Įkraunama...
Įkraunama...

Panašūs kvepalai 3

QUOTE(Jurista @ 2010 08 11, 00:11)
Gal kas turi ideju koks kvapas butu panasus (ir pigesnis  blush2.gif) i Dior Midnight Poison...?  ax.gif Nors, atvirai, nesitikiu, kad kas nors sitam sedevrui prilygtu, o ir uzuodusi nieko panasaus nesu  g.gif

Nelabai pigesnis, bet man į juos panašūs YSL Elle edp. Šiandien pati testavau Elle, net ir dukrai daviau pauostyti, pritarė, kad panašūs. Midnight Poison ir pati turiu, kvapas puikus bigsmile.gif
Atsakyti
Aha, man Elle taip pat siek tiek primena Midnight poison, bet Dior'u sleifas nepalyginamai zavesnis... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(as-ne-tavo @ 2010 08 03, 19:19)
Aš Daisy turiu EDP, tai mano nosiai labai panašumo turi su naujaisiais Chanel Chance Eau Tendre   smile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Mano nosiai taip pat labai panašūs jie
user posted image
su
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvyte26: 13 rugpjūčio 2010 - 11:00
QUOTE(Dovkyte @ 2010 08 03, 19:45)
gal galetumet pasakyt i ka panaus Marc Jacobs Daisy?reiktu kuo skubesnio atsakymo  biggrin.gif aciu bigsmile.gif

Mano Marc Jacobs Daisy pakaitalo variantas kaip ir sauksatas po pietu, bet vistik MURMURE Van Cleef & Arpels
user posted image
ir Daisy'es baltu geliu natos labai panasios 4u.gif
Beja, Murmur'as yra gerokai pigesnis uz Daisy.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _mažule_: 14 rugpjūčio 2010 - 22:37
QUOTE(_mažule_ @ 2010 08 14, 23:27)
Mano Marc Jacobs Daisy pakaitalo variantas kaip ir sauksatas po pietu, bet vistik MURMURE  Van Cleef & Arpels

unsure.gif O as juose panasumo visai nepastebiu. Turiu Murmure ir jau ne pirma butelaiti, o vat Daisy nepernesu. g.gif
Atsakyti
man labai panašūs šitie, pirmieji iš kairės Oriflame "Sun"
user posted image

į Dolce and Gabanna "L'imperatrice".
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Netavoreikalaite @ 2010 08 15, 12:43)
unsure.gif O as juose panasumo visai nepastebiu. Turiu Murmure ir jau ne pirma butelaiti, o vat Daisy nepernesu.  g.gif

drinks_cheers.gif ir man tarp siu visai jokio panasumo, Murmure i gaivuma, o Daisy sausoki.
Atsakyti
QUOTE(Jurista @ 2010 08 11, 00:11)
Gal kas turi ideju koks kvapas butu panasus (ir pigesnis  blush2.gif) i Dior Midnight Poison...?  ax.gif Nors, atvirai, nesitikiu, kad kas nors sitam sedevrui prilygtu, o ir uzuodusi nieko panasaus nesu  g.gif

Isbandykit Stella McCartney, kvapas turi panasumo ir i Midnight Poison, ir i Elle, taciau is situ triju- jis man graziausias. Fantastiska roze.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2010 08 12, 19:33)
Nelabai pigesnis, bet man į juos panašūs YSL Elle edp. Šiandien pati testavau Elle, net ir dukrai daviau pauostyti, pritarė, kad panašūs. Midnight Poison ir pati turiu, kvapas puikus bigsmile.gif

Mano nosiai šie kvapai nepanašūs visiškai rolleyes.gif
Atsakyti
user posted image

ir

user posted image
Atsakyti
QUOTE(London @ 2010 08 30, 00:56)

Man tai jie nepanašūs.
Pirmieji rūgštelėję.
O antrieji labiau man primena Guerlain Champs Elysees.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 08 30, 11:16)
O antrieji labiau man primena Guerlain Champs Elysees.

O man Magnolia ir Champs Elysees schmoll.gif biggrin.gif

Tik užsipurškus labai panašūs

user posted image ir user posted image
Atsakyti