Įkraunama...
Įkraunama...

Panašūs kvepalai 3

QUOTE(Ingėnas @ 2010 09 08, 11:24)
Man tai jie tikrai nepanašūs schmoll.gif  Alchimie myliu, o va Tresor iš tų, kuriais pati netgi nesikvėpinčiau.

Iš tikrųjų nepanašūs. Vakar nuėjau pauostyti Tresor - kaip diena nuo nakties. Bet kažką Alchimie man vis tik primena. Kažką iš turėtų... Gal tikrai Balenciaga? g.gif
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2010 09 10, 07:45)
Iš tikrųjų nepanašūs. Vakar nuėjau pauostyti Tresor - kaip diena nuo nakties. Bet kažką Alchimie man vis tik primena. Kažką iš turėtų... Gal tikrai Balenciaga? g.gif

Su Balenciaga man Alchimie kažkokio panašumo turi. Bet skirtumų tarp jų irgi labai net nemažai. Ant mano odos man ir Balenciaga nepatinka. O va ant kitų - super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2010 09 10, 08:45)

nelabai man Alchimie ir Cristobal panašūs. nebent tik tuo, kad nei vienas, nei kitas nepatinka. Cristobal tai su Gaultier2 panašūs.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katalike: 10 rugsėjo 2010 - 08:02
QUOTE(rusma @ 2010 09 08, 13:40)
Alchimie nemyliu, bet į Tresor tai man nepanašūs. Alchimie EDT man primena Balenciaga eau de Cristobal, bet visai panašiais irgi nepavadinčiau. Na nebent tuo aspektu, kad visi 3 yra ne mano kvapai smile.gif

Man visgi Alchimie labai panašūs į Cristobal - tik Cristobal kvapas daug sausesnis, o Alchimie daug aliejingesnis, tirštesnis. Skiriasi abiejų kvapų šleifai, bet kalbant apie bendrą panašumą - tikrai taip, jie, sakyčiau, iš tos pačios serijos....šiltas, prabangus, jaukus, neįkyrus saldumas.. wub.gif wub.gif eau de Cristobal man pasirodė per lengvi lyginti su Alchimie...galbūt todėl, kad lyginau su EDP (Alchimie) biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(katalike @ 2010 09 10, 08:01)
Cristobal tai su Gaultier2 panašūs.

schmoll.gif Turiu ir tuos, ir tuos, bet mano nosiai jie mažai panašumo turi. Gaultier2 man turi šiek tiek aštrumo, labiau "rėkiantys" lyginant su švelniais Cristobal. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvyte26: 10 rugsėjo 2010 - 08:21
QUOTE(zuvyte26 @ 2010 09 10, 08:20)
schmoll.gif Turiu ir tuos, ir tuos, bet mano nosiai jie mažai panašumo turi. Gaultier2 man turi šiek tiek aštrumo, labiau "rėkiantys" lyginant su švelniais Cristobal.  biggrin.gif

Gaultier2 man žymiai saldesni ir sunkesni, tirštesni už Cristobal. Tiesiog įkyrus saldumas mano nosiai juose blush2.gif
O Cristobal su jais palyginus žymiai lengvesni, saldumo juose mano nosiai netgi trūksta (bent jau ant mano odos).
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2010 09 10, 08:01)
Cristobal tai su Gaultier2 panašūs.

Man Gaultier2 labiausiai su Bvlgari Black panašūs, tik kad G2 yra saldesni gerokai, bet bazėje, nusigaravę labai supanašėja.
Atsakyti
QUOTE(blumchen @ 2010 09 06, 10:57)
O kaip jums
user posted image
ir
user posted image
man atrodo, kad labai panasus kvapas  g.gif

g.gif gal galit pakomentuoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2010 09 10, 08:45)

Nea, ir ne Balenciaga biggrin.gif Balenciaga man yra sauso saldumo, o Alchimie lipniai saldūs.

Tai į ką gi jie man panašūs? doh.gif Ramybės dabar neturėsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2010 09 10, 17:16)
Nea, ir ne Balenciaga biggrin.gif Balenciaga man yra sauso saldumo, o Alchimie lipniai saldūs.
Tai į ką gi jie man panašūs? doh.gif Ramybės dabar neturėsiu biggrin.gif

O galbūt turi kažkokio panašumo į YSL Cinema g.gif
Man jie abu turi gėlinio saldumo.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 09 10, 15:35)
O galbūt turi kažkokio panašumo į YSL Cinema g.gif
Man jie abu turi gėlinio saldumo.

man taip pat Alchimie kazkuom panasus i YSL Cinema g.gif
Atsakyti
atsimenu iš seniai, kad šie pigūs Cuba Gold by Cuba yra labai labai panašūs į JPG Le Male.
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(pelytea. @ 2010 09 10, 18:39)
man taip pat Alchimie kazkuom panasus i YSL Cinema

Panašūs drinks_cheers.gif tik Cinema man geresni už Alchimie blush-anim-cl.gif
Atsakyti