Įkraunama...
Įkraunama...

Panašūs kvepalai 3

MilGana, katalike , aciu, mergaites! Greiciausiai vis del to nerizikuosiu uzsakineti neuoscius, reikes pradziai atlikti testa biggrin.gif
Atsakyti
user posted image ir user posted image
Coco Mademoiselle intensyvesni, o So Elixir – švelnesti. Lyg nuvėsusi Coco Mademoiselle. ax.gif smile.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agneseee: 14 liepos 2010 - 07:53
Marina de bourbon Bourbon rose pasirodė labai panašus į YSL Baby doll, tik bourbon rose ne tiek visur atpažįstamas. Ieškančiom rožinių, bet nebanalių , manau, turėtų tikti.
Atsakyti
user posted image

Gal kam yra minčių į ką galėtų būt panašūs... g.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Topholi @ 2010 07 25, 20:28)
user posted image

Gal kam yra minčių į ką galėtų būt panašūs...  g.gif  unsure.gif

Skaičiau, kad į oriflame "Savannah Sensuous" , atseit kvapas vienas prie vieno, bet pati tų oriflame nesu akyse mačiusi, ir tai tikrai ne mano nuomonė , bet galit pabandyti notworthy.gif Kiek pati pamenu bolero kvapą, man jis panašiausias į kitus sabatini kvepalus, pvz. elegance , bet kažkaip retokai dabar jų matau.
Atsakyti
QUOTE(Tuberosa @ 2010 07 25, 19:48)
Skaičiau, kad į oriflame "Savannah Sensuous" , atseit kvapas vienas prie vieno, bet pati tų oriflame nesu akyse mačiusi, ir tai tikrai ne mano nuomonė , bet galit pabandyti notworthy.gif Kiek pati pamenu bolero kvapą, man jis panašiausias į kitus sabatini kvepalus, pvz. elegance  , bet kažkaip retokai dabar jų matau.

Reiks paieškot kas platina Oriflame, tada pauostinėt tuos kvepaliukus biggrin.gif Aciū 4u.gif
Man tie Bolero primena jaunystę, tai bais gi užsinorėjau... lotuliukas.gif
Atsakyti
Matthew Williamson Sheer panašūs į Calvin Klein Obsession Night
user posted image ir user posted image
Atsakyti
QUOTE(Atati @ 2010 05 23, 22:09)
Gal zinote kokie kvepalai panasus i GUERLAIN "SAMSARA"?  wub.gif

Jei vis dar aktualu, tai ''Samsaros'' kvapui labai artimas yra Prada by Prada for Women
user posted image
Atsakyti
QUOTE(_mažule_ @ 2010 08 02, 18:12)
Jei vis dar aktualu, tai ''Samsaros'' kvapui labai artimas yra  Prada by Prada for Women
user posted image

Neužuodžiu visiškai nieko bendro, mano nosiai tai kvapai neturintys jokio panašumo g.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Siandien isbandziau Agrumi Amari di Sicilia by Bois 1920, ir supratau kad jie visiskai atitinka Laura Ashley L'Eau...
user posted image
user posted image
Atsakyti
Rimtai? Kaip idomu. Dabar man butinai reik ismeginti Laura Ashley L'Eau. Nes Agrumi Amari di Sicilia ieina i mano penketuka zutbutiniausiu kvepalu.
Atsakyti
QUOTE(as-ne-tavo @ 2010 08 02, 18:43)
Neužuodžiu visiškai nieko bendro, mano nosiai tai kvapai neturintys jokio panašumo  g.gif  rolleyes.gif

Turiu atsiprasyti, po bemieges darbo nakties vietoj ''Samsaros'' man uzsisviete ''Shalimar''as blush2.gif
O jau su jo Prada turi stipru ''giminystes'' rysi, Prada jam skaitosi jaunesne sesuo, t.y. ''Shalimaro'' dienine versija
Atsakyti