Įkraunama...
Įkraunama...

Panašūs kvepalai 3

Labai panasus:
In Love Again YSL
user posted image
Christian Lacroix Bazar
user posted image
Atsakyti
Sveikos,
o gal zinot koks panasus kvapas yra i Adidas Pure Lightness?
Atsakyti
O kaip jums
user posted image
ir
user posted image
man atrodo, kad labai panasus kvapas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blumchen: 06 rugsėjo 2010 - 08:58
Vakar draugei po nosim pakišau riešą, patepliotą Alchimie. Ji džiaugsmingai šūktelėjo: "Ooooo, Lancome Tresor nusipirkai bigsmile.gif ". Pati Tresor kvapo, deja, labai tiksliai nebeatgaminu, tačiau visą naktį man ant nosies galo sukosi pavadinimas kvepalų, į kuriuos Alchimie man žiauriai panašūs ir niekaip negalėjau jų prisiminti. Gal tikrai Tresor?...
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2010 09 08, 10:20)
Vakar draugei po nosim pakišau riešą, patepliotą Alchimie. Ji džiaugsmingai šūktelėjo: "Ooooo, Lancome Tresor nusipirkai bigsmile.gif ". Pati Tresor kvapo, deja, labai tiksliai nebeatgaminu, tačiau visą naktį man ant nosies galo sukosi pavadinimas kvepalų, į kuriuos Alchimie man žiauriai panašūs ir niekaip negalėjau jų prisiminti. Gal tikrai Tresor?...

Man tai jie tikrai nepanašūs schmoll.gif Alchimie myliu, o va Tresor iš tų, kuriais pati netgi nesikvėpinčiau.
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2010 09 08, 11:20)

Net nubegau pauostyt siu kvapu: na mano nosytei jie kazkiek turi panasumo g.gif Aisku, gal ne tiek, kad juos galima butu supainioti, bet kazka bendro tarp ju uzuodziu.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 09 08, 11:24)
Man tai jie tikrai nepanašūs schmoll.gif  Alchimie myliu, o va Tresor iš tų, kuriais pati netgi nesikvėpinčiau.

Kad jau apie Tresor kalba pasisuko... Išmėginau
user posted image
labai panašūs į Tresor pasirodė. Gaila, kad Tresor neturiu, būtų įdomu lygiagrečiai palyginti. Seniai Lancome Tresor testavau, tada tai nusprendus buvau, kad niekad nesikvėpinčiau. Kaip man seksis su Caron draugauti dar nenusprendžiau...

Alchimie nemyliu, bet į Tresor tai man nepanašūs. Alchimie EDT man primena Balenciaga eau de Cristobal, bet visai panašiais irgi nepavadinčiau. Na nebent tuo aspektu, kad visi 3 yra ne mano kvapai smile.gif
Atsakyti
Pirmąkart pauosčiau Oscar de la Renta Intrusion - ir iškart mintis, kad aš juos žinau, uosčiau, bandžiau... Tik neiškart supratau, kad labai primena Kenneth Cole Black - tokios pat baltos gėlės (gal kas paaiškintų, kodel vadinasi "Black"?)

user posted image

user posted image
Atsakyti
Į ką jums panašūs Armani Mania edp kvepalai? g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(zuvyte26 @ 2010 09 09, 09:55)
Į ką jums panašūs Armani Mania edp  kvepalai?  g.gif
user posted image

Arti odos kvepia labai panasiai i Jil Sander'io Sensationsuser posted image
Atsakyti
Per susitikima su drauge galvojau kad ji prisikvepinus Cristobal Balenciaga, iskart pajutau butent siu kvepalu salduma. Bet labai nustebau kai isgirdau, kad tai YSL Cinema blink.gif
user posted image
ir
user posted image
Atsakyti
Na aš jau porą kartų girdėjau iš aplinkinių, kad esu „pasikvėpinusi YSL Cinema“ (šiuo atveju net ginčytis bandė) ir ar „čia Cinema ant tavęs taip skaniai kvepia?“, nors tuo metu kvepėjau Love The Key To Life
user posted image
Man pačiai visiškai šie kvepalai nepanašūs. Natos skiriasi taipogi. Nesuprantu kur žmonės įžvelgia panašumą, bet, kiek nosių, tiek nuomonių smile.gif
Atsakyti