Įkraunama...
Įkraunama...

Panašūs kvepalai 3

Prada į Shalimar mano nosiai nė kiek nepanašūs... Pirmuosius mėgstu, turiu, o Shalimar pateko į kategoriją "gal kada nors su buteliuku, bet dabar mažyčiam atomike sočiai".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rusma: 03 rugpjūčio 2010 - 05:32
gal galetumet pasakyt i ka panaus Marc Jacobs Daisy?reiktu kuo skubesnio atsakymo biggrin.gif aciu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovkyte @ 2010 08 03, 19:45)
gal galetumet pasakyt i ka panaus Marc Jacobs Daisy?reiktu kuo skubesnio atsakymo  biggrin.gif aciu bigsmile.gif

Aš Daisy turiu EDP, tai mano nosiai labai panašumo turi su naujaisiais Chanel Chance Eau Tendre smile.gif
Atsakyti
user posted image
bazėj patapo labai panašūs į Guerlain Armėnijos miškus
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ferrari: 06 rugpjūčio 2010 - 10:48
Teko issidurti. Buhaltere darbe praejo pro sali,as jai sakau `nori atspesiu kokiais kvepalais kvepi?` ji nusisypsojo ir laukia mano spejimo. Sakau escada magnetism,o ji atsinese buteliuka ir ten visiskai kiti kvepalai bet kvapas identiskas! Buvau nustebusi labai,kad taip gali but.
Atsakyti
QUOTE(BrandNewSmile @ 2010 08 09, 20:49)
Teko issidurti. Buhaltere darbe praejo pro sali,as jai sakau `nori atspesiu kokiais kvepalais kvepi?` ji nusisypsojo ir laukia mano spejimo. Sakau escada magnetism,o ji atsinese buteliuka ir ten visiskai kiti kvepalai bet kvapas identiskas! Buvau nustebusi labai,kad taip gali but.

O gal įsidėmėjote, kokie tie kvepalai???? 4u.gif
Atsakyti
Tikrai ne unsure.gif Parode buteliuka,pamaciau,kad kitoks,kad kita firma tai tuom ir pasibaige. O jus ieskot pakaitalo? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(BrandNewSmile @ 2010 08 09, 21:13)
Tikrai ne  unsure.gif  Parode buteliuka,pamaciau,kad kitoks,kad kita firma tai tuom ir pasibaige. O jus ieskot pakaitalo? 4u.gif

Sakau, gal pigesnis būtų....

Dar į Escada Magnetism panašus yra user posted image
Atsakyti
QUOTE(Krisanta @ 2010 08 09, 20:51)

Dar į Escada Magnetism panašus yra user posted image

O kaip laiko? g.gif
Atsakyti
Radau daug panasumu tarp Dior Addict EDP ir Loccitane Neroli EDP. Panasi pradzia ir vidurines natos.
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2010 08 10, 10:52)
O kaip laiko? g.gif

Laiko neblogai.... 4u.gif
Atsakyti
Gal kas turi ideju koks kvapas butu panasus (ir pigesnis blush2.gif) i Dior Midnight Poison...? ax.gif Nors, atvirai, nesitikiu, kad kas nors sitam sedevrui prilygtu, o ir uzuodusi nieko panasaus nesu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurista: 10 rugpjūčio 2010 - 23:13