turėtumėt, a?
mano nosis skiria tik kvepia-nekvepia, nieko doro pati nesugalvoju blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Atsisukusi atomiką uodžiau D&G kvapą "By" ir man jis tikrai turi panašumo su Alexander McQueen - Kingdom...dar nebandžiau papurkštų palyginti, bet mano nosis užuodžia tą pačią "nešvarią, animalistinę natą lotuliukas.gif
user posted image ir user posted image
Atsakyti