Įkraunama...
Įkraunama...

Panašūs kvepalai 3

QUOTE(Night_ @ 2010 09 11, 13:53)
Panašūs drinks_cheers.gif tik Cinema man geresni už Alchimie blush-anim-cl.gif

O man jie visai nepanašūs ir Cinema ne itin patinka - išmainiau daugiau kaip pusę butelaičio ax.gif
Atsakyti
Cinema labai man patinka wub.gif vienas is megiamiausiu kvapu, o i Alchimie man jie visai nepanasus schmoll.gif turejau ju atomika, tai kiek prisimenu jokio panasumo blink.gif ***** kaip kiekviena nosyte skirtingai supranta kvapus. Dabar noreciau sulyginti, bet gaila neturiu su kuo doh.gif idomu pasidare biggrin.gif gal blogai pamenu Alchimie kvapa g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuvyte26 @ 2010 09 10, 08:20)
Man visgi Alchimie labai panašūs į Cristobal - tik Cristobal kvapas daug sausesnis, o Alchimie daug aliejingesnis, tirštesnis. Skiriasi abiejų kvapų šleifai, bet kalbant apie bendrą panašumą - tikrai taip, jie, sakyčiau, iš tos pačios serijos....šiltas, prabangus, jaukus, neįkyrus saldumas.. wub.gif  wub.gif eau de Cristobal man pasirodė per lengvi lyginti su Alchimie...galbūt todėl, kad lyginau su EDP (Alchimie)  biggrin.gif

Alchimie gal ir panasi i Cristobal, bet sleifai Cristobal ir Cinema labai panasus, nes juose yra kartumas, o Alchimijos sleifas toks lengvutis ir minkstutis wub.gif Man asmeniskai labai patinka visi 3 kvapai, bet Alchimie lyderiauja wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Snzk: 12 rugsėjo 2010 - 17:20
Supratau supratau į ką man Alchimie panašūs assa.gif Ogi į Champs Elysees!
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2010 09 13, 10:37)
Supratau supratau į ką man Alchimie panašūs assa.gif Ogi į Champs Elysees!

Man tai jie nepanašūs.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 09 13, 12:52)
Man tai jie nepanašūs.

O man va į Cinema arba Balenciaga jie visai nepanašūs mirksiukas.gif Neįtikėtina, kaip skirtingai užuodžiam ir priimam kvapus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2010 09 13, 12:08)
O man va į Cinema arba Balenciaga jie visai nepanašūs mirksiukas.gif Neįtikėtina, kaip skirtingai užuodžiam ir priimam kvapus smile.gif

Net įdomu dabar pasidarė juos praktiškai palyginti biggrin.gif Gaila, pati turiu tik Alchimie. O Cinema bei Balenciaga nesu net gerai ir išstudijavusi, bandydama šiuos kvapus lyginti klioviausi tik pirmaisiais savo įspūdžiais.
Champs Elysees esu kažkada turėjusi, bet jau ir primiršau tą kvapą blush2.gif (visgi didžiausias asociacijas šis Guerlain kvapas man kelia su žydinčiomis liepomis).
Atsakyti
sveiki visi gal zinot kur butu galima nusipirkt That's Amore. arba labai panasiu moterisku.. aciu visiems atsakiusiems
Atsakyti
QUOTE(rasabutk @ 2010 09 13, 16:30)
sveiki visi gal zinot kur butu galima nusipirkt That's Amore. arba labai panasiu moterisku.. aciu visiems atsakiusiems

žinau, kur nemokamai yra biggrin.gif
va čia
smile.gif
jei rimčiau, tai apie kuriuos kalba?
Atsakyti
Kad jau vyksta tokios intensyvios diskusijos apie Alchimie panašumą su kitais kvepalais, tai prisiminiau ir pasakysiu, kad Alchimie man nemažai panašumo turi su CK Obsession Night, pradžia ne, bet po kokių 10 minučių tikrai nemažai panašumo jaučiasi rolleyes.gif
Atsakyti
That's Amore! Lei (f)
Atsakyti
QUOTE(rasabutk @ 2010 09 13, 16:30)

g.gif
Panasiai tures skleistis Montanos MONTANA EAU TRANSPARENTE ar Jacomo PARADOX BLUE

Atsakyti