Įkraunama...
Įkraunama...

Panašūs kvepalai 3

QUOTE(Linutelia @ 2010 01 29, 19:27)
Mergaitės, sakykit, ar iš tikrųjų Chopard Wish panašūs į Thiery Mugler Angel? Fragranticos puslapyje komentaruose skaičiau, kad jie yra panašūs. Chopard Wish kvapo kažkaip nežinau, žinau, tik kaip kvepia Angel  ax.gif Jei panašūs iš tikrųjų tai galbūt reiks įsigyti Chopard Wish  rolleyes.gif Pigesnis variantas  bigsmile.gif

panašūs tikrai. Wish neturi to šokolado ir pačiulės kartumo, o visa kita tai laaabai panašu. ir šiaip matyti iš buteliuko, reklamos, kad jie mėgdžioja Angel biggrin.gif tik Wish gali pasirodyti truputį labiau "sintetiniai" apatinėse natose. bet kokiu atveju man jie labiau patinka už Angel (nes nėra šokolado).
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2010 01 29, 22:13)
panašūs tikrai. Wish neturi to šokolado ir pačiulės kartumo, o visa kita tai laaabai panašu. ir šiaip matyti iš buteliuko, reklamos, kad jie mėgdžioja Angel biggrin.gif  tik Wish gali pasirodyti truputį labiau "sintetiniai" apatinėse natose. bet kokiu atveju man jie labiau patinka už Angel (nes nėra šokolado).

Aga, ir iš buteliuko matosi drinks_cheers.gif Niu reiks nulėkt iki kokios Kristutės pauostyti, sudomino mane jie bigsmile.gif Nes kažkaip niekad nebuvo kritę man šie kvepalai į akį... Angel tai žinau, kad man jie tikrai skanūs, tik kad brangoki, tai ir vis nenusiperku. Tuomet Wish jaučiu, kad reiks įsigyti thumbup.gif

Ir dar į tą pačią temą, apie panašius kvepaliukus. Vyriški Versace Pour Homme iš tikrųjų labai turi panašumo į Chanel Allure Sport, bet vėlgi Versace Pour Homme pigesnis variantas thumbup.gif Abu labai liuksiški.
Ir dar vyras yra sakęs, kad jam panašūs Calvin Klein Euphoria į Lancome Hypnose. Šitų pati nesu lyginusi, nes Lancome Hypnose men nelabai pamenu kvapo, bet iš vyro kalbų žinau, kad panašūs ax.gif
Atsakyti
Gal yra panasiu i siuos?:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(be*starlet @ 2010 01 29, 19:38)
Patarkite,

ieskau panasaus kvapo i jau pabaigtus Ferre Rose
neatsizvelgiant i siu kvepalu natas, man jie kvepejo zemuogemis  wub.gif

Nelabai atsimenu Ferre, bet Burberry London pauostyk. Irgi primena žemuoges.
Atsakyti
QUOTE(be*starlet @ 2010 01 29, 19:38)
neatsizvelgiant i siu kvepalu natas, man jie kvepejo zemuogemis  wub.gif

Kas panasaus butu be Ferre Rose?

Žemuogėmis, sako, kvepia to paties Ferre naujas kvapas In The Mood For Love -
user posted image

O ČIA pagal mėgstamas natas gal rasite ką nors 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(FREDUCI @ 2010 01 30, 03:56)
Žemuogėmis, sako, kvepia to paties Ferre naujas kvapas In The Mood For Love -
O ČIA pagal mėgstamas natas gal rasite ką nors 4u.gif

aciu uz nuoroda, tikrai radau, kad beveik visi tureti kvepalai, tureju freziju smile.gif
Atsakyti
Man panašūs yra user posted image ir
user posted image
Atsakyti
Nors apskritai nesu Escada kvepalų mėgėja, tačiau šie man prie širdies

user posted image

o šie, kaip supratau to pačio kvapo, tik kažkoks kolekcinis buteliukas

user posted image

ir kažką bendro turi su

user posted image

Tik gaila, kad abejų nebegamina..

Įdomi Jūsų nuomonė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pelytea @ 2010 01 10, 16:53)
Pagal mane kazkuom panasus :
user posted image
user posted image

schmoll.gif
Atsakyti
user posted image

ir

user posted image

ir

user posted image
Atsakyti

user posted image ir user posted image

Atsakyti

merginos, sorry už offtopic'ą,
bet TipuTapu, matau lankotės Parfumerijoj - būkit miela, susisiekit su manim per a.ž., o dar geriau - parašykite man į a.ž. savo mob.tel.Nr. Dėkui!
4u.gif

Atsakyti