Įkraunama...
Įkraunama...

Panašūs kvepalai 3

Gal kuri žinote panašų kvapą į šiuos Hugo? ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(as-ne-tavo @ 2010 09 13, 17:58)
Kad jau vyksta tokios intensyvios diskusijos apie Alchimie panašumą su kitais kvepalais, tai prisiminiau ir pasakysiu, kad Alchimie man nemažai panašumo turi su CK Obsession Night, pradžia ne, bet po kokių 10 minučių tikrai nemažai panašumo jaučiasi  rolleyes.gif

O va šituos turiu smile.gif
Reiks tyrimą su Alchimie ant vieno riešo ir Obsession Night ant kito riešo atlikti biggrin.gif
Nors pirma kilusi mintis - lyg ir nepanašūs g.gif
Žodžiu, kiek žmonių, tiek ir nuomonių.

Tiesa judviejų bendrumas nors toks, kad šiedu man abu patinka rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 13 rugsėjo 2010 - 20:08
QUOTE(Ingėnas @ 2010 09 10, 08:59)
Su Balenciaga man Alchimie kažkokio panašumo turi. Bet skirtumų tarp jų irgi labai net nemažai. Ant mano odos man ir Balenciaga nepatinka. O va ant kitų - super thumbup.gif

QUOTE(zuvyte26 @ 2010 09 10, 09:20)
Man visgi Alchimie labai panašūs į Cristobal - tik Cristobal kvapas daug sausesnis, o Alchimie daug aliejingesnis, tirštesnis.

Kadaise rasiau, kad ir man Alchimie ir CB laaabai panasus. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(MilGana @ 2010 09 13, 22:30)
Kadaise rasiau, kad ir man Alchimie ir CB laaabai panasus.  drinks_cheers.gif

As irgi esu minejus, kad man jie labai panasus, o detalesni komentarai - taip lygiai mano uosle supranta, kaip Zuvyte blush2.gif
Atsakyti
Mano nosiai nemaža panašumo turi Donna Karan Black Cashmere ir Lubin Idole: gal pipiriukai, gal mediena... g.gif
Pirmieji man švelnesni, antri - griežtesni.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laisvė: 14 rugsėjo 2010 - 12:09
Gal ir klystu, bet man labai panasus:

user posted image

ir

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Laisvė @ 2010 09 14, 13:03)
Mano nosiai nemaža panašumo turi Donna Karan Black Cashmere ir Lubin Idole: gal pipiriukai, gal mediena...  g.gif
Pirmieji man švelnesni, antri - griežtesni.

o man Idole bazė laaabai panašu į Shiseido Feminitą g.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2010 09 14, 19:59)
o man Idole bazė laaabai panašu į Shiseido Feminitą  g.gif

Pastarojo nežinau, tai lyginti negalėčiau schmoll.gif
Bet Idole yra gėris thumbup.gif Ir Cashmere, be abejo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kivuka @ 2010 09 13, 21:20)
Gal kuri žinote panašų kvapą į šiuos Hugo?  ax.gif

user posted image

Savo laiku man buvo panasus i Davidoff Cool Water
user posted image
tik sis man saltesnis- bet melionai, jazminai, lelijos ir santalas duoda panasumo
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 09 13, 20:07)
O va šituos turiu smile.gif
Reiks tyrimą su Alchimie ant vieno riešo ir Obsession Night ant kito riešo atlikti biggrin.gif 
Nors pirma kilusi mintis - lyg ir nepanašūs g.gif
Žodžiu, kiek žmonių, tiek ir nuomonių.

Tiesa judviejų bendrumas nors toks, kad šiedu man abu patinka rolleyes.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Aš irgi turiu ir Alchimie, ir CK Obsession Night - bet mano nosiai jie visiškai skirtingi. Nerandu jokio panašumo g.gif Beje ir aš juos abu labai myliu wub.gif wub.gif biggrin.gif
Papildyta:
O gal kas žinote panašius kvepalus į Giorgio Armani Sensi ? bigsmile.gif Man lyg ir buvo kilusi mintis, kad panašumo turi su kitais Armani kvepalais - Mania unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvyte26: 16 rugsėjo 2010 - 08:05
QUOTE(zuvyte26 @ 2010 09 16, 09:03)

O gal kas žinote panašius kvepalus į Giorgio Armani Sensibigsmile.gif Man lyg ir buvo kilusi mintis, kad panašumo turi su kitais Armani kvepalais - Mania  unsure.gif

Mane irgi domina sis klausimas. O su Mania man nepanasu unsure.gif
Atsakyti
user posted image
ir
user posted image

Ant mano odos jie labai panašiai kvepia. Tik, kad išgauti identišką Cuir de Russie, i Gomma įlašinčiau lašelį Royal Pavillon, kad kažkiek kvapui pridėtų rūgštumo, ir Messe de Minuit lašelį, nes užuodžiu rusiškoje oroje smilkalų užuominų rolleyes.gif

Šiaip pradžios jų skiriasi, bet širdyje ir bazėje labai supanašėja, bent mano nosiai smile.gif

Atsakyti