Įkraunama...
Įkraunama...

Panašūs kvepalai 3

Kate Moss Kate kvepia kaip Lancome Miracle ir Lanvin Rumeur mixas.
user posted image+user posted image
=user posted image
Atsakyti
ar Jums Sisheido Zen tie auksiniai geltonieji, nepanašūs į Chanel Chance? bigsmile.gif tik kiek lengvesni bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(puffy_ @ 2010 09 19, 18:11)
ar Jums Sisheido Zen tie auksiniai geltonieji, nepanašūs į Chanel Chance?  bigsmile.gif  tik kiek lengvesni  bigsmile.gif

Man tai visai nepanašūs schmoll.gif
Atsakyti
ant manes panasiai kvepia sie kvepalai user posted image ir sie user posted image
Papildyta:
ant mano odos labai ryskia skleidziasi pipiriukai o saldumas abiejuose kvapuose taip pat ryskokas
Atsakyti
QUOTE(puffy_ @ 2010 09 19, 18:11)
ar Jums Sisheido Zen tie auksiniai geltonieji, nepanašūs į Chanel Chance?  bigsmile.gif  tik kiek lengvesni  bigsmile.gif

esu girdėjusi nuomonę, kad panašūs, bet pati negaliu teigti nei taip, nei ne - nelabai man išeina Chance esmės pagaut, kiek betestuočiau... bet jei ir panašūs, tai sakyčiau, atvirkščiai - Chance yra lengvesni, o ne Zen.
dar yra kas Zen lygina su Coco Mademoiselle (man tai jie nepanašūs), ir pastaruosius (CM) lygina su Chance. tai gal ir yra dalis tiesos tame, kad jau taip sukasi tie "panašumai" tarp jų visų... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2010 09 20, 09:54)
dar yra kas Zen lygina su Coco Mademoiselle (man tai jie nepanašūs), ir pastaruosius (CM) lygina su Chance. tai gal ir yra dalis tiesos tame, kad jau taip sukasi tie "panašumai" tarp jų visų... smile.gif

Oho blink.gif Man jie netgi priešingybės vienas kito yra (Zen ir Mademoiselle).
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2010 09 20, 10:24)
Oho blink.gif Man jie netgi priešingybės vienas kito yra (Zen ir Mademoiselle).

gal kiekvienos nosytes skirtingai dirba bigsmile.gif turiu chance EDP, tai kai daugiau laiko praeina ir lieka tik lengvas dvelksmas, jis labai panasus i ZEN mano turimus bigsmile.gif o del panasumo klausiu, nes ZEN man itartini (buteliuko dugne keistai viskas ispausta ir stiklas ten nelygus), nors pirkau duty free, deja, pacia didziausia butelka cool.gif
Atsakyti
Mano nosis randa daug panašumų tarp Lalique Encre Noire

user posted image

ir Comme des Garcons Guerrilla 1

user posted image

Atpažįstu panašiai skambančią medieną, vetyverį, muskusą...
Atsakyti
QUOTE(Kivuka @ 2010 09 13, 20:20)
Gal kuri žinote panašų kvapą į šiuos Hugo?  ax.gif

user posted image

Jil Sander Pure For Women

user posted image
Atsakyti
Radau panasuma tarp:
Guerlain Champs elysees EDT
user posted image ir Boucheron Jaipur Saphir EDT (tik sie saldesni nei Guerlain). user posted image

beigi labai panasus kvapai mano nosiai:

siandien testuojamas Kenzo flower le parfum.
user posted image ir Kenzo Amour EDP user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Roxetė: 21 rugsėjo 2010 - 17:34
DVYNIAI

user posted image

user posted image
Atsakyti
user posted image

ir

user posted image
Atsakyti